Binnaz Abla

ahaha aynen ..cnm seninde cıkan falların olmustu nası bari iyi devam ediyo mu durumlar?

Yok canım, bizim işin oluru yok. Kesin bitiş kararı aldık. Adam aynı tas aynı hamam. Kendimi daha fazla üzmek istemiyorum. Barışacaksınız diyenler patlamış oldu yani. İşin garibi sana geri dönecek diyen herkes barışacaksınız da demişti. Dönüş kısmı tuttu ama barışma kısmı fos

Ya kızlar bu binnaz abla da 4,90a bakan falcilar var ama.ne hikmetse hiç biri hiç çevrimiçi olmuyor.

Canım kimler barışacaksın dedi ve patladı ?

Kenan cok iyi bir astrologtur. İyi bakar. Astroloji baktir ona. Faldan ziyade...

Kizlar bir sey sormak istiyorum.hepiniz valla fal baktirmanin tarihini yazmissiniz.ben de cok fal baktirdim,sevgilimden ayrildiktan sonra.kac tane oldugunu sayamadim valla.1 tane olumsuz disinda(o da yamiba ozgur)hep hala seni seviyor,sana donecek diye cikti.yuzyuze,telefondan ve tabiki online fal da dahil.var mi benim durumumda olan yoksa tek hayalperest ben miyim?(kusurabakmayin cat diye daldim konularinizin icine)

Ben de 34. Sıradan başladım. Hala bekliyorum. Bakalım ne zaman gelecrk sıram. Beklediğime değse bari

Zamanında bana da tüm falcıların ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söylediği oldu. Açıkçası bende bir durum hariç tutmadı.
Mesela eylül ayında hayatıma yeni biri gireceğini en az 7-8 falcı söylemiştir. Yeni biriyle tanışmadım bile.
Ya da geçen sene için eski erkek arkadaşımın bana evlilik teklif edeceğini söyleyen 4-5 kişi olmuştu. O da çıkmadı, hatta ayrıldık.
Ama mesela ayrıldıktan sonra baktırdığım fallarda hemen hemen bütün falcılar dönecek ve barışacaksınız dedi. Evet adam döndü ama barışma durumu söz konusu değil:)

Kendini fazla kaptırma derim. Birden çok kişi aynı şeyi söyleyince insan ister istemez beklenti içine giriyor. Umarım döner eski sevgilin ama sen yine de falların doğruluğunu sorgulayıp kendini yıpratma, akışına bırak.

Kendimi yipratmamak icin gec kaldim maalesef,bi akisina birakabilsem keskee.tesekkurler cevabiniz icin

Yani su su olacak su vadede deyip o vadeyi geçireli baya zaman olan :)
Selenada tarihlere takılma dediğinin vakti dolup da sonradan çıkan çok duydum ki kendisi de söyler bunu tarihe takılmayın diye :) bence sadece selena değil hepsi için geçerli bu tarihlere takılma akışına bırak. Ben ilk baktırmaya başladığım zamanlar gün gün saydığımı bilirim o verdikleri tarihler için. E tabi tarihler geçtikçe de hayalkırıklığı baya büyük oluyodu malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…