Fazlasiyla katiliyorum bende iki tane tanidim biri hayatimi mahfetti birinden ben hemen uzaklastm sonu ayni olucakti zaten
Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?
Ben ikizlere soverken bir arkadas allah terazi vermesin demisti. Demek dogruymusBu erkek milleti burclarinda icine s.cti haa onlar yuzunden burcumuzdan soguyoruz valla
Kenan cok iyi bir astrologtur. İyi bakar. Astroloji baktir ona. Faldan ziyade...
Kizlar bir sey sormak istiyorum.hepiniz valla fal baktirmanin tarihini yazmissiniz.ben de cok fal baktirdim,sevgilimden ayrildiktan sonra.kac tane oldugunu sayamadim valla.1 tane olumsuz disinda(o da yamiba ozgur)hep hala seni seviyor,sana donecek diye cikti.yuzyuze,telefondan ve tabiki online fal da dahil.var mi benim durumumda olan yoksa tek hayalperest ben miyim?(kusurabakmayin cat diye daldim konularinizin icine)
Kızlar toplaşınnn, terazi erkek zedeler kulübü kuralım. Bende varımKesinlikle canım. Sen pas vermezsen egosu zedelenir ve seni ikna etmek için nasıl romantiklikler yapar nasıl etkileyici konuşur. Ama sen ona aşık olunca hedefine ulaşır ve artık o ilgisini çeker sen kapılmışsındır sen ilgilenirsin. Ama eski ilgiyi asla bir daha göremezsin. Ve en fazla 6 ay sonra ilgisi başkalarına kayar sen bunun farkına bile varmazsın.Çünkü çok güzel yalan söylerler ve sen aşık olduğun için her dediğine inanırsın. Herkes aynı değildir ama bak topikte de yazıyorlar terazi erkeği güvenli değil. Dikkatli ol ilgini belli etme bırak o koşsun en ufak yalanını yakalarsan da affetme çünkü devamı geliyor emin ol kuzu. Terazilerim ağzı iyi laf yapıyor. Ben de teraziyim mükemmel anlaşıyorduk çok uyumluyduk ama benim karakterim böyle değil. Ben de çok güzel ikna ederim ama yarı yolda bırakmam bu adamlar yarı yolda bırakıyor
banada kahinvanga bilememişti . çok oldu ama baktıralı . son ilişkimden önceydi . bana istediğim tarzda birinin çıkacağını onla çook mutlu olucağımı falan söylemişti ama o tarzda değil başka biri çıktı . tipi vs de uymuyordu söylediklerinle . yani fena patladı bende . demek ki atıyor tutuyor bazen canım ya sen canını sıkma .
zaten dediğim gibi adam ilgisizse vs birşey varsa kesin bir kadın oluyor arka planda .yoksa yok işi var yok kfası karışık yok şöyle yok böyle hepsi safsata .
nesibeye zamanında bende baktırdım . ona göre şu an evli olmam gerekiyordu . bu yaz tanıştığım erkekle nikah görünüyordu . bu yaz biriyle tanıştım ama ayrıyız dönüceğinide sanmam ha dönsede bana artık işim olmaz yani ...
Kızlar toplaşınnn, terazi erkek zedeler kulübü kuralım. Bende varım
Bi sıkıntı yaratır mı diye düşündüm ben de, eğer değiştirebilme şansım varsa değiştireyim diyorumBenim de aynı sorun vardı Hera. Destede fazladan gelen üç tane boş kart var fazla olan kartı çıkartıp eksik olanın adını yazdım boş karta
Pozitif olumlama yapmışlar bu ne bee
Canım! Benimki de çok başarılıydı.Kizlar sakin gaza gelmeyin ama az once cok ilginc bir sey fark ettim. Fak kutusundaki ilk hesabima bakayim dedim, demirel diye birine mayista fal atmisim ve yuksek oranda basarili bir falmis. Eskisinin ailevi seyleri ne dusundugunu her seyi yazmis. Yenisinin adindaki 2 ve soyadininin bas harfini vermis. Sonucuni da baglamamis yeni ile sen karar verip yonlendireceksin demis, ben itina ile b.ka yonlendirdim. Bana mi denk geldi bilmiyorum ama su an fala inanilmaz sasirdim. Ben attim iyi degildi diyen var mi ?
Gelecek patlamış ama anda aşırı iyiydi. Ve de Haziran'da baktırmıştım kızlar.Kizlar sakin gaza gelmeyin ama az once cok ilginc bir sey fark ettim. Fak kutusundaki ilk hesabima bakayim dedim, demirel diye birine mayista fal atmisim ve yuksek oranda basarili bir falmis. Eskisinin ailevi seyleri ne dusundugunu her seyi yazmis. Yenisinin adindaki 2 ve soyadininin bas harfini vermis. Sonucuni da baglamamis yeni ile sen karar verip yonlendireceksin demis, ben itina ile b.ka yonlendirdim. Bana mi denk geldi bilmiyorum ama su an fala inanilmaz sasirdim. Ben attim iyi degildi diyen var mi ?
Gelecek patlamış ama anda aşırı iyiydi. Ve de Haziran'da baktırmıştım kızlar.
İnşallah.Valla gelecegi bana birakmis ama cok iyiymis fal. Yeni fark ediyorum. Ayh promosyon attim insallah o bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?