Ha bu arada oburunun sebeplerini yazip, bundan sessiz kalacak cunku sana diyebilecegi bir sey yok yaptiginjn farkinda demis. Digerleri gibi arayacak filan dememis.
Nerde canim buValla gelecegi bana birakmis ama cok iyiymis fal. Yeni fark ediyorum. Ayh promosyon attim insallah o bakar
bunu yapmayacaktın Baldan , nayor bunu demeyecektin , gazın gazımdır biliyosun :))))))
Nerde canim bu
bunu yapmayacaktın Baldan , nayor bunu demeyecektin , gazın gazımdır biliyosun :))))))
Kızlar ama gerçekten başarılı. Ben geçen sene yeniydim buralarda falcı sanmayın diye reklam yapmadım vallahi:)) Ama iyiydi. Sorduğum soru dışında genel yorum da yapmış. Hepsi tutarlıydı. Hisleri var,bu aşikar. Hatun boş değil yani. Fakat şunu unutmamak gerek,fal gerçekten enerji işi. Öptüm kızlarHa bu arada oburunun sebeplerini yazip, bundan sessiz kalacak cunku sana diyebilecegi bir sey yok yaptiginjn farkinda demis. Digerleri gibi arayacak filan dememis.
Kizlar bir de cok baska bir sey paylasacagim sizinle. Her seyi paylasiyoruz size yazmak istedim. Hani bazen fal atacagimizi cocuk sevindirsek daha mutlu olurduk diyoruz ya, ben bir grup takip ediyorum uzun suredir, size onu yazacagim. Instagrami olanlar icin leyladansonra diye bir hesap var. Hastane servislerinde yatan cocuklari ziyaret edip isteklerini soruyorlar, mesela biri bisiklet istiyor, biri boyama kitabi, biri barbie bebek. Bu sayfada cocugun hikayesi ile birlikte istegini paylasiyor, eger o hediyeyi siz almak isterseniz ben alirim diye mail atiyorsunuz. Hediyeyi alip yolluyorsunuz. Belki haberiniz vardir ama yoksa aklinizda bulunsun guzel bir sayfa cocuklarin yuzlerini gormek icin :)
Kızlar ama gerçekten başarılı. Ben geçen sene yeniydim buralarda falcı sanmayın diye reklam yapmadım vallahi:)) Ama iyiydi. Sorduğum soru dışında genel yorum da yapmış. Hepsi tutarlıydı. Hisleri var,bu aşikar. Hatun boş değil yani. Fakat şunu unutmamak gerek,fal gerçekten enerji işi. Öptüm kızlar
Kizlar bir de cok baska bir sey paylasacagim sizinle. Her seyi paylasiyoruz size yazmak istedim. Hani bazen fal atacagimizi cocuk sevindirsek daha mutlu olurduk diyoruz ya, ben bir grup takip ediyorum uzun suredir, size onu yazacagim. Instagrami olanlar icin leyladansonra diye bir hesap var. Hastane servislerinde yatan cocuklari ziyaret edip isteklerini soruyorlar, mesela biri bisiklet istiyor, biri boyama kitabi, biri barbie bebek. Bu sayfada cocugun hikayesi ile birlikte istegini paylasiyor, eger o hediyeyi siz almak isterseniz ben alirim diye mail atiyorsunuz. Hediyeyi alip yolluyorsunuz. Belki haberiniz vardir ama yoksa aklinizda bulunsun guzel bir sayfa cocuklarin yuzlerini gormek icin :)
Ben zaten tövbeliyim biliyorsunuz.
Aylık fal param 100 tl yi her ay Lösev'e veya ÇYDD'ye bağışlıyorum. Paypalla bağış çok kolay. Çok büyük bir miktar değil ama elimde durup fala gideceğine çocuklara ve ihtiyacı olanlara gitsin.
Ben zaten tövbeliyim biliyorsunuz.
Aylık fal param 100 tl yi her ay Lösev'e veya ÇYDD'ye bağışlıyorum. Paypalla bağış çok kolay. Çok büyük bir miktar değil ama elimde durup fala gideceğine çocuklara ve ihtiyacı olanlara gitsin.
süper !
merak ettim atsanaDur kiz fali atayim bak
Zaten bir iyilik yapmaya niyet etsek de sevabını alıyoruz. Lösev'e hikaye kitabı bağışlıyorum ben de:))Ben zaten tövbeliyim biliyorsunuz.
Hayır hayatım öznel bir yorumu var:)) Göndereceksen eğer,anlarsın:))baktım da şimdi yazılı bakıyo , ay bende de yeni fobi oluştu aynıkişilorotobik fobi- aynı kişiler olabilir mi diye, yani sen hiç birine benzettin mi cnm?
Hayır hayatım öznel bir yorumu var:)) Göndereceksen eğer,anlarsın:))
Valla cok guzel yapiyorsun ceri tebrik ederim, ben simdilerde hicbir sey yapamiyorum ama ocaktan sonra ise girince bende fala ayirdigimi oyle yapacagim. Valla fala gidecegine gitsin, ulke ortada ozellikle hastalikla bogusan cocuklarin cok ihtiyaci oluyor. Bu sayfa daha cok para degil oyuncak uzerine calisiyor. Ama losev zaten inanilmaz aktif, oraya giden her paranin yerinde kullanildigina inaniyorum. Bu fallar enerjimizi somurcegine ne guzel birinin yuzunde gulumseme oluruz.
terazi kadınıyla erkeği inanılmaz farklı . terazi erkekleri yalaka. yavşak. dönek. cimri. yere düşse bi avuç toprak alıp kalkar demişti bi arkadaşım ne kadarda doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?