Binnaz Abla

Daha komiği var Ayşen Gül 'e baktırdım online katina gitmiş bana kart anlamlarını yazmış zeka küpü.
Online tarot kart anlamlari diye arattirinca onlarin kart yorumlarini para odemeden ben kendim de yaparim.
His katmadan sirf kart yorumu yapanlara sinir oluyorum. 1 puan verince de aglamaya basliyorlar. Ne mantik bu ya

Yeni kişi ama çok havalı elinden telefon düşmeyen buda cinselliğe düşkün birisi ama bilesin.
Sen at gibi güzel bi kadınsın nazlı bir bayansın sana balık etli erkekler yakışır. Saçlarının bakım zamanı gelmiş eskisi için çok ağlamışsın yavrucuğum.

Valla dediğin gibi hissediyorum arada. Yükselenim akrep hisselerim doğrultusunda çok önemli bir gerçeği bile öğrendim zamanında ama şimdi falcılardan medet umuyoruz.

Online tarot kart anlamlari diye arattirinca onlarin kart yorumlarini para odemeden ben kendim de yaparim.
His katmadan sirf kart yorumu yapanlara sinir oluyorum. 1 puan verince de aglamaya basliyorlar. Ne mantik bu ya
Bende kitabı var giderim oradan okurum nasıl insanlar var anlamadım ama tövbe ettim artık online fala.

Selam kizlar ben nesibe ve selenaya baktirdim. Ani cok iyi bildiler sanki ben soylemisim gibi. Nesibe daha iyi bildi ama gelecekle ilgili birsey soylemedi pek. Selenada gelecekle ilgili birseyler soyledi bakalim olacak mi ama olacagini sanmiyorum. Benden bu kadar . Yazilanlari ben zaten biliyodum gelecek olsa iyiydi. Ayrica ayrinti vermedim hic.

Deme yahu negzel promosyon falla idare ediyordum

hemmeeen şahcihann araştırması yapıyoruz şeker. yakışıklıymış gııı, abovvv akrep ,akreplerin sezgileri cidden güçlü olur dırıdın dırıdın dırıdınn

Ayy ben ay noldu nerdeyse kimseye fal atmiyorum, tovbe ettiydim yaa
Bi el atalim şekeronlarim tezecik falcimiza.

Bu ara kahvelerim çok güzel, böyle şekilli şekilli çıkıyor, resimli roman gibi görünüyor ama kimseye göndermiyorum. Hiççç hevesim kalmadı.... İyileşiyor muyum dersiniz ??

İşbu beyanım sadece şu anı kapsamaktadır, geleceğe dair, hatta bir dakika sonrasına dair hiç bir taahhüt içermez. Her an yoldan çıkabilirim

çok tatlısın :) sehven yoldan çıkıyoruz hep hiç bilerek yaptığımız bir şey değil yoksa

Günaydın kızlarrr!
Sonunda bıraktım ben vallahi, fal hastalığım da geçti gibi.
Bugun bi arkadaşımla buluşucam o bakardı bana kahve falı, dediklerinin bi kısmı çıktı bakalım bugun neler diyecek..
Bir de Selena'dan falım gelecek umarım, daha benim ex'le komple yollar kapanmadan atmıştım, sonra düzelttim bilgiyi neler diyecek..
Falım gelince tekrar yazarım.

Ayy bide deste katina almıştım kendime, nil nehri kartı iki tane var yelkenli eksik.. Ne bahtsız biriyim

Kesinlikle yalancı proförüsüdür kendileri. Adam vasfından yoksun kişilik. Terazi erkeğinden uzak durun yoks acanınız çok yanar evlenince bile aldatacağı kesin biridir.

Benim de aynı sorun vardı Hera. Destede fazladan gelen üç tane boş kart var fazla olan kartı çıkartıp eksik olanın adını yazdım boş karta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…