Kızlar yengeç erkeğini nasıl bilirsiniz? Terazi,ikizler ve akrep erkeklerine bol bol giydiriyorsunuz. Yengeçten ne haber?
Ahahah m yi fazla koymusum ne var
Tüm yengeçler kadın benceyengeç erkeği diye bir şey yok [/QUOTE
kadın olarak tasarlanıp, yanlışlıkla erkek olarak gönderilmiş bir burç erkeği desek yengeç için en doğru tanım olur
zannımca.
kapris, alınganlık, vesvevese, romantizm, sadakat, bağımlılık, ilgi sürekli ilgi beklentisi, yanlış anlamaya meyilillik, sınırsız iyi niyet, kaçınılmaz tavizler, anaçlık, babaçlık.. oyyy daha çok var ama mecalim yok
Kızlar benim beyin komple gitti
kız ben anladım :)Niye kız hayırdır:)
Emine falın ç7k karışıktı lan anlayamadım:)
Kızlar, eski postlarda arattım ama kopuk kopuktu. biri daha sormuştu ama anımsayamadım , tekrar sormak zorundayım.
Naira yı nasıl bilirsiniz?
Naira'yı bu sabahincesaz da sormuştu. Geçmiş ve güncelde gayet iyiydi. O günlerde (2 ay önce) patlak veren bir olayın gelişimini ve sonucunu sormuşum, bahsettiği gibi gelişti ve sonuçlandı. Asıl olay için daha vadesi var şekercim.
Yeterince açıklayıcı oldu kızlar teşekkürler, light erkek diye nitelendirebiliriz sanırım. En sevdiğimMissCherryBlossom Atart
Yok kızlar n'aaptınız iyice bitirmişsiniz adamı. Light değildir kendileri yumuşak kalplidir. Görüp görebileceğin en koruyucu adamdır. Yengeç korumanın ve beslemenin burcudur. Aç-açıkta bırakmaz. Bir Koç'taki gibi öne atılıp, senin için kavga etmez belki ama akıllı, uzun soluklu planları ile seni daima korur. Aileyi, miletti devam ettiren, vatanını koruyan Yengeç'tir.
Kıskaçlıdır sonra. Tutar da bırakmaz. Sahiplenilmekten hoşlanan kadınlar için idealdir. Biraz ahlakçı, toplumcu olduğu için de aldatmaya yönelimi düşüktür. Hafızası kuvvetlidir. Özel günlere değer verir. Evi konforlu olur. Aslında ideal kocadır kendileri. Tabi bu ne istediğinle alakalı, macera seviyorsan Yengeç çok uymayabilir ama bacası tüten sıcacık konforlu bir yuva istiyorsan adres Yengeç erkeğidir....
Yok kızlar n'aaptınız iyice bitirmişsiniz adamı. Light değildir kendileri yumuşak kalplidir. Görüp görebileceğin en koruyucu adamdır. Yengeç korumanın ve beslemenin burcudur. Aç-açıkta bırakmaz. Bir Koç'taki gibi öne atılıp, senin için kavga etmez belki ama akıllı, uzun soluklu planları ile seni daima korur. Aileyi, mileti devam ettiren, vatanını koruyan Yengeç'tir.
Kıskaçlıdır sonra. Tutar da bırakmaz. Sahiplenilmekten hoşlanan kadınlar için idealdir. Biraz ahlakçı, toplumcu olduğu için de aldatmaya yönelimi düşüktür. Hafızası kuvvetlidir. Özel günlere değer verir. Evi konforlu olur. Aslında ideal koca sayılabilir. Tabi bu ne istediğinle alakalı, macera seviyorsan Yengeç çok uymayabilir ama bacası tüten sıcacık konforlu bir yuva istiyorsan adres Yengeç erkeğidir....
Eski sevgilim koçtu. Ateş erkekleri ve ikizler burcu kadını arasında garip bir çekim var ama bi noktadan sonra yürümüyor.
Yok, yengeç erkeği de uygun değil sanırım bana. Çok sessiz sakin insanla da yapamam. Kızlar benim astroloji haritama bir el atın kendime uygun burç erkeğini bulamıyorum
kız ben anladım :)
Net olarak olumsuz gızlar. Dua edin de patlasın:)))Niye kız hayırdır:)
Emine falın ç7k karışıktı lan anlayamadım:)
bişi diyim mi, bunu chery e de söyledim, Emine bende hep herkese olmuluı imaj uyandırırdı ama sende bariz bi olmsuzluk var.. hani tabi hayırlısını bilemeyiz ama üstüne basa basa bu kadar kötü olduğunu söylemesi bence dikkate almaya değer. Emine nin tüm falları çıktığı için değil bende ama belki saf doğal enerjisine inandığım içindir.Net olarak olumsuz gızlar. Dua edin de patlasın:)))
Ben de ateş erkekleri derim onlar erkeğe benziyor yengecin aksine
He yaa bir de evlenmek zorunda kalma onunla demiş.bişi diyim mi, bunu chery e de söyledim, Emine bende hep herkese olmuluı imaj uyandırırdı ama sende bariz bi olmsuzluk var.. hani tabi hayırlısını bilemeyiz ama üstüne basa basa bu kadar kötü olduğunu söylemesi bence dikkate almaya değer. Emine nin tüm falları çıktığı için değil bende ama belki saf doğal enerjisine inandığım içindir.
sen ateşcisin de , onlar da ateş edince kül ediyolar işte Cherycan , yoksa Aslanlara,Goçlara ve Yaylara meyilli ol tabi deBen de ateş erkekleri derim onlar erkeğe benziyor yengecin aksine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?