Binnaz Abla

Kuzum sendin sanırım terazi erkeğini soran bak yazdım ben ne yaşadığımı. Dikkatli ol ilgini sevgini belli etme adam koşsun peşinden. Ama güvenilir değillerdir. Kaç terazi tanıdıysam arkadaşlarımdan da biliyorum güvenilir değiller dikkatli ol lütfen. Ben çok üzüldüm sen üzülme

Bir terazi erkeği yorumu da benden gelsin madem Hayatımda iki tane profesyonel yalan söyleyen hatta söylediği yalanlara kendi bile inanan adam gördüm, ikisi de teraziydi. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama terazi erkeğine selam dahi vermiyorum artık.

Bu lafina imzami atarim hayatiminda en cok terazj erkeginde cektim hatta 2 terazi burcu varsa ozur diliyorum kizlar ama erkeginden bahsediyorum cok degisikler

Fazlasiyla katiliyorum bende iki tane tanidim biri hayatimi mahfetti birinden ben hemen uzaklastm sonu ayni olucakti zaten

Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?

Allah'ım... :) Bu kafamı duvarlara sürtmek istiyorummmm. Uğur!1!111!1!1

Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?
Gunu gunune uymayan bigun dunyadaki tek kadinmissin gibi hissettiren ertesi gun nerden hayatima girdin diyebilecek kadar cabuk karar degistirin kendiside ne istedigini bilmeyen vs vsss daha neler yazarimda aklima gelip cinlerim tepeme ciksin istemiyorum kuzum

Canım benim sağ oll:))) Sen sinirlenme yeter ki

Arkadaşımın eski sevgilisi teraziydi.adam kiza gelip giderdi hep. Bir ayrilirdi bir barisirdi 3 sene kus barış iliski yasatti kiza.kizin piskolojisini bozdu surundurdu resmen.sonra hayatindan cikti gitti meger evlenmis.megersem bu kizla cikarken nisanlisi varmis.ondan boyle kopuk iliski yasamis .bu kadar sahtekar biriydi .hatta evlendikten sonra bile kiza mail yoluyla uladmaya calisti pislik cunku arkadasim numarasini vs degistitmisti...

Kızlar, biz burç diyice hep bir kişinin Güneş'i hangi buçtaysa onu ifade ediyoruz. Ancak bir kişinin karakterini, hayata dair bakış açısı ve davranış tarzını sadece bu bilgiyle anlamaya, açıklamaya kalkmak çok yetersiz kalıyor. Yani "Başak burcu erkeğinin huyu suyu /aşka yaklaşımı nasıldır?" sorusu ile, "Kıvırcık saçlı erkeklerin huyu suyu/aşka yaklaşımı nasıldır?" sorusuna ait varsayımlar ve tecrübeler aynı ağırlıktadır. "Kıvırcıklar kıskanç olur" ??? Acaba ??? Böyle bir genelleme yapabilir miyiz?

Buna yükselen ve Ay burcunu eklediğimizde "Kıvırcık saçlı, esmer, uzun boylu erkekleri nasıl bilirsiniz?" olur sorumuz. Bunun genel cevabı ne kadar bizim "özel erkeğimize" uyar ?

Aslında bir kişinin aşka yaklaşımını Venüs'ü gösterir. Venüs'ün bulunduğu burç biraz bilgi verir ama bulunduğu ev, aldığı açılar, fazları....vs birrrr sürü etkeni dikkate almak gerekir. Mesela, her Venüs Başak benzer ama bu da aynı semtte/mahallede yaşayan insanların hayatları ne kadar benzerse o kadar.

Bugün öğretmenler günü ya, öğretmeye heves ettim galiba :)))

Burayı takip eden tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü içtenlikle kutlarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…