Binnaz Abla

Çok doğru söyledin kuzu ben dikkatli bakamadığım ve bu adamın nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu kabullenmediğim için şuan bu durumdayım. Hep o yapmaz dedim hep iyi taraflarını gördüm kötülüklerini görmek istemedim. Ama olan bana oldu

Adam mutlu mu peki ya ben acı çekerken mutlu olursa daha kötü olurum ben. Ben mi fesatım ya Ben mutsuzsam o da mutsuz olsun benim acılarımın sebebi o çünkü benim acımın üzerine nasıl mutlu olabilir ki. Belki de saçmalıyorum ama şuan mutsuz olsun istiyorum

bırak mutlu olsun şimdilik. ileride sen mutluyken o mutsuz olucak düşünmemeye çalış devamlı onları

Bugün yüzyüze baktirdigim falci bile delirdi. Adam değil bu lütfen geldiginde affetme dedi.

ilkay da bana delirmişti bu adam mücadeleci değil olmaz bununla seviyor ama evlilik için mücadele etmez demişti adam o kızla yürüdü gitti ama. Bizim adamlar adam olmaz kuzu pislikler

aynen kuzu ya ben de masumlaştırdım hep aşk kör ediyor insanı
o değil de ya bunca ay kızla görüşmüşler etmişler de bu falcılar bunu nasıl bilemezler? madem iyiler, nasıl iş bu? yok suya bakmalar yok ana adı istemeler... bunlar dalga mı geçiyor bizlerle de umut veriyorlar..

belki çoğunluğu bunu dese, sen de kendini psikolojik olarak hazırlardın. bu kadar kötü olmazdın birdenbire.. onlara kızıyorum şu an

Canim yaZdiklarini okuyunca kendimi gordum sanki benimde zamaninda olup bittigimim biri vardi butun dunyama girmisti ailemin icine sonra kendince sebepler ve gitti attigim her adim bos cikti pisman oldu geri dondu kendimce kabullendim sonra yine hep ayni sahne bigun artik kendime yeter dedim boyle bi adamla omur gecmez ben o lafi ettikten sonra butun hayatim degisti hayatima yeni biri girdi ve suan cok sukur guzel giden bi iliskim var ogrendi bunu debelendi ama benim icin artik bi yabanci hic aklima bile gelmiyo rabbime binlerce kez sukurler olsun asla ondan baska kimse olmaz diyodum simdide iyiki olmams ve iyiki suan hayatimla olan insanla tanismisim diyorum bu lafim hepinize kizlar ben bir yil boyunca hic durmadn aci xektim fal attim belki gunde 2.3 kez yemeden icmedn daha onemliydi benim icn fal atmak ama suan dunyam degisti yeterki isteyin aynayai bakip kendinizin degerli oldugunuzu unutmayn ve sizi uzen insan geride donsw degismiyo ve sakin fala bel baglamayn inanin hic bsy olmuyo maddi manevi kayiptan baska

En büyük dert özlemek değil aslında,kimi özlediğini bilememek. Bende de ne olmuştu biliyor musunuz kızlar? 5 yılı dolduruyordum birini severken. Beni sevmiş numarası falan yaptı. Bir kız musallat olmuş,ilişkisi başlamış. Sonradan öğrendim ve salak yerine konmuştum. Ama öyle böyle değil bayağı hissetmiştim. Sonra bir şeyler duydum. Bayağıdır devam eden ilişkileri var. Evlendiklerini söyleyenler bile var. Çok kötü bir anımda,kendimi çok yalnız hissederken birini sevmeye kalkıştım. Onun da doğum günü vardı. Bir şeyler yaptım. O da bir teşekkürü bile çok gördü. Beklediğim,özlediğim,kaçtığım,konuştuğum,unuttuğum,darıldığım, sarıldığım,sığındığım,sakladığım,saklandığım o insan bana çok uzak şimdi... Yenisinden de hala haber yok. Yani bilemiyorum. İçim bomboş.

Canim benim herseyin bi vakti saati var buna inan sadece su bir yil icinde yasamadigim aci kalmadi annemi kaybettim evlilik hayali kurdugum adamin ne pislik oldugunu gordum dunyam durdu artik diyodum ama zaman biraz gectikce kendime gelmeue basladim simdi hersey cok mu mukemmel hayir deill ama cabamdan mucadelemden vazgecmiyorum sorumluluklarm kat kat artti ama direniyorum ve belimi sadece rabbime dayiyorum ve hergun her aynaya baktigimda iyi olucak hersey diyorum kendimi boyle telkin ediyorum sende aynisini yap kuzum

olan olmuş artık o mutlu olsa ne olur mutsuz olsa ne olur,o beni seçmemiş bu hayatı benimle sonuna kadar yaşamayı seçmemiş,o seçimini başkasından tarafa yapmış,
benim için bunun geri dönüşü yoktur,
kolay olmadı tabi,ama yapacakda bir şey yoktu,bende ilk önceleri senin gibi mutsuz olmasını istedim,ama hiç bir zaman bunu takıntı haline getirmedim,ya ısrar etmedim,üstüne durmadım,evlenene kadar bekledim,evlendikten sonra bende içimde bitirmeye karar verdim ve bitti,zamanlada acım hafifledi,şu anda benim için hiç bir şey ifade etmiyor,sadece yaşanan duyguların varlığından haberim oldu,yani sevmek gibi bir duygunun neye benzediğini öğrenmiş oldum,bir daha sevdiğimde bu sevgi diyebileceğim

Vallahi öyle yapıyorum. İnan ki. Demek ki Allah'ın sevdiği kuluyum da bir acıma bin mutluluk sunuyor şükürler olsun. Annem de sinir hastası benim. Biraz cız ettim içim. Sonra da atlattım işte. Şimdiyse 1-2 aylık periyodu bekliyorum. Bunu da aklımdan atabilirsem tamam. Ne kadar zorlansam da,olması gereken bu. Geri kalan yaşamımda izleri kalmasın istiyorum. Fena mı yapıyorum? Tavsiyen için sağ ol kuzum

Benim şuan çok yeni ben henüz bu kadar mantıkla bakamıyorum duruma. Kalbim ağrıyor sabah bu hisle uyandım ve rabbim çıkarsın ondan bu yaşadıklarımı. İnşallah en kısa zamanda atlatabilirim. Çünkü yaşadıklarım çok ağır Allah düşmanımın başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…