- 23 Ağustos 2012
- 52.079
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.706
- 898
Bilmem ki tatlım, rüya-fal gibi bir konuda görmüştüm ben de. Şimdi böyle bir proje yapılmış..
Çeri meleğe mi yolladın
Çekebiliyorsan çek canım, ben hiç iyi bulmuyorum onu.
Hay Allah kahretsin.........bu sitede fal iadesi var mi ki?
Var canım, bakmadan iletişime yaz geri çek..Boşa israf..
Ayyyyy gozum dondu resmen, baktircam tutmayin beniBaktirayim da aklim basima gelsin Falsepeti Melek e az once 20 tl yatirdim zaten.
Kahvede Hale diye birini gordum falsepetinde, denersem yazarim dostlar.
Hay Allah kahretsin.........bu sitede fal iadesi var mi ki?
Ne diyim canım benim sağlık olsun.Senin için hayırlısı olur inşallah.
cherry pes aklimi mi okudun ben de melege yolladimmelegin söyledikleri bende tutuyor olumsuzlar özellikle
israf diyenlerede katilmiyorum melek iyi bir yorumcu bence
Bence çekme ya ben tarot baktırdım ona hiç fena değil hem baktırmazsan acaba nasıldı diye aklında kalıcak .Atmışsın bi kere ha bu son olur bi daha atmazsın ona.Benim aklimi celen gaussmat in dedigi seyler oldu,
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/615495-falsepeti-melek-oz.html
Ayy bilemedim simdi, kahvesini begenmemistim ama tarota cidden seytan durttu
Evet lütfen canım artık kötü falcılarî eleyelim istiyorum.Paramızı yeterince döktük zaten.saol cnm benim.
çıkmayanları yazmaya devam edeceğim
Evet lütfen canım artık kötü falcılarî eleyelim istiyorum.Paramızı yeterince döktük zaten.
Dogru söylüyosun bende tavsiye ederken çekiniyorum açıkçası kötu çıkar diye.Ama bi yandanda burda olmamızın amacı biraz olsun tavsiyede bulunabilmek.Tellweden baktırırsam sorarım canım sanada.ben tellwede özellikle son zamanlarda baya baktırdım birine atacağınız zaman bana sorabilirsiniz.gerçi tavsiye de etmek istemiom artık birimize iyi bakan diğerine saçmalıyor.
tellwe de tatlıcadı84e yokmu baska baktıran ya:) yorumu acaipti çok şaşırdım.profilindeki yorumlar da çok uçuk. buradan tecrübe eden yok mu?
bana nesibenin söylediklerine paralel ve güzel şeyler söyledi. ek olarak benim ilk günden bu güne ilişkiye bakışımı benim bile itiraf edemediğim bişeyi söyledi.çok merak ediyorum sizden gelecek yorumları
tatlıcadı 84 ise tellwede süper bir falcı uzun zamandır yoktu gelmişmi ben 6 ayönce ne dediyseyaşadım burayada yazmıştım
tatlıcadı 84 ise tellwede süper bir falcı uzun zamandır yoktu gelmişmi ben 6 ayönce ne dediyseyaşadım burayada yazmıştım
Vallahamı ben ona baktırıcaktımda hepsi gibi sabun köpüğüdür diye vazgeçtim.Geleceğin çıktığını söylemen beni cok etkiledi.Çünkü benim icin en önemli sey geçmiş yada su an degil gelecek.Baktırıyım diyosun yani.Ha bide sen ne baktırmıştın?tarot,kahve..
ben burada çok falcı tavsiyeetmem rezzan abla nesibeyi herzaman söylerim zaten ama tatlıcadı84 çok öncebaktırmıştım sonra analiz ve olanları yaşayınca tekrar baktırmak istedimama 6 aydır ortalıkta yoktu çok fazla kağıt açarak kendi açılım yapıyor hakkını veriyor ben baktırdığımda 12 tl idi tarot 20olmuş amainanın değer
bu arada sesliyorum yapıyordu şimdi göremedim duvarına bir yazalım sesli bakıyormu
bu arada sesliyorum yapıyordu şimdi göremedim duvarına bir yazalım sesli bakıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?