Binnaz Abla

Fazlasiyla katiliyorum bende iki tane tanidim biri hayatimi mahfetti birinden ben hemen uzaklastm sonu ayni olucakti zaten

Benim de bu hayatımı mahfetti. Ve bana diyordu ki ben hayatını mahfedicek ne yaptım. Bu kadar da bencil ve vicdansızlar. Ama biliyorum ki hayatındaki kıza da aynılarını yapacak eden bulur. Aklıma geldikçe sinir tepeme çıkıyor nasıl bu kadar saf olabildim nasıl inandım diyorum

Yani ilgi budalaların ya da çapkının önde giden bayrak sallayanı mı?

Kesinlikle canım. Sen pas vermezsen egosu zedelenir ve seni ikna etmek için nasıl romantiklikler yapar nasıl etkileyici konuşur. Ama sen ona aşık olunca hedefine ulaşır ve artık o ilgisini çeker sen kapılmışsındır sen ilgilenirsin. Ama eski ilgiyi asla bir daha göremezsin. Ve en fazla 6 ay sonra ilgisi başkalarına kayar sen bunun farkına bile varmazsın.Çünkü çok güzel yalan söylerler ve sen aşık olduğun için her dediğine inanırsın. Herkes aynı değildir ama bak topikte de yazıyorlar terazi erkeği güvenli değil. Dikkatli ol ilgini belli etme bırak o koşsun en ufak yalanını yakalarsan da affetme çünkü devamı geliyor emin ol kuzu. Terazilerim ağzı iyi laf yapıyor. Ben de teraziyim mükemmel anlaşıyorduk çok uyumluyduk ama benim karakterim böyle değil. Ben de çok güzel ikna ederim ama yarı yolda bırakmam bu adamlar yarı yolda bırakıyor

Ben ikizlere soverken bir arkadas allah terazi vermesin demisti. Demek dogruymus Bu erkek milleti burclarinda icine s.cti haa onlar yuzunden burcumuzdan soguyoruz valla

Kuzu çok doğru hem de Allah TERAZİ ERKEĞİNİ DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN gerçekten her sabah uyanınca nasıl bu kadar salak oldum o sözlere nasıl kandım diyorum. Ama adamların karakteri bu yapacak bişey yok Allah yolunu açık etsin demiyorum asla!!! Allah ne yapmak istese önüne bana yaptıklarının bedelini çıkarsın Allahından bulsun pislik

Kenan cok iyi bir astrologtur. İyi bakar. Astroloji baktir ona. Faldan ziyade...

Kuzu ilişki analizi yaptırdım ben astrolojik yorum aldım. Genel mi baktırayım bir de onu mu tavsiye edersin. Kenanı çok seviyorum ben dostum arkadaşım gibi oldu dinlerken huzur veriyor adam

Kuzum bulaşma fallara dicem de artık sen de girmişsin. Allah kurtarsın ne diyeyim. Çıkmıyor kuzu gelecek patlıyor genelde ben de selena nesibe patladı herşeyi bilen adamın hayatındaki kişiyi nasıl bilemez tuhaf değil mi yani

Kızlar toplaşınnn, terazi erkek zedeler kulübü kuralım. Bende varım

Kesinlikle canım adam ilgilenmiyorsa kesinlikle başka biri vardır. Bundan sonra kimseye değer vermicem onlar benimle ilgilensin erkekleri şımartmamak lazım. Biz egosunu şişiriyoruz adamlarda özgüven patlaması oluşuyor ve bundan daha iyisini bulurum ben deyip gidiyorlar.

Benim de aynı sorun vardı Hera. Destede fazladan gelen üç tane boş kart var fazla olan kartı çıkartıp eksik olanın adını yazdım boş karta
Bi sıkıntı yaratır mı diye düşündüm ben de, eğer değiştirebilme şansım varsa değiştireyim diyorum

Kizlar sakin gaza gelmeyin ama az once cok ilginc bir sey fark ettim. Fak kutusundaki ilk hesabima bakayim dedim, demirel diye birine mayista fal atmisim ve yuksek oranda basarili bir falmis. Eskisinin ailevi seyleri ne dusundugunu her seyi yazmis. Yenisinin adindaki 2 ve soyadininin bas harfini vermis. Sonucuni da baglamamis yeni ile sen karar verip yonlendireceksin demis, ben itina ile b.ka yonlendirdim. Bana mi denk geldi bilmiyorum ama su an fala inanilmaz sasirdim. Ben attim iyi degildi diyen var mi ?

Canım! Benimki de çok başarılıydı.

Gelecek patlamış ama anda aşırı iyiydi. Ve de Haziran'da baktırmıştım kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…