Binnaz Abla

Telefonum azapta ikonları yanlış yere koyuyo hep netime Nolduysa..fal Parasını çoluğumun çocuğundan rızkından kesersem netim de gider suyum da:))

Kizlar selaam ilk defa online fal baktiricam onereceginiz fali genelde cikan birileri var mi ?
Falalem nasildir birde merak ediyorum

Bot muymus kiz deme ya ben bot degildir sanmistim ay yine duygularim pert
Kız ben demedim ,sen bot not iyi bakıyo demedin mi :))) Bilmiyom ki Umarım kanlı canlı bi insan Word ya da her neyse kullanılan klavyeye inceleyip yazarak gönderiyordum:) umut işte napcan yongamız

Oooo doğru tespitler. Vallahi öyle. Benim ilki ve kızlar; bayağı,birkaç kez,bundan evvel çok kez,her türlü... anlaşmışlar :))

Kız ben demedim ,sen bot not iyi bakıyo demedin mi :))) Bilmiyom ki Umarım kanlı canlı bi insan Word ya da her neyse kullanılan klavyeye inceleyip yazarak gönderiyordum:) umut işte napcan yongamız
Bot değil gızlar ya... Aylar önce bi falcının profilinde, 'promosyon fallar şuan' statüsünü bile gördüm

Biri TERAZİ BURCU erkeğini sormuş. Ulaşamadım yazısının altına yazacaktım burdan yazıyorum. Kuzu dikkatli ol. Benimki teraziydi dün anlattım başıma gelenleri ayakta uyutmuş beni adam. kendine öyle güzel aşık eder ki öyle bağlar ki seni tatlı sözleriyle, ağırlıyla hayran olursun. Bir bakmışsın aşıksın ve bağlanmışsın dünyada ondan başka erkek yok bir o mükemmel. Ama adam seni kendine aşık eder egosunu tatmin eder sonra başkalarına gider. Yetinmez güzel kıza dayanamaz. Hep daha güzelini arar. Memnuniyetsizdir kolay kolay herşeyi beğenmez. Seni ilk başlarda çok şımartır ama sonra da yerlerde süründürür. Görün benim halimi işte. Ve bu sadece bana olmadı iki arkadaşımın daha sevgilisi teraziydi aynen yaşadıklarımı yaşadılar. Adam kendisine bağladı ve sonra vınnn. Allah hepsinin layıkını versin.Pislik herifler

Fal sepetindeki rezzan ve kahinvanga bildi benim yaşadıklarımı. Rezzana attığımda yarısını dinledim kapattım aman sallamış dedim dinlemedim bile biri var deyince. Ama bu akşam açtım dinledim adamın karakterini öyle bir anlatmış ki dedim ki ben bu kadına haksızlık ettim. Olumsuz falları dinlemiyoruz bir daha atmıyoruz ama asıl onlar gerçek. Geçen gün Kenan Şahine fal attım adam biri var dedi adama saydırdım sonradan özür diledim tabi haklıymışsınız diye. Ne selana ne nesibe hiçbiri bilemedi. Nesibe annesinin baş harfini gördü de kızı mı göremedi yani bu nasıl bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…