Binnaz Abla

Canım! Benimki de çok başarılıydı.

bunu yapmayacaktın Baldan , nayor bunu demeyecektin , gazın gazımdır biliyosun :))))))
Falkutusu Demirel'e ben Mayıs 2015'de baktırmıştım. Çok genel, somut tespitler içermeyen şeyler söylemişti, beğenmemiştim. Yazdıklarını tekrar okudum, 6 aydan fazla zaman geçmiş ve dedikleri çıkmamış.

O zaman enerji işi meselesi:)) Mesela Selena'yı da çoğunluk beğenir,geri kalan kısmı da uzaktan yakında alaka yok der. Ben de Araf mıydı Aren mi Alex herhalde onu beğenmemiştim. Ay kafa gitti.

şekerler bana acilen falcı tavsiye edin lütfen. diğer topiğede yazdım. arkadaşım gelecek pazartesi şehir dışından,kıza söz verdim. handeye gidecektik ama pazartesi kapalıymış. biz şimdi kime fal baktıralım kızlarrrr yardımmmmmm?

Hanımlar kesira siral nasıl acaba? Bana binnazda denenecek biri lazım varpuanım var kullanayım çok fal baktırasım var

Ne atmissiniz merak ettim, ben kahve atmisim baya bilmis ama fal kutusunu cok begenmem nasil cikmis o fal ben de anlamadim. Onun disinda parali olarak 4 5 falim var hepsi tirt pirt. Ben de saskinim valla bendeki fala.

Ne atmissiniz merak ettim, ben kahve atmisim baya bilmis ama fal kutusunu cok begenmem nasil cikmis o fal ben de anlamadim. Onun disinda parali olarak 4 5 falim var hepsi tirt pirt. Ben de saskinim valla bendeki fala.
Demirel'e kahve falı atmıştım. Demek ki bildiği kişiler de oluyor, ama benimki çok uyduruktu.

Ayyy kuzum aynı benimkini tarif ettin. Cimri, yavşak, dönek, yalaka, menfaatçi. Şimdi görüyorum bak bu yönlerini o zamanlar toz kondurmuyordum.
evet ve terk edince öyle bi duruma düşürüyodu ki allah benim belamı versin ben ne lanet bi insanmışım diyosun. öle bi eziyoki yıllarca çıkamıyosun o psikdlojinin içinden..
kendileri en mükemmelini en doğrusunu biliyomuş gibi gösteriyolar. en kusursuz insanı bulacaklarmış gibi. ve biliyo musunuz öyle loser tiplerle evleniyolar ki bu muydu beee diyosun. bu muydu hayallerindeki kadın

e bi loser bi winner olmaz ki tatlım.. bi loser + bi loser = game over , bi winner+bi winner = game forever.

sonra loser ına bakıyosun ben bunun için mi lost oldum diye kendine üzülüyosun :)

Kızlar, eski postlarda arattım ama kopuk kopuktu. biri daha sormuştu ama anımsayamadım , tekrar sormak zorundayım.

Naira yı nasıl bilirsiniz?

Yawru ben mart gibi atmistim, cok pembe geldi o zamanki sartlara.
Ama dedigi cogu sey dogruymus.

Bana bir tek yakinda varolan bir dogumu bilmisti. Dedigi hicbir sey cikmadim, pembeydi pembe

hımmm , o zaman ben Daisy i baz alayım bu durumda Baldancan, ona çıkarsa Bana da çıkıyo çünkü, ona tutan bana da tutuyo gibi gibi, dediği hiçbir şey çıkmadım , heç dediği gibi biri çıkmadım Naira nın diyosun

Pazartesı gunu oda yok ama arkım bencw salı gelsın pen cage yeter taksım şahanee

Ahahah m yi fazla koymusum ne var

Kızlar yengeç erkeğini nasıl bilirsiniz? Terazi,ikizler ve akrep erkeklerine bol bol giydiriyorsunuz. Yengeçten ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…