Binnaz Abla

Kuzu ilişki analizi yaptırdım ben astrolojik yorum aldım. Genel mi baktırayım bir de onu mu tavsiye edersin. Kenanı çok seviyorum ben dostum arkadaşım gibi oldu dinlerken huzur veriyor adam

Kenan zaten uzun bakar. Genel yorumunu yapacaktır o. Sen konuyu daraltırsan mümkün mü değil mi astrolojik açıdan ele alacaktır..

Özelden bilgilerini göndersene şeker

Bana da Emine çıkmadı ama aynen dediğin gibi saf ve doğal geliyor. Epey hoşuma gitmişti...

Ikizler misin kiz sen oh bir ikizler daha buldum

boğa erkegi nasıldır kızlar? herseye gozunde buyutup alınıp darılıp gider mi?

Seviyorum burayı yaa, faldan girip, hayırlara, burçtan çıkıp esmalara Allah ne verdiyse gidiyoruz :) forumun en keyifli ve sıcak topiki
Kadın dayanışması işte:)) Buradaki cevaplar en ince ayrıntısına kadar incelenir,ortak karar alınır:)) Kadınlar Klubü Fal Ve Etkilerine Karşı Yardımlaşma,Dayanışma ve Kalkınma Platformu:)) Sizi seviyorum gızlar.

Ikizler misin kiz sen oh bir ikizler daha buldum

Evet ikizlerim canım. Yükselenin ne?

boğa erkegi nasıldır kızlar? herseye gozunde buyutup alınıp darılıp gider mi?

Boğalar tam aile babası bence. Sakin, ılımlıdırlar. Zor sinirlenirler ama sinirlenince de tam sinirlenirler. Alınganlık kısmına pek denk gelmedim

Pazartesı gunu oda yok ama arkım bencw salı gelsın pen cage yeter taksım şahanee
ayy evet tatlım şimdi sordum. falcılar anlaşmış gibi pazartesi yoklar. ne şans yaa. bu yeter kaç dak. bakıyor peki hande gibi dakikamı tutuyor. merak ettim olmazsa ben ayrı giderim başka zaman.

Emine Kurtuluş? Baktırdın mı kız? D:
Yok ona baktırmadım daha. Çıkanı var mı Emine'de? Ben sadece burda okuduğum kadarıyla, Eminenin yaklaşımını beğeniyor arkadaşlar. Tutsa da tutmasa da yorum tarzını seviyorlar gibi algıladım Emineyi şahsen yorum tarzı için birisine fal atasım yok. Ben tutup tutmamasına bakıyorum.

Bdv ye de gel kiz, en son bosama yetkimiz de olsa tam olacaktik diye konusuyordu kadinlar
heee takip etmez miyim oraytı da, yazın bayağı yazıyodum , o konuyu biliyorum ,üzüldüm tabi de yapacaklarının ne olduğunu direk avukata sormalı bdv ye değil, bazı konular çok çok basit geliyo , ah diyorum sizinki dertse bizdekiler ne? iddia kuponu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…