ay evet sinirlenme kısmı cuk oturdu..Evet ikizlerim canım. Yükselenin ne?
Boğalar tam aile babası bence. Sakin, ılımlıdırlar. Zor sinirlenirler ama sinirlenince de tam sinirlenirler. Alınganlık kısmına pek denk gelmedim
Ben de çıkmasınYok ona baktırmadım daha. Çıkanı var mı Emine'de? Ben sadece burda okuduğum kadarıyla, Eminenin yaklaşımını beğeniyor arkadaşlar. Tutsa da tutmasa da yorum tarzını seviyorlar gibi algıladım Emineyi şahsen yorum tarzı için birisine fal atasım yok. Ben tutup tutmamasına bakıyorum.
Evet ikizlerim canım. Yükselenin ne?
Boğalar tam aile babası bence. Sakin, ılımlıdırlar. Zor sinirlenirler ama sinirlenince de tam sinirlenirler. Alınganlık kısmına pek denk gelmedim
Yok ona baktırmadım daha. Çıkanı var mı Emine'de? Ben sadece burda okuduğum kadarıyla, Eminenin yaklaşımını beğeniyor arkadaşlar. Tutsa da tutmasa da yorum tarzını seviyorlar gibi algıladım Emineyi şahsen yorum tarzı için birisine fal atasım yok. Ben tutup tutmamasına bakıyorum.
Bu dediklerin sana çıktı mı bana hepsi patladı. Çok fos isimler. Falcı bile demem. Kusura bakma lafım sana değil aman bunlar hep pembecidir.
kerem avşar ve pembe panjurcu eylül çıktı mı peki size? zira; Kerem in iddiası en benim diyenlerde bile yoktu da , zemine çakılması da aynı hızla oldu tabi.
Lale'nin dediği herşeyi tek tek yaşadım kötü veya iyi. Ameliyat olacaksın dedi oldum. İşsiz kalacaksın dedi işten çıkartıldım. Kasımda işe gireceksin dedi oldu. Özel hayatımdaki insan içinde unut onu dedi. Unutamadım o ayrı... Ama dönmedi de... Söylediklerini yaşadım. Keremin feci nokta atışları oluyo benim ağzım açık kalıyo. Eylül evet biraz fos ama katinada ben nokta atışı yapan görmedim. Mayanın nokta atışları fazla.
valla ben hüma bal derim, 2. geçen hira soydana baktırdım onu da begendim. tabi birbirlerinden kopya çekmiyorlarsaKesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
valla ben hüma bal derim, 2. geçen hira soydana baktırdım onu da begendim. tabi birbirlerinden kopya çekmiyorlarsa
bilmem bende ikiside bayağı iyi yorum yaptı. orda şimdi benim merak ettğim kenan şahin var. astroloji yorumunu bayağı begenen varHümayı ben hiç sevemedim. Hirada kart yorumlarını yapıp hayatına uyarlıyor sadece. nokta atışı yaptıklarına hiç şahit olmadım. Ama tarot farklı bu konuda. gerçekten iyi nokta atışları olabiliyor.
Falalemdeki Gizem Hatun olumsuz konuştu. Çıkan çıkmayan arkadaşlar ne diyorsunuz?
sen maya demiri diyosun,ay o kadının faldan haberi yok,ne dediğini anlarsanız pes derim doğrusu,ben hiç bir şekilde fal olarak görmüyorum,sadece konuşuyor konuşuyor,ya bu ne diyorlarda kaldım.maya bende hayal kırıklığı oldu,birde yorumlarına bak,kesin tanıdıkları yazmıştır.Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
he emine kurtuluşada eğlencesine baktırabilirsin,ben çok komik buluyorum,benim düşüncemYok ona baktırmadım daha. Çıkanı var mı Emine'de? Ben sadece burda okuduğum kadarıyla, Eminenin yaklaşımını beğeniyor arkadaşlar. Tutsa da tutmasa da yorum tarzını seviyorlar gibi algıladım Emineyi şahsen yorum tarzı için birisine fal atasım yok. Ben tutup tutmamasına bakıyorum.
fal işi enerji işi aslında senin içinden kim geçiyorsa onu seçmelisin,ben bunların hepsine baktırdım,anda mükemmel,fakat gelecek çogunun tutmadıAnam tam atacaktım fal site çöktü. Bana baktırma diyorlar sanki. Ama öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğim...
Benim babam yengeç. Agresif kompleksli ama perdelerini kaldırınca kedi gibi bi insanKızlar yengeç erkeğini nasıl bilirsiniz? Terazi,ikizler ve akrep erkeklerine bol bol giydiriyorsunuz. Yengeçten ne haber?
Falalemdeki Gizem Hatun olumsuz konuştu. Çıkan çıkmayan arkadaşlar ne diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?