Canım birde durumumu olduğu gibi anlattım ondan mı yola çıktı dersin sen olayı yazmış mıydın?onu pek dikkate alma derim,bende pek yiy değildi,
ben olayımı hiç bir falcıya net yazmam,ama durumu anlatacak başlıklar kullanırım,benimle hiç alakası olmayan yorum aldım,ben zaten hangi falcının hissedebildiğini az çok anlayabiliyorum,bu tabi kendim için geçerli,bir tavsiyen varmı dersen yok derim,çünkü hiç kimsenin aynı falcı üzerinde düşünceleri uyuşmaz,buda enerji meselesinden kaynaklıdır.Canım birde durumumu olduğu gibi anlattım ondan mı yola çıktı dersin sen olayı yazmış mıydın?
Yengec akrep oglak en son yaybana kim olur marple :) güneş-boğa, yük-ikizler, ay-yengeç
Aylin Serkan dan kat kat iyi bu arada
Aylini iki kez, Serkanı bir kez denedim.Aylini yada serkan tek i denedin mi
Selena da mı patlıyor kızlar ya.O da dogru hayatim yaparlar. Ya ben semaya su, katina attim. Katina daha basarili ama su daki sonuca yakin suan durum, ama katinda sonuc farkli kendisi durum degismis katina diyor, tekrar su atip bacimizin son kararini mi sorsamGerci istedigim sey baska artik kna da selana hep olumlu gorurdi selanaya atip tekrar mi yoklasam. Ben bir cay koysam daha iyi sanirim
Canım Nesibe yada Selenaya baktırdın mı sen ? Çıktı mı ?ben olayımı hiç bir falcıya net yazmam,ama durumu anlatacak başlıklar kullanırım,benimle hiç alakası olmayan yorum aldım,ben zaten hangi falcının hissedebildiğini az çok anlayabiliyorum,bu tabi kendim için geçerli,bir tavsiyen varmı dersen yok derim,çünkü hiç kimsenin aynı falcı üzerinde düşünceleri uyuşmaz,buda enerji meselesinden kaynaklıdır.
Aylin katinada cok basarili bende arada bir kahvede sasirdi sadece bazi anlari var denk gelince harikaAylini iki kez, Serkanı bir kez denedim.
Serkan'ın hanımefendileri beyefendileri bitmiyorÇok detay verme hatası yaptım kendi yorumunu kattı pek sevemedim.
Aylin ilki süperdi, hiç ayrıntı vermedim ama çok ince ayrıntıları bildi. İkincisinde ya aceleye geldi bilmiyorum yorum da kısaydı ve "eh işte" kıvamındaydı. Fakat ilk falla ikinci falın tarihleri pek yakın sayılmaz.
Ednura ne demisti cnm patladi
Bende ikiside cok iyibana kim olur marple :) güneş-boğa, yük-ikizler, ay-yengeç
Bende ikiside cok iyi keske serkan sesli baksa bu arada sema ile ilgili fikirler nedirbana kim olur marple :) güneş-boğa, yük-ikizler, ay-yengeç
Valla 2sşnşn de aynı Kişi oldukları söylendi ama bende çok farklıydı .Sema ona göre çok daha başarılı ama onun hala vanga ve fama ile bağlantısı olduğunu düşünmüşümdürBende ikiside cok iyi keske serkan sesli baksa bu arada sema ile ilgili fikirler nedir
ay burcumdan çok emin değilim ama benim de burcum yay yükselenim ikizler ay burcum koç yanlış hesaplatmadıysamYengec akrep oglak en son yay
evet onlarada baktırmıştım,iyidiler,anda ve ilerisi içinde tutarlıydılar,çıktımı dersen gelecek çıkmadı.Canım Nesibe yada Selenaya baktırdın mı sen ? Çıktı mı ?
Kizlar bu gunes, ay, yukselen burcunuzu hesaplattiginiz siteyi bana yazar misiniz?
Ben hicbirini bilmeyom
Anladım canım haklısın.ben olayımı hiç bir falcıya net yazmam,ama durumu anlatacak başlıklar kullanırım,benimle hiç alakası olmayan yorum aldım,ben zaten hangi falcının hissedebildiğini az çok anlayabiliyorum,bu tabi kendim için geçerli,bir tavsiyen varmı dersen yok derim,çünkü hiç kimsenin aynı falcı üzerinde düşünceleri uyuşmaz,buda enerji meselesinden kaynaklıdır.
Yazın bana doğum saati ay gün yıl size eş burcunuzu bile çıkarayım :)))) ciddiyimAl benden de o kadar bir ikizlerim onu biliyorum
tatlım ya bende Saraylı yı çok merak ediyorum. Hatta geçen baktıracak ken sitesini kapatmış tı. Bende baktirayim bana bilgilerini atarmisinBu saraylihanim gercekten cok tatli bi bayanmis. Fali cikar ya da cikmaz ama insanlik 10 numara. Fal bana sesli kayıt atmisti. Faldan sonra işitme sikintimi soyledim arkadasa dinlettim dedim. Kizcagiz bana up uzun fali tek tek yazip mail atmış. Bu da Eylem'e kapak olsun. Insanlik böyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?