Binnaz Abla

Ben de çıkmasın

kerem avşar ve pembe panjurcu eylül çıktı mı peki size? zira; Kerem in iddiası en benim diyenlerde bile yoktu da , zemine çakılması da aynı hızla oldu tabi.

Bu dediklerin sana çıktı mı bana hepsi patladı. Çok fos isimler. Falcı bile demem. Kusura bakma lafım sana değil aman bunlar hep pembecidir.

Lale'nin dediği herşeyi tek tek yaşadım kötü veya iyi. Ameliyat olacaksın dedi oldum. İşsiz kalacaksın dedi işten çıkartıldım. Kasımda işe gireceksin dedi oldu. Özel hayatımdaki insan içinde unut onu dedi. Unutamadım o ayrı... Ama dönmedi de... Söylediklerini yaşadım. Keremin feci nokta atışları oluyo benim ağzım açık kalıyo. Eylül evet biraz fos ama katinada ben nokta atışı yapan görmedim. Mayanın nokta atışları fazla.

Lale ye ben de 3 kere falan atmıştım, tarota çok hakim , hatta en hakimi ordakilerin ama. onca tırtların arasında çekip çıkarabileceğim çok zorluyorum yok ve binnaz benim ilk yerimdi hepsini en az 2 defa denemişimdir. şuan tek diyebileceğim şey: ACIYORUM.

Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.

Anam tam atacaktım fal site çöktü. Bana baktırma diyorlar sanki. Ama öneriniz için teşekkür ederim deneyeceğim...

valla ben hüma bal derim, 2. geçen hira soydana baktırdım onu da begendim. tabi birbirlerinden kopya çekmiyorlarsa

Hümayı ben hiç sevemedim. Hirada kart yorumlarını yapıp hayatına uyarlıyor sadece. nokta atışı yaptıklarına hiç şahit olmadım. Ama tarot farklı bu konuda. gerçekten iyi nokta atışları olabiliyor.

bilmem bende ikiside bayağı iyi yorum yaptı. orda şimdi benim merak ettğim kenan şahin var. astroloji yorumunu bayağı begenen var

Falalemdeki Gizem Hatun olumsuz konuştu. Çıkan çıkmayan arkadaşlar ne diyorsunuz?

Bana anlık durumların bir kısmını bildi, ama kesin olarak bildiğim olumlu bir konuyu olumsuz gördü. Gelecek için birşey diyemem ama geçmiş ve anlık durumları karışık.

Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
sen maya demiri diyosun,ay o kadının faldan haberi yok,ne dediğini anlarsanız pes derim doğrusu,ben hiç bir şekilde fal olarak görmüyorum,sadece konuşuyor konuşuyor,ya bu ne diyorlarda kaldım.maya bende hayal kırıklığı oldu,birde yorumlarına bak,kesin tanıdıkları yazmıştır.

he emine kurtuluşada eğlencesine baktırabilirsin,ben çok komik buluyorum,benim düşüncem

Kızlar yengeç erkeğini nasıl bilirsiniz? Terazi,ikizler ve akrep erkeklerine bol bol giydiriyorsunuz. Yengeçten ne haber?
Benim babam yengeç. Agresif kompleksli ama perdelerini kaldırınca kedi gibi bi insan çok iyi bir eş ve iyi bir babadır Allah eksikliğini göstermesin

Falalemdeki Gizem Hatun olumsuz konuştu. Çıkan çıkmayan arkadaşlar ne diyorsunuz?

Ben buna soruda biliyor mu demisim, hayir bilmiyor demis, sonra o kisiden biliyordum diye duydum, bu konuda patladi. 3 vadeye kadar isle ilgili tanisacagim biri giriyordu hayatima, isten ayrildim girmedi. Sonuc olumsuz oldu ama onun dedigi sekilde degil. Yani bu kadini inan cozemedim. Yani benim tipimi bilip karai tarafin dusuncelerini bilememesi cok garip geldi. Bende anlamadim valla. Anlayan beri gelsin bu kadini.

Sunu da ekliyorum, epeydir piyasada ama ilk ciktigi zamanki kadar adi bile gecmiyor. Sana senin tipini tarif eden falci her zaman bulunmuyor. Neden bu kadina bir rezzan kadar fal atilmiyor anlamadim. Bakiyorum bazen oyle cok fal atilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…