- 30 Ocak 2014
- 4.925
- 10.623
- 408
:))maalesef var
maalesef var
Ben de Falkutusu'nda bir falcıya olumsuz yorum yapıp orta bir puan vermiştim, benzer şekilde yayınlamadılar.Bir yolun var ve falalemde neden abuk subuk falcıların 5 yıldızla dolu olduğunu kesin olarak teyit etmiş bulunuyorum, kötü yorumları ve puanlamaları yayınlamıyorlar. Bir yolun var'da fama'ya yaptığım negatif yorum ve verdiğim düşük puan yayınlanmamış. Orada yazan pozitif ve 5 yıldızla dolu yorumların da sahte olduğuna eminim. Büyük ihtimalle sadece bu iki sitede değil bütün fal sitelerinde böyle bu iş.
ben sanırım ilk turda bütün falcıları denedim. ve duruldum gibi şimdilikAramıza bir katıldın pir katıldınHoşgeldiniz ve allah kurtarsın
ben sanırım ilk turda bütün falcıları denedim. ve duruldum gibi şimdilik
Selena ne demisti derken?Selena ne demisti
ben sanırım ilk turda bütün falcıları denedim. ve duruldum gibi şimdilik
Puff kızlar karnımda buruk bir şey var.Heyecan gibi ara ara yokluyor. Nedir? Bilen,hisseden? Dayanışma bekliyorum sizden:)) Şuan olan bir şey yok ama vaziyetim bu.
Ay bilmiyorum hissiz gibiyim:))) Ama heyecan basar gibi oluyor anlayamadım. Gaz değil şekerim herhalde yaa.Gazdir o gaz
Kiz durduk yere ne heyecani bisey olmadiysa
Sen yine iyisin :) , burada dekatlon, heptatlon ,pentatlon yapıp sonunda toplatton ve patlatton sonucunu görenler var
Ay bilmiyorum hissiz gibiyim:))) Ama heyecan basar gibi oluyor anlayamadım. Gaz değil şekerim herhalde yaa.
Burcum Akrep kuzucum ama yükselenim Aslanyükselen Akrepse eğer ;
Bilinçaltın ve korkuların etkilenebilir. Maddi ve manevi anlamda kendini köşeye sıkışmış hissedebilirsin.
sebep bundan ötürü olabülüür, ayyşş Rezzan Kiraz oldum iyice
Burcum Akrep kuzucum ama yükselenim Aslan
falaleme yeni falcı gelmiş, şahcihan.
taksimde cafem var, 10 yıl elit yerde fal baktım falan yazmış.
bilen giden var mı?
lkjmnhgbfvcdxsxdftgyhujkıolp0o zaman mide şeysin bundandır
falaleme yeni falcı gelmiş, şahcihan.
bilen giden var mı?
haydaa bu falda böylece yola revan olmuş,laf üsne laf b.. üstüne b..k olmaz ya bende ne alaka.Bana da aynısını cagrihanif yapmış. Fal baktırmayın kızlar. Zaman kaybı:)) Burç yorumu değil de kişisel özellik saymış hem de 'Kızılderili Burçları'ndan Yılan'Tam da bu:
'merhaba : öncelikle bakışların çok dikkat çekici ve insanlar üzerinde etkiler bırakıyorsun. ama neden kendine karşı güven eksikliği yaşıyorsun ve bazen beğenilmeme sendromuna giriyorsun. Ruhsal seslere karşı duyarlısn. Uğraştıkları işte başarılı. Kendi söylediklerini benimseten. İlişki kurdukları şeyleri dönüştürme yeteneği. Tükenmez bir enerji. İyileştirici güçlere sahipsin. Çevrelerine yardımcı olma yeteneği. Aydın bir kişiliğe sahiptir. Çok gizemli. Etrafa kolayca uyum sağlayan.Kendi özlerini değiştirebilme gücü. Saklı işler çevirmeyi seven. Çok çekici. Farklı bir kişiliğin var. aşk hayatı : birini sevmeye başlamışsın çok açık tenli değil bu adam ama onun aklında biri var. karışık bir aşk hayatı var çözmek mümkün değil. kendini biraz ağırdan duygular yönlendir kapılma. iyi bir insan ama şıp sevdi biri. ileride üzülebilirsin dikkat etmen gerekiyor. şuanda sen bu arala pek samimi değilsin.bir arkadaşın sayesinde bir birinizle bir ortamda denk gelip kaynaşacaksınız. ilerisi görünmüyor ama canım. çok yıpranacaksın. seni çok değiştirmeye çalışacak. içinde a - yada e harfi harsa bu insanın arkana bakmadan kaç . bak canım falında iki kişi çıkmış biri kumral biri esmer dönük biraz. birinin içinde s harfi var. bu s harfi olan adamla sen iki ay içinde sevgili olabilirsin. ama bu esmer olan içinde e ve a harfi olan adam i,se biraz problemli. dikkat etmen gerekiyor. ayrıca şehir dışına bir yolun var ama haneden birinin anne yada bana olabilir. bir hastalık haberi alıpyola revan olucaklar. bir yakınınız için. son dönemlerde sağlığını ihmal etmişsin yediğine içtiğine dikkat et. sağlık problem yaşayabilirsin. umarım faldan memnun kalmışsındır. değerlendirmeni bekliyor olucam. herşey gönlünce olsun.'
hemmeeen şahcihann araştırması yapıyoruz şeker. yakışıklıymış gııı, abovvv akrep ,akreplerin sezgileri cidden güçlü olur dırıdın dırıdın dırıdınnfalaleme yeni falcı gelmiş, şahcihan.
bilen giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?