Binnaz Abla

Ayyyyy gozum dondu resmen, baktircam tutmayin beni Baktirayim da aklim basima gelsin Falsepeti Melek e az once 20 tl yatirdim zaten.

Kahvede Hale diye birini gordum falsepetinde, denersem yazarim dostlar.

cherry pes aklimi mi okudun ben de melege yolladim melegin söyledikleri bende tutuyor olumsuzlar özellikle

israf diyenlerede katilmiyorum melek iyi bir yorumcu bence

Son düzenleme:
Evet lütfen canım artık kötü falcılarî eleyelim istiyorum.Paramızı yeterince döktük zaten.

ben tellwede özellikle son zamanlarda baya baktırdım birine atacağınız zaman bana sorabilirsiniz.gerçi tavsiye de etmek istemiom artık birimize iyi bakan diğerine saçmalıyor.

ben tellwede özellikle son zamanlarda baya baktırdım birine atacağınız zaman bana sorabilirsiniz.gerçi tavsiye de etmek istemiom artık birimize iyi bakan diğerine saçmalıyor.
Dogru söylüyosun bende tavsiye ederken çekiniyorum açıkçası kötu çıkar diye.Ama bi yandanda burda olmamızın amacı biraz olsun tavsiyede bulunabilmek.Tellweden baktırırsam sorarım canım sanada.

tatlıcadı 84 ise tellwede süper bir falcı uzun zamandır yoktu gelmişmi ben 6 ayönce ne dediyseyaşadım burayada yazmıştım

tatlıcadı 84 ise tellwede süper bir falcı uzun zamandır yoktu gelmişmi ben 6 ayönce ne dediyseyaşadım burayada yazmıştım

Vallahamı ben ona baktırıcaktımda hepsi gibi sabun köpüğüdür diye vazgeçtim.Geleceğin çıktığını söylemen beni cok etkiledi.Çünkü benim icin en önemli sey geçmiş yada su an degil gelecek.Baktırıyım diyosun yani.Ha bide sen ne baktırmıştın?tarot,kahve..

ben burada çok falcı tavsiyeetmem rezzan abla nesibeyi herzaman söylerim zaten ama tatlıcadı84 çok öncebaktırmıştım sonra analiz ve olanları yaşayınca tekrar baktırmak istedimama 6 aydır ortalıkta yoktu çok fazla kağıt açarak kendi açılım yapıyor hakkını veriyor ben baktırdığımda 12 tl idi tarot 20olmuş amainanın değer

bu arada sesliyorum yapıyordu şimdi göremedim duvarına bir yazalım sesli bakıyormu

bu arada sesliyorum yapıyordu şimdi göremedim duvarına bir yazalım sesli bakıyormu

Sanırım sadece yazılı bakıyor mektup işareti görünüyo çünkü.Şu an gün içi aktif durumda.Yarın baktırırım kısmetse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…