- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ayyhh çatlıcamSen yine iyisin :) , burada dekatlon, heptatlon ,pentatlon yapıp sonunda toplatton ve patlatton sonucunu görenler var
Online tarot kart anlamlari diye arattirinca onlarin kart yorumlarini para odemeden ben kendim de yaparim.Daha komiği var Ayşen Gül 'e baktırdım online katina gitmiş bana kart anlamlarını yazmış zeka küpü.
Yeni kişi ama çok havalı elinden telefon düşmeyen buda cinselliğe düşkün birisi ama bilesin.Emine bazen çıkar bazen çıkmaz ama salladığını hiç düşünmedim ben de şimdiye kadar , kadın ne gördüysem o diyo zaten bence fincanlara bakıuyo ve o en doğal kahve bakımı dediğimiz olay nasılsa şekilleri benzetiyo o an içine ne geliyorsa yazıyor.
Bazen komik benzetmeler yapsa da ( yüzmeyi,balık yemeyi seviyor, ütü yapmayı sevmiyorsun, kadında dekolteyi seviyor türevlerinde) yine de fal dünyasının en organiği :)
Valla dediğin gibi hissediyorum arada. Yükselenim akrep hisselerim doğrultusunda çok önemli bir gerçeği bile öğrendim zamanında ama şimdi falcılardan medet umuyoruz.yükselen Akrepse eğer ;
Bilinçaltın ve korkuların etkilenebilir. Maddi ve manevi anlamda kendini köşeye sıkışmış hissedebilirsin.
sebep bundan ötürü olabülüür, ayyşş Rezzan Kiraz oldum iyice
Bende kitabı var giderim oradan okurum nasıl insanlar var anlamadım ama tövbe ettim artık online fala.Online tarot kart anlamlari diye arattirinca onlarin kart yorumlarini para odemeden ben kendim de yaparim.
His katmadan sirf kart yorumu yapanlara sinir oluyorum. 1 puan verince de aglamaya basliyorlar. Ne mantik bu ya
naira şuman nasıl ?
Bende geçmiş ve güncel gayet iyiydi, geleceği bekliyorum şeker
ben seviyorum o kadını ya. verdiği tarih geçti gelecek çıkmayabilir ama an ve geçmişi ayrıntılarıyla bilmiştinaira şuman nasıl ?
Deme yahu negzel promosyon falla idare ediyordum
hemmeeen şahcihann araştırması yapıyoruz şeker. yakışıklıymış gııı, abovvv akrep ,akreplerin sezgileri cidden güçlü olur dırıdın dırıdın dırıdınn
teşekkürler :*
Bu ara kahvelerim çok güzel, böyle şekilli şekilli çıkıyor, resimli roman gibi görünüyor ama kimseye göndermiyorum. Hiççç hevesim kalmadı.... İyileşiyor muyum dersiniz ??
İşbu beyanım sadece şu anı kapsamaktadır, geleceğe dair, hatta bir dakika sonrasına dair hiç bir taahhüt içermez. Her an yoldan çıkabilirim
Çarpıntı belirtisiAy bilmiyorum hissiz gibiyim:))) Ama heyecan basar gibi oluyor anlayamadım. Gaz değil şekerim herhalde yaa.
Bir terazi erkeği yorumu da benden gelsin mademHayatımda iki tane profesyonel yalan söyleyen hatta söylediği yalanlara kendi bile inanan adam gördüm, ikisi de teraziydi. Bana mı denk geldi bilmiyorum ama terazi erkeğine selam dahi vermiyorum artık.
Benim de aynı sorun vardı Hera. Destede fazladan gelen üç tane boş kart var fazla olan kartı çıkartıp eksik olanın adını yazdım boş kartaGünaydın kızlarrr!
Sonunda bıraktım ben vallahi, fal hastalığım da geçti gibi.
Bugun bi arkadaşımla buluşucam o bakardı bana kahve falı, dediklerinin bi kısmı çıktı bakalım bugun neler diyecek..
Bir de Selena'dan falım gelecek umarım, daha benim ex'le komple yollar kapanmadan atmıştım, sonra düzelttim bilgiyi neler diyecek..
Falım gelince tekrar yazarım.
Ayy bide deste katina almıştım kendime, nil nehri kartı iki tane var yelkenli eksik.. Ne bahtsız biriyim
falalem canım. falsepetinde de mi rezzan varmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?