Rezzan'ın çıkan falı var mı?
Ben bir yıl önce atmıştım çıkmamıştı, bu falı çıksın çok istiyorum
Hangi rezzan kuzu falsepeti mi falalem mi?
Bu lafina imzami atarim hayatiminda en cok terazj erkeginde cektim hatta 2 terazi burcu varsa ozur diliyorum kizlar ama erkeginden bahsediyorum cok degisiklerKuzum sendin sanırım terazi erkeğini soran bak yazdım ben ne yaşadığımı. Dikkatli ol ilgini sevgini belli etme adam koşsun peşinden. Ama güvenilir değillerdir. Kaç terazi tanıdıysam arkadaşlarımdan da biliyorum güvenilir değiller dikkatli ol lütfen. Ben çok üzüldüm sen üzülme
Fazlasiyla katiliyorum bende iki tane tanidim biri hayatimi mahfetti birinden ben hemen uzaklastm sonu ayni olucakti zatenBir terazi erkeği yorumu da benden gelsin mademHayatımda iki tane profesyonel yalan söyleyen hatta söylediği yalanlara kendi bile inanan adam gördüm, ikisi de teraziydi. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama terazi erkeğine selam dahi vermiyorum artık.
Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?Kuzum sendin sanırım terazi erkeğini soran bak yazdım ben ne yaşadığımı. Dikkatli ol ilgini sevgini belli etme adam koşsun peşinden. Ama güvenilir değillerdir. Kaç terazi tanıdıysam arkadaşlarımdan da biliyorum güvenilir değiller dikkatli ol lütfen. Ben çok üzüldüm sen üzülme
Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?Bu lafina imzami atarim hayatiminda en cok terazj erkeginde cektim hatta 2 terazi burcu varsa ozur diliyorum kizlar ama erkeginden bahsediyorum cok degisikler
Allah'ım... :) Bu kafamı duvarlara sürtmek istiyorummmm. Uğur!1!111!1!1Bir terazi erkeği yorumu da benden gelsin mademHayatımda iki tane profesyonel yalan söyleyen hatta söylediği yalanlara kendi bile inanan adam gördüm, ikisi de teraziydi. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama terazi erkeğine selam dahi vermiyorum artık.
Gunu gunune uymayan bigun dunyadaki tek kadinmissin gibi hissettiren ertesi gun nerden hayatima girdin diyebilecek kadar cabuk karar degistirin kendiside ne istedigini bilmeyen vs vsss daha neler yazarimda aklima gelip cinlerim tepeme ciksin istemiyorum kuzumYani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?
Canım benim sağ oll:))) Sen sinirlenme yeter kiGunu gunune uymayan bigun dunyadaki tek kadinmissin gibi hissettiren ertesi gun nerden hayatima girdin diyebilecek kadar cabuk karar degistirin kendiside ne istedigini bilmeyen vs vsss daha neler yazarimda aklima gelip cinlerim tepeme ciksin istemiyorum kuzum
Hadi yaaa bilememis cidden ya bayada onemli birsey buHayatinda biri yok kesinlikle demiş ve suanda biri var, ogrenmiş
Aynen çok haklısın burçla ilgisi yok biz gibiler gidip en sütü bozukları bulmuşuz.Burcla cok alakasi oldugunu düşünmüyorum. Hepimiz farkli burctan erkegin benzer igrencliklerini soyluyoruz. Demek ki erkeklerin genelinde sikinti var.
Tamam kuzum şimdiden teşekkür ederim.emeelce seninkine de bakcam kuzum
korkunçlu rezzan fal sepetindekifalalem canım. falsepetinde de mi rezzan varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?