Binnaz Abla

Şöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diye

Şöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diye
Canim moralini bozmk istemem ama bendde olmadi falida bana uymuyodu eski sevglm icim baktiriyodum ilk falinda asla dinmez dedi 4 ay icinde evlencgm insani tarif etti bi daha fal attim ki bana tek olumsuz konusan oydu diger falinda asla senden vazgecemez dedi adamda dondu zaten bahsettigi gibi biriyle tanismadim cok daha farkli biri girdi hayatima aradan 1 yil gecti bende fali tek siradanolanda kendisiydi cok geneldi herkese uyan cinsinden iyi birine benziyo ama bende olmadi uymadi yani

ben de eski sevgilimle ilgili atıyordum döncek dedi o sıralarda sen başka birisiyle tanışcaksın eski sevgilin umrunda olmıycak dedi tarif etti evcil hayvanı var dedi. sevgilim döndü o tarihlerde birisiyle tanıştım kedisi var şu an sevgiliyiz eskisi umrumda değil

Bir yolun var ve falalemde neden abuk subuk falcıların 5 yıldızla dolu olduğunu kesin olarak teyit etmiş bulunuyorum, kötü yorumları ve puanlamaları yayınlamıyorlar. Bir yolun var'da fama'ya yaptığım negatif yorum ve verdiğim düşük puan yayınlanmamış. Orada yazan pozitif ve 5 yıldızla dolu yorumların da sahte olduğuna eminim. Büyük ihtimalle sadece bu iki sitede değil bütün fal sitelerinde böyle bu iş.

Selena geçmişte yaşanan olayları da yaşanacak gibi söylediği de oluyor bana öyle bir durum olmuştu. Birde bende anı bile tutmadığı falı oldu.

birebir tutmuş sana nerdeyse .hayvanı bile bilmiş ilginç ...

banada kahinvanga bilememişti . çok oldu ama baktıralı . son ilişkimden önceydi . bana istediğim tarzda birinin çıkacağını onla çook mutlu olucağımı falan söylemişti ama o tarzda değil başka biri çıktı . tipi vs de uymuyordu söylediklerinle . yani fena patladı bende . demek ki atıyor tutuyor bazen canım ya sen canını sıkma .
zaten dediğim gibi adam ilgisizse vs birşey varsa kesin bir kadın oluyor arka planda .yoksa yok işi var yok kfası karışık yok şöyle yok böyle hepsi safsata .
nesibeye zamanında bende baktırdım . ona göre şu an evli olmam gerekiyordu . bu yaz tanıştığım erkekle nikah görünüyordu . bu yaz biriyle tanıştım ama ayrıyız dönüceğinide sanmam ha dönsede bana artık işim olmaz yani ...

kesira sirel denmiş onun falıda bana çıkmamıştı . o dönem görüştüğüm biri vardı onla sevgili olucaksınız o seni beğeniyor vs demişti ama patladı . gerçi adam aramıştı beni ama iş işten geçtikten sonra .o adam için herkes olumsuz konuşmuştu .mesela ilkay . ilkayın bazı falları patlamış bende şimdi düşünüyorum da .ilkay dönmez aramaz demişti ama adam döndü gerçi bu seferde ben istemedim çünkü hala ukala tavırlarını sürdürüyordu bana karşı .ama sonuçta hiç dönmez dediği için patladı falı . o adamı bir tek rezzan abla bilmişti . dönücek demişti ve söylediği en uzun vadede adam gerçekten bir adım attı beni aradı .artık tesadüf mü bilemedm . ama sonra anlaşamadık işte ilişki başlamadan bitti .rezzan ablaya bir kere daha attım .bu sefer boşver bu adamı dengesiz falan dedi .sanırım yakın geleceği görebiliyor rezzan abla . beni şaşırtan falcılardan biridir rezzan abla . bir kahve fincanı resminden bir sürü şey çıkardı bana .adamın huyunu suyunu tipini tarif etti .
başka biri için baktırdım bir kerede ama onu bilemedi mesela .hemde hiç tutmadı dedikleriyle . o kişinin hayatında önemli bir gelişme oldu mesela onu hiç bilemedi .ilginçti yani bazen biliyor bazen bilemiyor demek ki ...
ilkayda son çıktığım çocuğun tipini mesleğini falan hayatıma daha girmeden söyledi bana . ama ilişkinin devamı gelmedi .ilk falında bu çocukla evlilik olucak dedi sonraki fallarında ise yuvarlak konuştu . ben şuna inanıyorum falcıların bazı özel günleri var heralde bazen çıkıyor dedikleri .ama bazende hiç tutmuyor .
selena bende henüz çıkmadı . dediği gibi biriyle tanışmadım . ama zamanı vardır diye düşünüyorum zaman vermedi .dediği olumsuz gelişmeleride yaşamadım inşş yaşamam . ama yaşarsam yazarım helal olsun kadın bildi diye ..

Fali sana uymuyodu derken gecmisi de mi bilemedi?

Ay inşallah bana da tutar. Yeni kisiyle uzak tarih verdi 6 7 ay sonrasini ama cok güzel seyler dedi. Adamin kardes sayisina kadar söyledi. Merak ediyorum :)

Ya nesibe de herkeste mi patlıyor arkadaşlar. Onun fallarına çok güvenmiştim ben. Bende küçük detaylar çıktı hep ama büyük olanı, asıl istediğimi bekliyorum. Yok mu çıkan kızlar ya

Ya nesibe de herkeste mi patlıyor arkadaşlar. Onun fallarına çok güvenmiştim ben. Bende küçük detaylar çıktı hep ama büyük olanı, asıl istediğimi bekliyorum. Yok mu çıkan kızlar ya
çıkanlar var yaa ... populer bir falcı ama bana çıkmadı . ama anda iyi bence nesibe ..yani uzun gelecekte çıkmadı . anda dediklerini yaşadım ben . biriyle tanışacağımıda bildi ama işte sonuç gümledi . bir daha baktırmadım sonra ..

Bana uzak dahi veremedi zaten, bir tebrik tarihi göremedim ama olacak dedi. İlerisi Allah kerim :)

Cok genel seylerdi kime yaZsan tutar cinsinden
banada ya . yani çok çok geneldi . çok şaşırdım hatta .
detay vs yoktu falında . ben detay vermiştim zaten . geçmiş hiç yoktu . su falında herşey çıkar ortaya . daha çok ilişkim hakkında konuştu ve gelecek hakkında . çok olumsuz konuştu . yani bende sonucun olumsuz olucağını biliyorum da o başka olumsuz şeylerde söyledi . tartışma olucak aranızda vs diye Allahtan çıkmadı inşş da çıkmaz . kendisini aramayı falan düşünmüyorum oda aramazsa zaten ne tartışması çıkacak . bulaşırsa bana bilemiyorum tabi .ama selana iyi bir kadın bence . bazı dedikleride tutan arkadaşlar var . kendide diyor enerji meselesi diye . ama dedikleri çıkarsa çatır çatır yazarım yani helal olsun diye .ama şu an için öyle bir durum yok ..
bide açıkcası çok uzun vadede dediklerinin çıkacağını düşünmüyorum falcıların .geleceği Allah tan başka kimse bilemez bence .hayatına biri girecek deyince bilmiş mi oluyor ki zaten hep birileri giriyor hayatımıza . ama dediğim gibi hissiyatı yüksek olabilir bazı şeyleri çıkıyor olabilir ama tahmindir oda . çıkarsa yazıcam ama dediklerini .

Uzak vadede bana çıktıydı.
1 yıl sonra yapacağım taşınmayı, süpriz olayları bilmiş. Evlenceksin demiş o tutmadı tek:)

Uzak vadede bana çıktıydı.
1 yıl sonra yapacağım taşınmayı, süpriz olayları bilmiş. Evlenceksin demiş o tutmadı tek:)
nesibe bizi evlendiriyor demek ki . dur bakalım belki tarihte yanıldı :)))
bu arada şimdi aklıma geldi nesibe benim karekterimle ilgili yani daha doğrusu hayatta beklentilerimle ilgili konuşmuştu ama o zaman hiç uymamıştı bana o dedikleri. hatta güldüm geçtim ama bir sene sonra yani şu an kadının dedikleri bana uyuyor . eskiden önem verdiğim şeyler değerini yitirdi farklı düşünüyorum artık . 180 derece döndüm yani . kadın bunuda bilmiş oldu . buda değişik bir detaydı falıyla ilgili .çünkü dediği gibi biriyle tanıştım . eskiden önem verdiğim şeylerin yarısı yoktu adamda . ama aşık oldum ona .ve dünya görüşüm değişti .tabi sonuç çıkmadı ama . buda bir detaydı enteresan . çünkü genelde dik kafalı biriyimdir . siyah-beyaz vardır bende halada öyle ama artık bazı konularda daha esnek oldum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…