Binnaz Abla

Aynen kuzum ani bildiklerine inaniyorum gecmiside gelecek ama inanmoyorum buna adam aricak donudek diyo mesela o anki ruh halini biliyo bence bana 1 yil boyunca hep donucek dediler evet dondude sonrada donucek ama istemiceksn baskasi olucak diye turlu turlu insan tarif ettiler hicbirine uymuyo cogu beyin okuyo bence selana evet iyi biri bence yaklasimi uslubuda keza oyle ama hic olmadi bende dayanamamistm ikinci fal daha attim ondada asiri olumluydu ilk falda baska birini tarif etmisti evlenecegim mesela ikincisinde ex i soylemisti iyiki olmadi diyorm zaten yoksa suanki erk arkadasimi taniyamazdim

bende ona sinir oluyorum işte . ilk defa da ne dediysen ikinci defada aynı şeyi demen lazım . yok kaderin değişmiş yok bilmem ne saçma geliyor bana .yani kesin kesin olmaz diyorsun sonra başka fal atınca olucak demek sinirimi bozuyor tutarsız geliyor . sana aramayacak mı demişti selena ilk falında?sonra aradı mı adam ?
genelde olumsuz konuştukları hep çıkıyor da falcıların olumluların çıktığıda nadir oluyor ..

Belki seninkide gümlememiştir :)
yok ya gümledi . bu saaatten sonra adam dönmez bir ay oldu hadi döndü ben ona bir daha güvenemem . soğudum zaten sadece içimde hırs kaldı ona karşı okadar sevgi falan bitti yani ..bir aydır yüzünü görmüyorum adilik yaptı bana gitti . şeytan görsün yüzünü onun . yaptıklarıma karşı nasıl davrandı bana . analtsam inanamazsın böyle duygusuz bir adam dünyada yoktur .

bide bazı falcılar burçtan yola çıkarak yorum yapıyor . mesela telwede varancimos muydu neydi adı kadın benim karekterimi aynen yazdı . sabit fikirli olduğumu vs .hatta benim cümlelerimle beni anlattı .

Hiç kolay değil gülüm. Bişey sorucam mesela Nesibe onun için iyi biri dedi mi ?

Hiç kolay değil gülüm. Bişey sorucam mesela Nesibe onun için iyi biri dedi mi ?
nesibe bana yaz aylarında biriyle tanışcaksın . böyle böyle biri dedi . yani özelliklerini söyledi . ama bu karekter özelliği değildi somut şeylerdi . bende içimden asla öyle biriyle olmam ben dedim . ama cidden öyle biriyle çıktım . artık tesadüf mü bilemiyorum . bu kişi senin aradığın kişi bu kişiyle evleniceksin dedi .orası tutmadı işte çünkü bir aydan biraz fazla oldu ayrıyız ve dönnüş imkansız şu an için . çünkü beyfendi aramaya tenezzül etmiyor çok kötü kavga ettik . ayrılmak istediğini söyledi bana.bende aramıyorum tabi hiç aramadım aramam da . yani iş bitti .dönsede çok kızgınım dönmesin ebnce hiç kafamı bulandırmasın ondan birşey olmayacak çünkü bana belli bu .
iyi biri vs demedi hatırlamıyorum öyle birşey dediğini . ama şöle seni üzecek böyle şeyler yapıcak da demedi . karekteriyle ilgili pek birşey söylemedi . esmer biri dedi öyle gerçekten . ama onun dışında dedikleri tutmadı yani .o dönem biriyle görüşmüştüm asıl onun için baktırmıştım ilişkin olmayacak bu kişiyle dedi ve olmadı gerçekten de .

Şöyle söyleyeyim tarih derken hani soyle biriyle taniscaksin deyip tutturdugu oldu mu? Benim evleneceğim kisinin kardes sayisina kadar soyledi de merak ettim cidden görüyor mu diye
Yani sorunun tam karşılığını verebilicek miyim bilmiyorum ama şöyle oldu. Ben selenaya sevgilimle ayrıyken fal atmaya başlamıştım. Biz barıştıktan sonra da selena bana ısrarla senden hoşlanan birisi var kesinlikle var ama sanırım sevgilinin varlığını bildiği için açılamıyo ama er ya da geç öğreniceksin diyo fallarında. Her dediği tuttu da bak bu tutmadı mesela. Okuduğum bölüm gereği %95 ağırlığında erkek var sınıfta o yüzden olma ihtimali yok demiyorum ama ben sanmıyorum açıkçası.

Anladım canım çok saol detaylı yazmışsın. Umarım Rabbim hepimize hayırlı insanlar nasip eder.

Anladım canım çok saol detaylı yazmışsın. Umarım Rabbim hepimize hayırlı insanlar nasip eder.
amin canım .. fal bu ya çok güvenmemek lazım sonuçta falcılar herşeyi görüyor olsaydı başka şekilde para kazanırlardı yani .fal bakarak değil . ama işte bazılarının hissiyatı olabiliyor altıncı his diyelim . açıkcası online olucak işler değil bunlar . tarot mesela elinin enerjisi önemli . böyle oyuncak gibi kart çekilip tarot yollanmaz . su falı diyorlar su falına üç harflilerle bakılıyor onlar bile bazen geleceği bilemiyor . açıkcası fal baktıranlarda nagatiflik de görüyorum ben ve artık baktırmıcam . sanki enerjimizi düşürüyorlar fal baktıkça .yani fallar hayatımızı olumsuz etkileyebiliyor .birşey olucağı varsada olmayabiliyor . ben mesela selena eskiyle kavga ediceksin falan deyince cidden aramayı düşündüm yani etkileniyor insan fallardan . arayayım mı acaba dedim neyse derdi söylesin başkası mı var beni uyuttu falan . selena öyle dedi çünkü . amann dedim sonra boşverr ne diyecem ki çocuğa falcı dedi sen biriyle mi tanıştın vs mi diyecem . kendimi komik duruma düşürücem .adam deli der arkamdan yani .böyle nagatif şekilde hayatımızı etkileyebiliyor fallar işte . mesela adım at diyorlar belki adım atmasan adam peşinde dolanıcak . ama adım attığın için senden kaçtı . yada adım atma bekle . e belki adam hayatında biri var diye düşünüyor ondan adım atmaya çekiniyor . bence falcılar bu kadar kesin net konuşmamalı . bu fal ben böyle yorumladım deyip geçmeli . çünkü cidden insanların hayatlarında olumsuzluklara yol açabiliyorlar . zaten sağlıklı piskolojide değiliz fal atarken hepimizin bir yarası birşeyi var ..
aa bide mesela ilişki bitmiş aradan uzun zaman geçmiş sevgilin dönücek falan diyorlar umut ediyor insanlar belki o anda hayatına girmek isteyenleri geri çeviriyor . mutlu olucak belki başka biriyle . ama geçmişe takılıyor .bu şekildede olumsuz etkileyebiliyor insan hayatını . açıkcası bende basit mantık var bir adam gitmişse benim için bitmiştir geri döndüysede ya birini bulamadı döndü yada döndü ama yine gidecektir . yani öyle bir iki sene sonra dönen adamdan hayır gelmez . aa insanlar birbirine kızabilir araya ayrılık girebilir barışma olabilir ama bununda bir süresi vardır yani çocuk oyuncağı değil ilşkiler .pembe dizilerde vs yaşamıyoruz zaten .açıkcası hiç bir falcının dediğine göre hareket etmem artık fal işi kapanmıştır benim için . çıkanı çıkmayanı yazıyorum zaten artık yeni fal atmıcam .

Aynen aramaz dedi sonrada senden vazgecmez asla dedi

Kızlar Sevgi Duman'ın çıkan fal haberiyle geldim Eylül ayının sonunda baktırmıştım bu ikinci falımdı.
2016 yılından itibaren yatırım yapmaya yönelik işaret var dedi dün bununla ilgili kafama yatan bir olaya evet dedim küçük ama ilerde getirisi yüksek olacak hem bana hem dediği gibi aileme maddi kazanç sağlayacak.
İşle ilgili olay ise benim dışımda gelişen üst ve alt ilişkisi yönündeydi dediği gibi iş ortamımda değişiklik oluyor yani makam sahibi iki kişi gidiyor onların yerine başka birileri geliyor, iş arkadaşlarımın kendi aralarında yaşadığı olumsuz olaylar genele yayılıyor ortam geriliyor. Benimse dediği gibi taraf tutma durumum yok kenarda olayları izleyeceğim.
Yine işimle ilgili dediği gibi ben sabit yerindeyim ancak 2016 yılının Şubat ve Kasım ayı arasında isteğe bağlı şehir ve kıdem değişikliği gördü bu da ancak bir sınavın açılmasıyla mümkün olacak eğer sınav açılırsa başka bir şehir düşüncem var kazanırsam zaten kıdemli gidecem.
Üçüncü bir olay ise iş hayatım dışlında alacağım bir eğitim kararı olursa bu durumun kariyerim için olumlu olacağını daha büyük bir adım atacağımı söyledi ama bu durumunda kendi isteğimle olacağını vurguladı dediği gibi öyle bir düşüncem var Ales'e girmek istiyordum ama bu ay ki sınava girmekten vazgeçtim ve 2016 ilkbahar döneminde ki Ales sınavına kesin girecek gibiyim.
Aşk hayatımla ilgili geçmişte ki kişinin hayatıyla ilgili bazı durumlardan bahsetmişti ama benim bunları öğrenme gibi bir çabam olmadı yani o konuda yorum yapamıyorum. Eski kişinin en geç kasım ayında bir haberle gelecek dedi bitmesine 5 gün var bilmiyorum çıkar mı daha öyle bir durum olmadı numaram değişti facebook tan engelli ama ulaşmak istese ulaşırdı bununla birlikte yeni bir erkekten bahsetti harf verdi isminde a n ya da r harfi olan biriyle duygusallık başlayacak dedi Ekim ayında geçti yani evet Orkun isminde biri hayatıma girmek istedi ama duygusal yönünden bir durum yok aksine itici bir adam konuyu kapattım. İlk falını bulursam onuda yazıcam.

Son düzenleme:
Kizlar insan icinde bulundugu bosluktan dolayi cikar yolu ariyor gelecekte umut var mi merak ediyor.
Binnazablada ben de cok fal baktirdim yeni gelenlerin bir kismi haric 2013den beri neredeyse tum yorumculara fal baktirdim.
Huma Bala gecen sene bir fal baktirmistim. Ben yeni yorumculara eski bir yorumcu olabilecegi dusuncesiyle genelde bilgi vermeden falimi gonderiyorum.
Neyse hic soru sormamama ragmen gecmiste yasadiklarimi ve o anki durumumu aynen ve hatta sasirtici bir sekilde butun detaylariyla bilmis. Uzuuuun bir sure puani %100 kaldi.
Neyse aradan bir yildi gecti ama hayatimda cok sey degismisti. Bu kez sorum yuzeyseldi gecmiste bir fal baktigi ve hayatimi "okuyabildigi" icin. Tutmus gecen seneki falimda simdi olmayan kisi ve kisiler uzerinden ayni yorumlari degistirerek yazmis. Bu da bana gosterdi ki huma bal orada yorum yapan eski yorumculardan biriydi.
beni ilk falimda bu kadar iyi net taniyabilen bir insan nasil olurda aradan bir yil gecince farkli seyler soyleyemez yada degisiklikleri tutturamaz?

Bu arada Esin Guven de bir ilginc. Gecmiste yasananlari su anki durumu cok iyi degerlendirmesine ragmen gelecekle ilgili soyledikleri toz pembe tablo bir turlu cikmiyor

Daha niceleri siz sorun ben soyleyeyim ama az cok cikanlar da var haklarini yememek lazim

Ederun adına sevindim öncelikle :), ama şu alıntıyı sevgiye gönderdiğim 2 falı okuyunca ,şunu farkettim..

bu işte arkadaşlar arasında yaşanabilecek tartışmada tarafısız kalınma tavsiyesi bana da verilmiş ( OLDU mU OLDU AMA iş yaşamınının olmazsa olmazlarındandır ve bu bence çok yuvarlaktır)

Karşı tarafla ilgili harfler aynı bende de vardı, yanlış hatırlamıyorsam Baldan da vardı , ve bayanla ilgili harfler ise ş,a,s,e gibiydi bu da ortaktı..
işle ilgili isteğe bağlı konum/yer değişikliği bende de şubat-nisan arası..
tahlilleri çok doğru , yorumum da kısa sürede gelmişti.. bilmiyorum ,ya kartlara göre hazır bir şablon var , kime ne kart gelirse duruma göre onu yapıştırıyo.. bunun dışında harf,tarih falan ortak yazıyo aynı yani.
Sevgi çıkarsa benim için kötümü olur, kasım patladı, aralık vermişti en son.kötü olmaz tabi ama Sevgi çok hisli bi falcı değil, Binnazdakiler zaten hepsi öyle.falcı yok. yorumcu ..

Bu da mı gol değil evet ama yaşadıklarımı ortaya koyunca falın ilk 3 kısmının çıktığı düşünmüştüm aman zaten istediğim ne iş ne eğitim ne maddiyat aşk çıksaydı yeterdi haklısın canım senin yazdıklarını okuyunca herkese aynı durumlardan bahsettiği bir şablonu var gibi.

bahsettiğin konuların altına imzamı atarım. ben de son 5-6 aydır bu fal bataklığında biri olarak, en çok byv deki falcılara fal atmışımdır ve ilginç bir şekilde son fallarımda asla sormadığım konularda geçmişte gönderdiğim fallardan yola çıkarak, ve üstelik bana ilk defa fal bakan falcılardan yorumlar gelir oldu. ben o konuyu çoktan kapatmış bitirmiş olabilirim, ama ellerindeki bilgileri güya nokta atışı yapmış olmak maksadıyla yazıyorlar.

bu durumda benim gerçekten güvenim sarsıldı yazılı fal baktırma olayına. çünkü bence bunlar daha önce de buralarda yazıldığı gibi, birbirini tanıyan, bilen insanlar. hatta farklı hesaplar bile olabilirler.

Bir keresinde puani %99 - %100 lerde gezen Esin guvene bir fal gondermistim. Soru kisminda farkli araliklarla 3 fal baktirmistim, simdiki durumu cok iyi biliyorsun adeta icimi okuyorsun ama gelecekle ilgili soyledigin seylerin bir tanesi cikmadi cikmiyor neden? diye yazmistim. Fallari aldiktan 4-5 saat sonra yonetimden mesaj iletmis elektrik kesildi falina bakamiyorum diye :) parami iade etmislerdi.
Onca hayal kirikligi ve para kaybindan sonra binnazabla yonetimine sikayet emaili gonderdim. Insanlarin hem parasini hem umutlarini calisiyorsunuz vs diye uzunca bir sitemde bulunmustum. Insanlar para icin en kiymetli seylerimizi yani umutlarimizi caliyolar cok uzucu.

Daha komiği var Ayşen Gül 'e baktırdım online katina gitmiş bana kart anlamlarını yazmış zeka küpü.

sevgi dumana hiç baktırmadım .
canım haklısın falacılara kızıyoruz da adı üstünde fal yani . çok takılmamak lazım . hani kimsede zorla bana fal at demiyor ki . benimde çok kızdığım falcılar oldu burdan bilgilerime ulaşıp beni şaşırtan falcılar oldu olmadı değil .ama şuda avr ben istedim fal baktırdım yani insanlar zorla bana baktır demiyor ki . yani fal bu çıkar çıkmaz çok takılmamak lazım bence . falcı dedi diye ne umut bağlıyorum artık ne olumsuz dedi diye karalar bağlıyorum . benim hayatımda bana en olumsuz en kötü fal bakan nurbanu muydu deydi o oldu .o kadın hariç ben hepsine hakkımı helal ettim . .oda kasıtlı olarak olumsuz konuştu hayatım ve kişiliğimle ilgili bunu biliyorum iade bile istemedim . zaten kayde değer bir falcı değil bunuda anladım . selena gibi biri bile patlıyorsa yani hepsi patlayabilir .

bana da ilişkim iyi giderken, başkası var, seni aldatıyor, ayrılacaksınız diyen falcılar, şimdi ayrılınca yeniden arayuacak, sen yanlış anlamışsın, üstüne çok gitmişsin, başkası yok şeklinde yazmaya başladılar.
dün artık bu noktadan sonra koptu durumlar bende..artık telefonla, sesli veya yüzyüze faldan asla şaşmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…