Binnaz Abla

@lale1973

evet tellwedeki. inanılmaz tutarlı idi. baktırdığım en iyi fal oldu.umarım gelecek tahmini de tutar.

seslimi bakıyor peki

ben baktırdığımda sesli yazıyordu 1 2 gün önce. hatta profilde beklerken falın yanında ad hoperlör simgesi vardı.
ama yazılı geldi. sanırım şimdi sesli ibaresi de kalkmış. fakat baktığı falı okuduktan sonra ses falan aramadım hiç:)

kızlar bir dönem çok fazla fal ve falcı deneyimim olmuştu hatta bu sitede de aktif olarak yazmıştım bu aralar sıkıntılı durumlardan dolayı tekrar sardım gibi ama zamanı gelince azalacaktır diye umuyorum yani umarım öle olur:))) , kafanızda soru işareti çokken daha fazla baktırıyosunuz haliyle ama bu zamana kadar baktırdıklarım arasından bilenlerde oldu bilemeyenlerde ama %100 bilen maalesefki yok

size sorum forumdan binnazabla ile ilgili çok yazmışsınız bende tesadüfen diyar demiri denedim mevcut durumu iyi bildi bence sizden baktıran ve gelecekle ilgili dedikleri çıkan oldumu ?

fal sepeti konusuna gelince mevcut durumda ilkay favorim çok açık ve net bakıyor gelecekle ilgili bildikleride oldu bilemedikleride ama daha söylediği şeyler var bekliyorum

nesibede bence durum analizini çok iyi yapıyor oda favorilerimden onuda tavsiye ediyorum zaten çoğu insanda beğenmiş özellikle enerjisi yüksek ve iyiyse süper biliyor bide çok pozitif ve çok tatlıdilli kötü birşey söylese bile üzmüo insanı :)

meleköz e bir kez baktırdım ama tekrar baktırmayı düşünmüyorum .

taha bence mevcut durumu genel hatlarıyla bildi gayet iyi geleceğe zaman var ama nesibe ve ilkay kadar detaylı ve ayrıntılı anlatmıyor.

durum böyle umarım herşey güzel olur

çok teşekkürler kaçaydır bekliyorum vegönderiyorum

Kızlar tellwede falcının duvarına nasıl yazıyoruz? Tatlıcadıya yazmak istyrm artık baksın bana

Melek öz 'ün bir dediği biraz önce çıktı bende.Bu kadar fal baktırdım gelecekle ilgili ilk kez çıktığına dair yorum yazıyorum.Zaten benim icin en iyi dört kişinin içindeydi,yanılmamışım.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tekrar gönlüne ,ağzına sağlık diyorum..

olmasını ıstedıgın bekledıgın bıseymıydı pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…