kimler bunları söyledi yazar mısın detaylı zahmet olmazsa:))bana da ilişkim iyi giderken, başkası var, seni aldatıyor, ayrılacaksınız diyen falcılar, şimdi ayrılınca yeniden arayuacak, sen yanlış anlamışsın, üstüne çok gitmişsin, başkası yok şeklinde yazmaya başladılar.
dün artık bu noktadan sonra koptu durumlar bende..artık telefonla, sesli veya yüzyüze faldan asla şaşmam.
byvdeki popüler tüm falcılar, hepsine baktırdım.. ordan bir tek emine bana asla söylenenleri dinleme hata edersin demişti. onun dışında komplesi.kimler bunları söyledi yazar mısın detaylı zahmet olmazsa:))
off canım ya falcıların dediğine uyup neden böyle birşey yaptın ,?bir erkeğe sürekli beni aldatıyorsun vs dersen bil ki o erkek aldatır nasılsa bana güvenmiyor bare aldatayım da güvenmesin der . erkek mantığı yani . falcılar ne kadar olumsuz etkiliyor işte insanın hayatını . çok üzüldüm ya valla . bende biraz etkisinde kaldım falcıların açıkcası sevgilimin üzerine gittim gerçi haklıydım ama haklıyken haksız durumuna düştüm . adamın gözünde şu an kesin carcar konuşan biriyim .öyle düşünüyordur hakkımda . carcar konuştu beni bunalttı diye .byvdeki popüler tüm falcılar, hepsine baktırdım.. ordan bir tek emine bana asla söylenenleri dinleme hata edersin demişti. onun dışında komplesi.
canım onlara uyup öyle bişey yapmadım, başka şeyler var ama burada yazmak istediğim detaylardan biri buyduoff canım ya falcıların dediğine uyup neden böyle birşey yaptın ,?bir erkeğe sürekli beni aldatıyorsun vs dersen bil ki o erkek aldatır nasılsa bana güvenmiyor bare aldatayım da güvenmesin der . erkek mantığı yani . falcılar ne kadar olumsuz etkiliyor işte insanın hayatını . çok üzüldüm ya valla . bende biraz etkisinde kaldım falcıların açıkcası sevgilimin üzerine gittim gerçi haklıydım ama haklıyken haksız durumuna düştüm . adamın gözünde şu an kesin carcar konuşan biriyim .öyle düşünüyordur hakkımda . carcar konuştu beni bunalttı diye .
ama kesin bir delilin olmadan aldatıldığını bilemezsin canım . yani hisler bazen yanıltabilir .hani desen msjlarını gördüm şunu gördüm bunu gördüm diye tamam da . öyle hissettim dersen olamayabilir gerçi oladabilir off aman bilemedim canım .hakkımızda hayırlısı olsun ..canım onlara uyup öyle bişey yapmadım, başka şeyler var ama burada yazmak istediğim detaylardan biri buydu
başka şeyler derken, aldatılmaya dair demedim, o konuda hiç bir ibare, iz, hissiyatım da yoktu.. ilişkide sorunumuz başkaydı yani. ama hepsinin dediği başkası var bla bla..ama kesin bir delilin olmadan aldatıldığını bilemezsin canım . yani hisler bazen yanıltabilir .hani desen msjlarını gördüm şunu gördüm bunu gördüm diye tamam da . öyle hissettim dersen olamayabilir gerçi oladabilir off aman bilemedim canım .hakkımızda hayırlısı olsun ..
Bana da aynısını cagrihanif yapmış. Fal baktırmayın kızlar. Zaman kaybı:)) Burç yorumu değil de kişisel özellik saymış hem de 'Kızılderili Burçları'ndan Yılan'bide bazı falcılar burçtan yola çıkarak yorum yapıyor . mesela telwede varancimos muydu neydi adı kadın benim karekterimi aynen yazdı . sabit fikirli olduğumu vs .hatta benim cümlelerimle beni anlattı .
Yani özellikleri sayarken,sahiptir gibi. Cümle düşüklüğü aklımı kemirmişti:))Bana da aynısını cagrihanif yapmış. Fal baktırmayın kızlar. Zaman kaybı:)) Burç yorumu değil de kişisel özellik saymış hem de 'Kızılderili Burçları'ndan Yılan'Tam da bu:
'merhaba : öncelikle bakışların çok dikkat çekici ve insanlar üzerinde etkiler bırakıyorsun. ama neden kendine karşı güven eksikliği yaşıyorsun ve bazen beğenilmeme sendromuna giriyorsun. Ruhsal seslere karşı duyarlısn. Uğraştıkları işte başarılı. Kendi söylediklerini benimseten. İlişki kurdukları şeyleri dönüştürme yeteneği. Tükenmez bir enerji. İyileştirici güçlere sahipsin. Çevrelerine yardımcı olma yeteneği. Aydın bir kişiliğe sahiptir. Çok gizemli. Etrafa kolayca uyum sağlayan.Kendi özlerini değiştirebilme gücü. Saklı işler çevirmeyi seven. Çok çekici. Farklı bir kişiliğin var. aşk hayatı : birini sevmeye başlamışsın çok açık tenli değil bu adam ama onun aklında biri var. karışık bir aşk hayatı var çözmek mümkün değil. kendini biraz ağırdan duygular yönlendir kapılma. iyi bir insan ama şıp sevdi biri. ileride üzülebilirsin dikkat etmen gerekiyor. şuanda sen bu arala pek samimi değilsin.bir arkadaşın sayesinde bir birinizle bir ortamda denk gelip kaynaşacaksınız. ilerisi görünmüyor ama canım. çok yıpranacaksın. seni çok değiştirmeye çalışacak. içinde a - yada e harfi harsa bu insanın arkana bakmadan kaç . bak canım falında iki kişi çıkmış biri kumral biri esmer dönük biraz. birinin içinde s harfi var. bu s harfi olan adamla sen iki ay içinde sevgili olabilirsin. ama bu esmer olan içinde e ve a harfi olan adam i,se biraz problemli. dikkat etmen gerekiyor. ayrıca şehir dışına bir yolun var ama haneden birinin anne yada bana olabilir. bir hastalık haberi alıpyola revan olucaklar. bir yakınınız için. son dönemlerde sağlığını ihmal etmişsin yediğine içtiğine dikkat et. sağlık problem yaşayabilirsin. umarım faldan memnun kalmışsındır. değerlendirmeni bekliyor olucam. herşey gönlünce olsun.'
Ay ama seninki bilmiş birşeyler. Benimki copy+paste yapmış. :)) Pardon yaa şekerim.bide bazı falcılar burçtan yola çıkarak yorum yapıyor . mesela telwede varancimos muydu neydi adı kadın benim karekterimi aynen yazdı . sabit fikirli olduğumu vs .hatta benim cümlelerimle beni anlattı .
Emine bazen çıkar bazen çıkmaz ama salladığını hiç düşünmedim ben de şimdiye kadar , kadın ne gördüysem o diyo zaten bence fincanlara bakıuyo ve o en doğal kahve bakımı dediğimiz olay nasılsa şekilleri benzetiyo o an içine ne geliyorsa yazıyor.byvdeki popüler tüm falcılar, hepsine baktırdım.. ordan bir tek emine bana asla söylenenleri dinleme hata edersin demişti. onun dışında komplesi.
Bana denk gelmedi öyle falcılar da yorumlar da! Nerede bu Emine? Gelecek ay bunu bir deneyeyim. Limitimi doldurmuşum daEmine bazen çıkar bazen çıkmaz ama salladığını hiç düşünmedim ben de şimdiye kadar , kadın ne gördüysem o diyo zaten bence fincanlara bakıuyo ve o en doğal kahve bakımı dediğimiz olay nasılsa şekilleri benzetiyo o an içine ne geliyorsa yazıyor.
Bazen komik benzetmeler yapsa da ( yüzmeyi,balık yemeyi seviyor, ütü yapmayı sevmiyorsun, kadında dekolteyi seviyor türevlerinde) yine de fal dünyasının en organiği :)
aaaa Emine yaa Byv nin gülü, çiçeği, H2O su :) , Emine Kurtuluş canımBana denk gelmedi öyle falcılar da yorumlar da! Nerede bu Emine? Gelecek ay bunu bir deneyeyim. Limitimi doldurmuşum da
evet eminenin değişik bir tarzı var gerçekten. doğal, samimi... ilginç şeyleri bildiğini de düşünüyorum mesela benim son zamanlarda kilo almam gibiEmine bazen çıkar bazen çıkmaz ama salladığını hiç düşünmedim ben de şimdiye kadar , kadın ne gördüysem o diyo zaten bence fincanlara bakıuyo ve o en doğal kahve bakımı dediğimiz olay nasılsa şekilleri benzetiyo o an içine ne geliyorsa yazıyor.
Bazen komik benzetmeler yapsa da ( yüzmeyi,balık yemeyi seviyor, ütü yapmayı sevmiyorsun, kadında dekolteyi seviyor türevlerinde) yine de fal dünyasının en organiği :)
evet eminenin değişik bir tarzı var gerçekten. doğal, samimi... ilginç şeyleri bildiğini de düşünüyorum mesela benim son zamanlarda kilo almam gibi
ama asıl konuda nedense eski sevgilimi kendisi pek bir tuttu, bi noktadan sonra ben adamı kötüleyen ama o savunan kişi gibi oldu. sanki annesi yazıyor gibiama severim emineyi.
Kanı ısındıysa demek :)
Bende de son zamanlarda onu Fama yaptı, erkek tarafı oldu, görüncek gibi. tanımasam bilmesem kendimi veya tanımasa etmese bilenler, erkeğe şiddete hayıırrrr diyecekler bana ama alakası yok yani. Emine tuttuysa iyidir iyi
Ne baktırdınız kızlar? Tarot,Kahve,Katina?evet eminenin değişik bir tarzı var gerçekten. doğal, samimi... ilginç şeyleri bildiğini de düşünüyorum mesela benim son zamanlarda kilo almam gibi
ama asıl konuda nedense eski sevgilimi kendisi pek bir tuttu, bi noktadan sonra ben adamı kötüleyen ama o savunan kişi gibi oldu. sanki annesi yazıyor gibiama severim emineyi.
Sadece kahveci o :)Ne baktırdınız kızlar? Tarot,Kahve,Katina?
En kısa zamanda deneyeceğim... Mobil ödeme var mı sitede?Sadece kahveci o :)
maalesef varEn kısa zamanda deneyeceğim... Mobil ödeme var mı sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?