Ilk ben lutttfeeen :) 5 mart 1985 gece 3 de dogmusum.annem saati oyle diyo.yukselenm yay diye biliyorum.ozelliklerinide tasiyorm.sende bi bakarmsn detayina.AtartAtart .!.:Yazın bana doğum saati ay gün yıl size eş burcunuzu bile çıkarayım :)))) ciddiyim
Yazın bana doğum saati ay gün yıl size eş burcunuzu bile çıkarayım :)))) ciddiyim
Yalnız kızlar evde internet Arızalı telefondan giriyorum telefondan bakabilirsem bakcam yoksa ilerleyen saatlere sarkabilir
Telweye kredi yüklemiş bulundum önerebileceğiniz biri var mı ? Eskilerden kimse kalmamış yüklediğime pişman oldum.
Herzaman kuzum yeterki kalbini ferah tut ve kendine inanVallahi öyle yapıyorum. İnan ki. Demek ki Allah'ın sevdiği kuluyum da bir acıma bin mutluluk sunuyor şükürler olsun. Annem de sinir hastası benim. Biraz cız ettim içim. Sonra da atlattım işte. Şimdiyse 1-2 aylık periyodu bekliyorum. Bunu da aklımdan atabilirsem tamam. Ne kadar zorlansam da,olması gereken bu. Geri kalan yaşamımda izleri kalmasın istiyorum. Fena mı yapıyorum?Tavsiyen için sağ ol kuzum
Çok fazla terimsel ifadeler var ama Anladığım kadarıyla çünkü zaten bunu bilimsel olarak ifade etmek her baba yiğidin harcı değilSonra bak hayatim musait oldugunda bakarsin acelesi yok
Çok fazla terimsel ifadeler var ama Anladığım kadarıyla çünkü zaten bunu bilimsel olarak ifade etmek her baba yiğidin harcı değil
Yükselen oğlak ay burcun Aslan Venüs'ün Koç'ta ,Ortaklık evlerinde ben bunu 7.ev olarak aldım yengeç var.ana hatlarıyla ağırlıklı ateş ve hava olduğu için seni tamamlayabilecek eksikliğini hissettiğin su Özellikleri olan biri işte duygusal Duygularını ifade edebilen Maço olmayan kibar sayılabilecek Cahit Zarifoğlu şair tadında bi erkek eğer 5.ecde girerse o da başak ta yine seni dengeleyecek daha mantıkla hareket edebilen oturaklı ve seni yeri geldimi durdurabilecek nitelikte toprak da olabilir .bakcam daha..Ne kadar olursa hayatim ben yukselinimi bilmiyorum o kadar cahilim
Bende istiyom bendeeee :))))))@ederun seninkine de bakcam kuzum
Yükselen oğlak ay burcun Aslan Venüs'ün Koç'ta ,Ortaklık evlerinde ben bunu 7.ev olarak aldım yengeç var.ana hatlarıyla ağırlıklı ateş ve hava olduğu için seni tamamlayabilecek eksikliğini hissettiğin su Özellikleri olan biri işte duygusal Duygularını ifade edebilen Maço olmayan kibar sayılabilecek Cahit Zarifoğlu şair tadında bi erkek eğer 5.ecde girerse o da başak ta yine seni dengeleyecek daha mantıkla hareket edebilen oturaklı ve seni yeri geldimi durdurabilecek nitelikte toprak da olabilir .bakcam daha..
Ay burcu duygusal ilişkilerdeki Kimliğimizi dışarı vurur tepkilerimizi iç dünyamızı..senin Aslanda olman işte biraz dik hafif dediğin dedik otoriter ve egoya bakış açına göre egolu olduğunu özgüvenini karşıya çok etkili bir şekilde hissettirdiğini gösterir
Yükselen toplumdaki bizi yani kendimizi basıl yansıttığımız oğlak başarıyı sever hırslıdır aZimli inatçı dürüsttür lafı skınmaz iş yaşamında hafif başını ağrıtır ama başarı kaçınılmaz olur oğlak içi
Bebeğim start yaz 555 gönder gelsinAtart cano ya walla dua ederim sana, zaten ediyorum ×2 ederim
Boga diyip geciyorum hep, ozelliklerini full tasiyorum diye ustune dusmemistim.
Hayatinda biri yok kesinlikle demiş ve suanda biri var, ogrenmişEdnura ne demisti cnm patladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?