He yaa bir de evlenmek zorunda kalma onunla demiş.
Ay ne bilim bir an ruh halim bunu belirtmeye itti. Onun adına hala fal göndermeye değecek birşeyler var mıdır?,kalmış mıdır? bilemiyorum.... :/bunları yazmasana kız buraya, acemi de değilsin :)
Yaaa ama Alex da çok olumsuz konuşmuştu o bile patladı. İnşallah bunun da hayırlısı olur.bunları yazmasana kız buraya, acemi de değilsin :)
Kuzu ilişki analizi yaptırdım ben astrolojik yorum aldım. Genel mi baktırayım bir de onu mu tavsiye edersin. Kenanı çok seviyorum ben dostum arkadaşım gibi oldu dinlerken huzur veriyor adam
Eski sevgilim koçtu. Ateş erkekleri ve ikizler burcu kadını arasında garip bir çekim var ama bi noktadan sonra yürümüyor.
Yok, yengeç erkeği de uygun değil sanırım bana. Çok sessiz sakin insanla da yapamam. Kızlar benim astroloji haritama bir el atın kendime uygun burç erkeğini bulamıyorum
bişi diyim mi, bunu chery e de söyledim, Emine bende hep herkese olmuluı imaj uyandırırdı ama sende bariz bi olmsuzluk var.. hani tabi hayırlısını bilemeyiz ama üstüne basa basa bu kadar kötü olduğunu söylemesi bence dikkate almaya değer. Emine nin tüm falları çıktığı için değil bende ama belki saf doğal enerjisine inandığım içindir.
Eski sevgilim koçtu. Ateş erkekleri ve ikizler burcu kadını arasında garip bir çekim var ama bi noktadan sonra yürümüyor.
Yok, yengeç erkeği de uygun değil sanırım bana. Çok sessiz sakin insanla da yapamam. Kızlar benim astroloji haritama bir el atın kendime uygun burç erkeğini bulamıyorum
Yaaa ama Alex da çok olumsuz konuşmuştu o bile patladı. İnşallah bunun da hayırlısı olur.
Hanımlar kesira siral nasıl acaba? Bana binnazda denenecek biri lazım varpuanım var kullanayım çok fal baktırasım var
Kadın dayanışması işte:)) Buradaki cevaplar en ince ayrıntısına kadar incelenir,ortak karar alınır:)) Kadınlar Klubü Fal Ve Etkilerine Karşı Yardımlaşma,Dayanışma ve Kalkınma Platformu:)) Sizi seviyorum gızlar.Seviyorum burayı yaa, faldan girip, hayırlara, burçtan çıkıp esmalara Allah ne verdiyse gidiyoruz :) forumun en keyifli ve sıcak topiki
Emine Kurtuluş? Baktırdın mı kız?Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
Seviyorum burayı yaa, faldan girip, hayırlara, burçtan çıkıp esmalara Allah ne verdiyse gidiyoruz :) forumun en keyifli ve sıcak topiki
Ikizler misin kiz sen oh bir ikizler daha buldum
boğa erkegi nasıldır kızlar? herseye gozunde buyutup alınıp darılıp gider mi?
ayy evet tatlım şimdi sordum. falcılar anlaşmış gibi pazartesi yoklar. ne şans yaa. bu yeter kaç dak. bakıyor peki hande gibi dakikamı tutuyor. merak ettim olmazsa ben ayrı giderim başka zaman.Pazartesı gunu oda yok ama arkım bencw salı gelsın pen cage yeter taksım şahanee
Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
Emine KurtuluşBu dediklerin sana çıktı mı bana hepsi patladı. Çok fos isimler. Falcı bile demem. Kusura bakma lafım sana değil aman bunlar hep pembecidir.
Yok ona baktırmadım daha. Çıkanı var mı Emine'de? Ben sadece burda okuduğum kadarıyla, Eminenin yaklaşımını beğeniyor arkadaşlar. Tutsa da tutmasa da yorum tarzını seviyorlar gibi algıladım Emineyi şahsen yorum tarzı için birisine fal atasım yok. Ben tutup tutmamasına bakıyorum.Emine Kurtuluş? Baktırdın mı kız?D:
heee takip etmez miyim oraytı da, yazın bayağı yazıyodum , o konuyu biliyorum ,üzüldüm tabi de yapacaklarının ne olduğunu direk avukata sormalı bdv ye değil, bazı konular çok çok basit geliyo , ah diyorum sizinki dertse bizdekiler ne? iddia kuponu heraldeBdv ye de gel kiz, en son bosama yetkimiz de olsa tam olacaktik diye konusuyordu kadinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?