Binnaz Abla

Ha bu arada oburunun sebeplerini yazip, bundan sessiz kalacak cunku sana diyebilecegi bir sey yok yaptiginjn farkinda demis. Digerleri gibi arayacak filan dememis.

bunu yapmayacaktın Baldan , nayor bunu demeyecektin , gazın gazımdır biliyosun :))))))

kızlan selena, yiğit ve fal sepetinde ki meşur falcılardan birine baktırdım hepsi patladı. hepsi aralığa kadar hayatına biri girevcek demişti, tabiki fos..

sanırım bende bi bozukluk var

bunu yapmayacaktın Baldan , nayor bunu demeyecektin , gazın gazımdır biliyosun :))))))
Ha bu arada oburunun sebeplerini yazip, bundan sessiz kalacak cunku sana diyebilecegi bir sey yok yaptiginjn farkinda demis. Digerleri gibi arayacak filan dememis.
Kızlar ama gerçekten başarılı. Ben geçen sene yeniydim buralarda falcı sanmayın diye reklam yapmadım vallahi:)) Ama iyiydi. Sorduğum soru dışında genel yorum da yapmış. Hepsi tutarlıydı. Hisleri var,bu aşikar. Hatun boş değil yani. Fakat şunu unutmamak gerek,fal gerçekten enerji işi. Öptüm kızlar

Kizlar bir de cok baska bir sey paylasacagim sizinle. Her seyi paylasiyoruz size yazmak istedim. Hani bazen fal atacagimizi cocuk sevindirsek daha mutlu olurduk diyoruz ya, ben bir grup takip ediyorum uzun suredir, size onu yazacagim. Instagrami olanlar icin leyladansonra diye bir hesap var. Hastane servislerinde yatan cocuklari ziyaret edip isteklerini soruyorlar, mesela biri bisiklet istiyor, biri boyama kitabi, biri barbie bebek. Bu sayfada cocugun hikayesi ile birlikte istegini paylasiyor, eger o hediyeyi siz almak isterseniz ben alirim diye mail atiyorsunuz. Hediyeyi alip yolluyorsunuz. Belki haberiniz vardir ama yoksa aklinizda bulunsun guzel bir sayfa cocuklarin yuzlerini gormek icin :)

Ben zaten tövbeliyim biliyorsunuz.
Aylık fal param 100 tl yi her ay Lösev'e veya ÇYDD'ye bağışlıyorum. Paypalla bağış çok kolay. Çok büyük bir miktar değil ama elimde durup fala gideceğine çocuklara ve ihtiyacı olanlara gitsin.

baktım da şimdi yazılı bakıyo , ay bende de yeni fobi oluştu aynıkişilorotobik fobi- aynı kişiler olabilir mi diye, yani sen hiç birine benzettin mi cnm?

süper !

pahada küçük diyosun da manada paha biçilemez

Valla cok guzel yapiyorsun ceri tebrik ederim, ben simdilerde hicbir sey yapamiyorum ama ocaktan sonra ise girince bende fala ayirdigimi oyle yapacagim. Valla fala gidecegine gitsin, ulke ortada ozellikle hastalikla bogusan cocuklarin cok ihtiyaci oluyor. Bu sayfa daha cok para degil oyuncak uzerine calisiyor. Ama losev zaten inanilmaz aktif, oraya giden her paranin yerinde kullanildigina inaniyorum. Bu fallar enerjimizi somurcegine ne guzel birinin yuzunde gulumseme oluruz.

Zaten bir iyilik yapmaya niyet etsek de sevabını alıyoruz. Lösev'e hikaye kitabı bağışlıyorum ben de:))

:) Bu ay ben de öyle yaptım. Eylül-Ekimde zıvanadan çıkmış fal krizine harcadığım para çok dokundu bana. Bu kez fal isteği geldiğinde parasını kenara ayırdım ve ailesini tanıdığım, çok başarılı bir kız çocuğunun bir iki ihtiyacına yardımcı olmayı tercih ettim. Faldan çok daha keyifliydi. Fal benim için ehli keyif ama o çocuğun ihtiyaçları gerçekti. Bu ay neye/kime kısmet olur ama faldan yine bir bütçe artacak gibi...

Duyguya sardırdınız beni, fal severlerin sayfası burası, hiyooytttt fal tutkum enginlere sığmaz taşar benimmmm

terazi kadınıyla erkeği inanılmaz farklı . terazi erkekleri yalaka. yavşak. dönek. cimri. yere düşse bi avuç toprak alıp kalkar demişti bi arkadaşım ne kadarda doğru

Ayyy kuzum aynı benimkini tarif ettin. Cimri, yavşak, dönek, yalaka, menfaatçi. Şimdi görüyorum bak bu yönlerini o zamanlar toz kondurmuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…