Şöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diyeSelenada tarihlere takılma dediğinin vakti dolup da sonradan çıkan çok duydum ki kendisi de söyler bunu tarihe takılmayın diye :) bence sadece selena değil hepsi için geçerli bu tarihlere takılma akışına bırak. Ben ilk baktırmaya başladığım zamanlar gün gün saydığımı bilirim o verdikleri tarihler için. E tabi tarihler geçtikçe de hayalkırıklığı baya büyük oluyodu malesef
Selena ne demistiKenan cok iyi bir astrologtur. İyi bakar. Astroloji baktir ona. Faldan ziyade...
Canim moralini bozmk istemem ama bendde olmadi falida bana uymuyodu eski sevglm icim baktiriyodum ilk falinda asla dinmez dedi 4 ay icinde evlencgm insani tarif etti bi daha fal attim ki bana tek olumsuz konusan oydu diger falinda asla senden vazgecemez dedi adamda dondu zaten bahsettigi gibi biriyle tanismadim cok daha farkli biri girdi hayatima aradan 1 yil gecti bende fali tek siradanolanda kendisiydi cok geneldi herkese uyan cinsinden iyi birine benziyo ama bende olmadi uymadi yaniŞöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diye
ben de eski sevgilimle ilgili atıyordum döncek dedi o sıralarda sen başka birisiyle tanışcaksın eski sevgilin umrunda olmıycak dedi tarif etti evcil hayvanı var dedi. sevgilim döndü o tarihlerde birisiyle tanıştım kedisi var şu an sevgiliyiz eskisi umrumda değilŞöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diye
Selena geçmişte yaşanan olayları da yaşanacak gibi söylediği de oluyor bana öyle bir durum olmuştu. Birde bende anı bile tutmadığı falı oldu.Selenada tarihlere takılma dediğinin vakti dolup da sonradan çıkan çok duydum ki kendisi de söyler bunu tarihe takılmayın diye :) bence sadece selena değil hepsi için geçerli bu tarihlere takılma akışına bırak. Ben ilk baktırmaya başladığım zamanlar gün gün saydığımı bilirim o verdikleri tarihler için. E tabi tarihler geçtikçe de hayalkırıklığı baya büyük oluyodu malesef
birebir tutmuş sana nerdeyse .hayvanı bile bilmiş ilginç ...ben de eski sevgilimle ilgili atıyordum döncek dedi o sıralarda sen başka birisiyle tanışcaksın eski sevgilin umrunda olmıycak dedi tarif etti evcil hayvanı var dedi. sevgilim döndü o tarihlerde birisiyle tanıştım kedisi var şu an sevgiliyiz eskisi umrumda değil
banada kahinvanga bilememişti . çok oldu ama baktıralı . son ilişkimden önceydi . bana istediğim tarzda birinin çıkacağını onla çook mutlu olucağımı falan söylemişti ama o tarzda değil başka biri çıktı . tipi vs de uymuyordu söylediklerinle . yani fena patladı bende . demek ki atıyor tutuyor bazen canım ya sen canını sıkma .Fal sepetindeki rezzan ve kahinvanga bildi benim yaşadıklarımı. Rezzana attığımda yarısını dinledim kapattım aman sallamış dedim dinlemedim bile biri var deyince. Ama bu akşam açtım dinledim adamın karakterini öyle bir anlatmış ki dedim ki ben bu kadına haksızlık ettim. Olumsuz falları dinlemiyoruz bir daha atmıyoruz ama asıl onlar gerçek. Geçen gün Kenan Şahine fal attım adam biri var dedi adama saydırdım sonradan özür diledim tabi haklıymışsınız diye. Ne selana ne nesibe hiçbiri bilemedi. Nesibe annesinin baş harfini gördü de kızı mı göremedi yani bu nasıl bişey ya
Fali sana uymuyodu derken gecmisi de mi bilemedi?Canim moralini bozmk istemem ama bendde olmadi falida bana uymuyodu eski sevglm icim baktiriyodum ilk falinda asla dinmez dedi 4 ay icinde evlencgm insani tarif etti bi daha fal attim ki bana tek olumsuz konusan oydu diger falinda asla senden vazgecemez dedi adamda dondu zaten bahsettigi gibi biriyle tanismadim cok daha farkli biri girdi hayatima aradan 1 yil gecti bende fali tek siradanolanda kendisiydi cok geneldi herkese uyan cinsinden iyi birine benziyo ama bende olmadi uymadi yani
Ay inşallah bana da tutar. Yeni kisiyle uzak tarih verdi 6 7 ay sonrasini ama cok güzel seyler dedi. Adamin kardes sayisina kadar söyledi. Merak ediyorum :)ben de eski sevgilimle ilgili atıyordum döncek dedi o sıralarda sen başka birisiyle tanışcaksın eski sevgilin umrunda olmıycak dedi tarif etti evcil hayvanı var dedi. sevgilim döndü o tarihlerde birisiyle tanıştım kedisi var şu an sevgiliyiz eskisi umrumda değil
Ya nesibe de herkeste mi patlıyor arkadaşlar.banada kahinvanga bilememişti . çok oldu ama baktıralı . son ilişkimden önceydi . bana istediğim tarzda birinin çıkacağını onla çook mutlu olucağımı falan söylemişti ama o tarzda değil başka biri çıktı . tipi vs de uymuyordu söylediklerinle . yani fena patladı bende . demek ki atıyor tutuyor bazen canım ya sen canını sıkma .
zaten dediğim gibi adam ilgisizse vs birşey varsa kesin bir kadın oluyor arka planda .yoksa yok işi var yok kfası karışık yok şöyle yok böyle hepsi safsata .
nesibeye zamanında bende baktırdım . ona göre şu an evli olmam gerekiyordu . bu yaz tanıştığım erkekle nikah görünüyordu . bu yaz biriyle tanıştım ama ayrıyız dönüceğinide sanmam ha dönsede bana artık işim olmaz yani ...
çıkanlar var yaa ... populer bir falcı ama bana çıkmadı . ama anda iyi bence nesibe ..yani uzun gelecekte çıkmadı . anda dediklerini yaşadım ben . biriyle tanışacağımıda bildi ama işte sonuç gümledi . bir daha baktırmadım sonra ..Ya nesibe de herkeste mi patlıyor arkadaşlar.Onun fallarına çok güvenmiştim ben. Bende küçük detaylar çıktı hep ama büyük olanı, asıl istediğimi bekliyorum. Yok mu çıkan kızlar ya
Bana uzak dahi veremedi zaten, bir tebrik tarihi göremedim ama olacak dedi. İlerisi Allah kerim :)çıkanlar var yaa ... populer bir falcı ama bana çıkmadı . ama anda iyi bence nesibe ..yani uzun gelecekte çıkmadı . anda dediklerini yaşadım ben . biriyle tanışacağımıda bildi ama işte sonuç gümledi . bir daha baktırmadım sonra ..
Cok genel seylerdi kime yaZsan tutar cinsindenFali sana uymuyodu derken gecmisi de mi bilemedi?
banada ya . yani çok çok geneldi . çok şaşırdım hatta .Cok genel seylerdi kime yaZsan tutar cinsinden
Ya nesibe de herkeste mi patlıyor arkadaşlar.Onun fallarına çok güvenmiştim ben. Bende küçük detaylar çıktı hep ama büyük olanı, asıl istediğimi bekliyorum. Yok mu çıkan kızlar ya
nesibe bizi evlendiriyor demek ki . dur bakalım belki tarihte yanıldı :)))Uzak vadede bana çıktıydı.
1 yıl sonra yapacağım taşınmayı, süpriz olayları bilmiş. Evlenceksin demiş o tutmadı tek:)
Desene bir türlü evlendiremiyor :)Uzak vadede bana çıktıydı.
1 yıl sonra yapacağım taşınmayı, süpriz olayları bilmiş. Evlenceksin demiş o tutmadı tek:)
Belki seninkide gümlememiştir :)nesibe bizi evlendiriyor demek ki . dur bakalım belki tarihte yanıldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?