Binnaz Abla

Ya kizlar bir adam ilgisizse yada terk ettiyse yuzde doksan baska bir kiz vardir isin icinde..buna emin olun...
kimse durup dururken birinden ayrilmaz.ben buna eminim.adamlar neden elindeki kizi biraksin ki..ilgisizse zaten birden fazla kiza ilgi gösteiyordur sıra gelmiyordur ben bunu düşünüyorum. O yuzden neden terk etti ben ne yaptim niye ilgisiz vs diye dusunmeyin.falcilarda bunu biliyor zaten hayatinda biri var diyorlat hemen biz kabullenemiyoruz iste..
benim iliskimde bitti nedenini ogrenemedim ama benzer bir sebeb oldugunu düşünüyorum. Erkek milleti bir dali tutmadan digerini birakmaz..net. .

Kendisi bende de harika

Denggesiz dengesiz ama ay burcu yukselen onemli
Ya bide o var dimi. Yükseleni öğrenene kadar belimiz çatlıyordu şimdi ay burcu çıktı töbü töbü

Boğa burcuyum, yükselenim terazi, ay burcum başak. Var mı bu konuda bilgisi olan ne menem bişeymişim

Cnm sen terazi ile harika olursun ay burcun basak sadece o seni iliskilerde oldygundan daha soguk ve duygusuz yapabilir biraz da fazla dedigim dedik ve titiz olursun

Gülcan kabadayı. Berbat ötesiydi. Gerçi geçen aydan beri bakıyormuş. Birde Başak Güven'e ilk atanlardanım. Hangi ara beğenildi de fiyatını arttırdı.

Cnm sen terazi ile harika olursun ay burcun basak sadece o seni iliskilerde oldygundan daha soguk ve duygusuz yapabilir biraz da fazla dedigim dedik ve titiz olursun
Pek olamadı işte :) Belki onun yükseleni ve ay burcu farklıydı.

Byv den bahsediyoruz kuzu , hayali bekleyen bile koyuyorlar

O da dogru hayatim yaparlar. Ya ben semaya su, katina attim. Katina daha basarili ama su daki sonuca yakin suan durum, ama katinda sonuc farkli kendisi durum degismis katina diyor, tekrar su atip bacimizin son kararini mi sorsam Gerci istedigim sey baska artik kna da selana hep olumlu gorurdi selanaya atip tekrar mi yoklasam. Ben bir cay koysam daha iyi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…