Binnaz Abla

SEZGİ CANDAN ın çıkan falı oldu mu kızlar ya da durumu bildiği oldu mu? Baktıranlar olmuştu haber var mı topiği uzun süredir takip edemiyorum
Bana çıkmadı Sezgi. İki ayı geçti verdiği tarih biteli. Haksızlık etmek istemem ama fazla sallamasyon gelmişti bana falı o zaman.

bende Sevgi Hanım'a baktırmıştım. Ama öyle söyledikleri aham şaham çıkmadı.
Canim bana gelecege dair pek bisey söylemedi. Gecmis ve anla ilgili soyledikleri benim için çok degerli bilgilerdi ondan ben kendisine cok tesekkur ediyorum.

Ben gördüm ama..
Mutlular mı, mutluluk numarası mı yapıyorlar bilmiyorum ama..
Allah'ım sen huzur ver artık bize, ya Rabbim..
Beni cok uzerek ayrilan eski sozlumun evlendigini gecen ay yeni duydum. Dedim hiç adaleti yok dünyanın. Bi kac hafta sonra nesibe ye fal attim. Dedi ki geçmiş de ciddi beraberligin olan birinin evlilik haberini yakin tarifte duymussun ya da duyacaksin. Ama bu kisi mutsuz dedi. Cok sasirmistim.

Lan benimki de dindar takilir. Biraksinlar bu ayaklari. Din de ahlak onemlidir. Ahlak olmadan yaptigin ibadet spordan ibarettir ama kendiminkimde de gördüm en büyük kaziklar bunlardan çıkıyor

Bu saraylihanim gercekten cok tatli bi bayanmis. Fali cikar ya da cikmaz ama insanlik 10 numara. Fal bana sesli kayıt atmisti. Faldan sonra işitme sikintimi soyledim arkadasa dinlettim dedim. Kizcagiz bana up uzun fali tek tek yazip mail atmış. Bu da Eylem'e kapak olsun. Insanlik böyle birşey.

ednur yazdıklarını okudum, gözyaşlarımı tutamadım..
ben de senin gibiydim son 3-4 aydır ancak benim elimde kanıt yok, bilgi yok. sadece hislerim var.. allahın sevgili kulusun bence, o sana kıyamamış ve gerçekleri göstermiş.. umarım bana da kıyamaz da gerçek ne ise gösterir diyorum.. bu şüphe ile bir gün umutlu, bir gün umutsuz yaşanmıyor..

üzülme sen.

Sarayli candir ♥♥♥

SEZGİ CANDAN ın çıkan falı oldu mu kızlar ya da durumu bildiği oldu mu? Baktıranlar olmuştu haber var mı topiği uzun süredir takip edemiyorum

ona 2 fal atmıştım biri çıktı diğeri çıkmadı.

yazdıklarının hepsini okudum, çok üzüldüm. çünkü ben de yaşadım bunların neredeyse aynısını. tek fark biz birlikteydik 2 senelik güzel bi ilişkimiz vardı hatta kendisi zorla ailemle tanışmak istemiş tanışmıştı. sonra bir gün beni bi daha arama yazma diye tehditlerle küfürlerle terketti sonra öğrendim ki yeni biri varmış hayatında. her neyse bu olayın üstünden 1 seneden fazla geçti. bunlar ayrıldılar. ve bu adam haftalardır bana yalvarıyor. çok pişman olduğunu, bana çok haksızlık ettiğini, suçlu olduğunu, tekrar güvenimi kazanmak için şans vermemi istiyor. ama özürlerinin bile hiç bir anlamı yok şu an benim için. çünkü o kadar umrumda değil ki. yaşattıklarını, hissettirdiklerini hatırlamıyorum bile. hayatımda yeni biri var çok mutluyum. hayatımda biri olmasa da o adamın geri dönmesi falan umrumda olmazdı çünkü gerçekten unutuluyor. sana şu an imkansız gelse de öyle. ilk zamanlarda ben nasıl kötüydüm anlatamam. geceleri annem defalarca gelir uyandırırdı, nefesimi dinlerdi kendime bir zarar verdim mi diye öyle dipteydim. her şeyin ilacı zaman ve her haksızlık eden ettiğini bulup geri dönüyor. umarım acını biraz olsun hafifletebilmişimdir.

Sen de üzülme canım benim. Kızın fotoğraflarına bakıyorum akşamdan beri bunun için mi söyledi bunca yalanı bu kız için mi gitti benim kurduğum mutluluğum diyorum. Kime atsam fotosunu beğenmiyor belki de ben üzülmeyeyim diye bilemiyorum. Ben bişey olunca hissediyorum kuzu rabbim bana hissettiriyor çok şükür ama şüphe yiyor insanın içini kanıtlamak ve kurtulmak istiyorsun içindeki o umuttan. Umut etmezsen bitecek sanki acın bir taraftan da umudum bitmesin gerçek olmasın istiyorsun. İlk öğrendiğimdeki hissettiklerimin tarifi yok inan bana o acının tarifi yok

Sen ayrıldın mı yani şüphe duyup ayrıldın mı yoksa hala hayatında mı o kişi? Eğer ayrılmadıysan bu şüpheyle yaşanmıyor kuzum çok üzüldüm inan ki.

Aptallık mı bilemiyorum ama sebepsiz bir umut var içimde. Dönecek seni hala seviyor diyor içimdeki ses. Annesi istediği için o kızla diyorum. Ama aşk sözleri annesi istediği için paylaşılmıyor ki. Adam etkilenmiş kızdan bu belli. Kendimi kandırıyorum hala

Oyle güzel yazmissin ki... Allah'im seni de çok mutlu etsin inşallah. ..

Sen de üzülme canım benim. Kızın fotoğraflarına bakıyorum akşamdan beri bunun için mi söyledi bunca yalanı bu kız için mi gitti benim kurduğum mutluluğum diyorum. Kime atsam fotosunu beğenmiyor belki de ben üzülmeyeyim diye bilemiyorum. Ben bişey olunca hissediyorum kuzu rabbim bana hissettiriyor çok şükür ama şüphe yiyor insanın içini kanıtlamak ve kurtulmak istiyorsun içindeki o umuttan. Umut etmezsen bitecek sanki acın bir taraftan da umudum bitmesin gerçek olmasın istiyorsun. İlk öğrendiğimdeki hissettiklerimin tarifi yok inan bana o acının tarifi yok

Sen ayrıldın mı yani şüphe duyup ayrıldın mı yoksa hala hayatında mı o kişi? Eğer ayrılmadıysan bu şüpheyle yaşanmıyor kuzum çok üzüldüm inan ki.

Aptallık mı bilemiyorum ama sebepsiz bir umut var içimde. Dönecek seni hala seviyor diyor içimdeki ses. Annesi istediği için o kızla diyorum. Ama aşk sözleri annesi istediği için paylaşılmıyor ki. Adam etkilenmiş kızdan bu belli. Kendimi kandırıyorum hala

Annesiyle alakasi yok. Sakin merhamet etme. Pislik bunlar. Senin konun benimkiyle tipatip ayni. Benim gecen haftaki üzüntum bu hafta ofkeye döndü. Sakin güzel seyler düşünme hakkinda.

Kuzummm çok teşekkür ederim ya herkes çok iyi geldi bana bu akşam sen de ne güzel yazmışsın. Ben de inşallah senin gibi yaşarım bu süreci inşallah o da pişman olur döner ve ben onu istemem. Ama benim durumum aileye intikal etmiş. Kızı ailesiyle tanıştırmış yani evlilik yoluna gidebilir bu ilişki. Adam kıza sürekli evlenmek istiyorum seninle askerden dönünce kesinleştirelim diyormuş

takılma ona tatlım benimki de tanıştırmıştı kızı ailesine. benim için yapmadığı neler neler yaptı o kız için. hani nerde şimdi o kız?

Bunu diyorsa olay anasiyla alakasiz. Hikaye yani. Takip etme şunu daha cok sinirlenirsin. Ben de onun profiline baktıkça sinir hastasi oldugumu farkettim. Engelledim. Kafam rahatladi.

banada taa o zamanlar hiç bir falcı söylememişti,sadece kesira sirel ner bir şekilde söylemişti,
bende ona çok kızmıştım ve hatta evlenecek dedi,adam gitti başkasıyla evlendi,
hiç üzülme canm,her şey olacağına varıyor,ben ölmedimse aşk acısından hiç kimse ölmez,zaman en iyi ilaç,
unutursun sende,hiç üzülme.

ben şüphe edip ayrıldım canım.. defalarca inkar etti, neden böyle hissediyorsun diye defalarca konuştu ama içimdeki ses bir türlü susmadı... hayırlısıysa zaten kaderimde vardır diyorum, sabretmeye çalışıyorum. yoksa insanın içi rahat etmedikçe sözlerin anlamı olmuyor.

eski ilişkilerimden kalan bir hasar mı yoksa yetenek midir bilemiyorum ama toyluk zamanlarımda da bu his yerleşirdi ama ben kendimi fesat sanırdım. artık hemen duvarlarımı örüyorum.

acını yaşa elbet, dibine dek yaşa, ağla, üzül... sonunda kurtul ama. o adamın adı sana sıradan bir addan başka bir şey hatırlatmayacak emin ol ilerde. o nedenle şimdi kendine kötülük etme, bir tek sen kendine dürüst olursun, geri kalan insanlar arasında kimi seni üzmek istemez de konuşmaz, kimi de çıkarı için umut verir işte..

bugün bir laf okudum: ""dikkatli bakmıyorsunuz çünkü gerçeği bilmek istemiyorsunuz" diyor. kendime de dedim gerçekler hep ortada oluyor da biz aşık oluyoruz işte.

Annesiyle alakasi yok. Sakin merhamet etme. Pislik bunlar. Senin konun benimkiyle tipatip ayni. Benim gecen haftaki üzüntum bu hafta ofkeye döndü. Sakin güzel seyler düşünme hakkinda.

Sevgi bir anda bitmiyor ki kuzu Ama içimdeki öfkem sevgimden büyük bunu biliyorum.Seninkinin hayatında da mı biri var? emin misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…