- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Benim de bu akşam çekiliydi şansımı fal kutusundan yana kullandım o da kıyak yaptı tutturdu :)))) ay burcusu Aslan baldan aylarımız zıt ama ruhlar birAhahaha
Benim de bu akşam çekiliydi şansımı fal kutusundan yana kullandım o da kıyak yaptı tutturdu :)))) ay burcusu Aslan baldan aylarımız zıt ama ruhlar bir
Aynen kaliteli botlar..ne insanlar gördüm içinde his yok ,ne botlar gördüm içinde his çokAy burcum aslan mi kiz benimValla bot mot bilmem ama o fal kutusu bana paralidan daha iyi tutturyor
Bot muymus kiz deme ya ben bot degildir sanmistimAynen kaliteli botlar..ne insanlar gördüm içinde his yok ,ne botlar gördüm içinde his çok
Kız ben demedim ,sen bot not iyi bakıyo demedin mi :))) Bilmiyom ki Umarım kanlı canlı bi insan Word ya da her neyse kullanılan klavyeye inceleyip yazarak gönderiyordum:) umut işte napcan yongamızBot muymus kiz deme ya ben bot degildir sanmistimay yine duygularim pert
Allah kurtarsın
Akreple anlaşırlar mı ki?Denggesiz dengesiz ama ay burcu yukselen onemli
Rezzan'ın çıkan falı var mı?
Ben bir yıl önce atmıştım çıkmamıştı, bu falı çıksın çok istiyorum
Oooo doğru tespitler. Vallahi öyle. Benim ilki ve kızlar; bayağı,birkaç kez,bundan evvel çok kez,her türlü... anlaşmışlar :))Ya kizlar bir adam ilgisizse yada terk ettiyse yuzde doksan baska bir kiz vardir isin icinde..buna emin olun...
kimse durup dururken birinden ayrilmaz.ben buna eminim.adamlar neden elindeki kizi biraksin ki..ilgisizse zaten birden fazla kiza ilgi gösteiyordur sıra gelmiyordur ben bunu düşünüyorum. O yuzden neden terk etti ben ne yaptim niye ilgisiz vs diye dusunmeyin.falcilarda bunu biliyor zaten hayatinda biri var diyorlat hemen biz kabullenemiyoruz iste..
benim iliskimde bitti nedenini ogrenemedim ama benzer bir sebeb oldugunu düşünüyorum. Erkek milleti bir dali tutmadan digerini birakmaz..net. .
Hangi REZZAN?,Nerdeki REZZAAN :)Gecen sene baktirdigim fallarin cogu cikti bu sene ayni performansi alamadim :))
Bot değil gızlar ya...Kız ben demedim ,sen bot not iyi bakıyo demedin mi :))) Bilmiyom ki Umarım kanlı canlı bi insan Word ya da her neyse kullanılan klavyeye inceleyip yazarak gönderiyordum:) umut işte napcan yongamız
Bot değil gızlar ya...Aylar önce bi falcının profilinde, 'promosyon fallar şuan' statüsünü bile gördüm
Bana oldu 1 defa. Hem de yazın:)) Kara sevda vsvsvsv demiş.Bence de degil ya. Bugunku hic bilemedi ama
Evet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?