- 29 Ekim 2015
- 163
- 238
- 33
- 41
Allah kurtarsınKızlar 'Öküzler Burcu Erkeği' nasıldır? Ayy pardon 'Terazi' olacaktı o. Benimki
Evet :)Buyu derken büyü mü?
Maille. Yok bakmiyomus de beni kiramadi cok rica ettim de dayanamadı :))saraylı döndü mü? nasıl fal attınız?
Kendisi bende de harikaArkadaşlar bir yolun var aylin'e fal baktırdım. Kadın şu andaki anı geçmişi bildi. Kahve fincanım eski idi. Yakın zamanda iş konusunda önemli bir haber aldım. İşle ilgili önemli haberin var dedi. Zaten o oldu:)) diğer bölümü merak ediyorum ben.
Denggesiz dengesiz ama ay burcu yukselen onemliAllah kurtarsın
Ya bide o var dimi. Yükseleni öğrenene kadar belimiz çatlıyordu şimdi ay burcu çıktı töbü töbüDenggesiz dengesiz ama ay burcu yukselen onemli
Bence falcı bot gibi bişey ya tamamen uydurmasyon hiç beğenmedim ben.Kizlar saniyorum en gec 3 5 gun icinde fal atasim gelecek, hissediyorumBYV de 10 luk falcilar turemis, var midir iclerinde iyi dediginiz ?
Cnm sen terazi ile harika olursun ay burcun basak sadece o seni iliskilerde oldygundan daha soguk ve duygusuz yapabilir biraz da fazla dedigim dedik ve titiz olursunYa bide o var dimi. Yükseleni öğrenene kadar belimiz çatlıyordu şimdi ay burcu çıktı töbü töbü
Boğa burcuyum, yükselenim terazi, ay burcum başak. Var mı bu konuda bilgisi olan ne menem bişeymişim
Bence falcı bot gibi bişey ya tamamen uydurmasyon hiç beğenmedim ben.
Pek olamadı işte :) Belki onun yükseleni ve ay burcu farklıydı.Cnm sen terazi ile harika olursun ay burcun basak sadece o seni iliskilerde oldygundan daha soguk ve duygusuz yapabilir biraz da fazla dedigim dedik ve titiz olursun
Aylini yada serkan tek i denedin miGülcan kabadayı. Berbat ötesiydi. Gerçi geçen aydan beri bakıyormuş. Birde Başak Güven'e ilk atanlardanım. Hangi ara beğenildi de fiyatını arttırdı.
Aylini yada serkan tek i denedin mi
Byv den bahsediyoruz kuzuHangisini denedin seker? Bot fal degildir de yine abuk sabuk falciyim diyen dolmustur. Sanmiyorum bota 10 lira koymazlar. Ya da koyarlar mi
Byv den bahsediyoruz kuzu, hayali bekleyen bile koyuyorlar
o zaman hiç kafanı karıştırma aylini seç madem.bana kim olur marple :) güneş-boğa, yük-ikizler, ay-yengeç
Aylin Serkan dan kat kat iyi bu arada
onu pek dikkate alma derim,bende pek yiy değildi,Kızlar Binnaz Ablada ki Anna'yı deneyen oldu mu moralımı yerle bir etti 4.99 luk fal bütün fallar la zıt şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?