sayfana yazdım tatlım ama senden yüz yüze bakacak falcı konusunda da yardım istiyorum lütfen, eminim senin tecrüben vardır şekerBinnazablayla ilgili sorusu olanlar yeni konu açıp ipliklerini pazara çıkardım okumadan geçmeyin.
Ben buna soruda biliyor mu demisim, hayir bilmiyor demis, sonra o kisiden biliyordum diye duydum, bu konuda patladi. 3 vadeye kadar isle ilgili tanisacagim biri giriyordu hayatima, isten ayrildim girmedi. Sonuc olumsuz oldu ama onun dedigi sekilde degil. Yani bu kadini inan cozemedim. Yani benim tipimi bilip karai tarafin dusuncelerini bilememesi cok garip geldi. Bende anlamadim valla. Anlayan beri gelsin bu kadini.
Sunu da ekliyorum, epeydir piyasada ama ilk ciktigi zamanki kadar adi bile gecmiyor. Sana senin tipini tarif eden falci her zaman bulunmuyor. Neden bu kadina bir rezzan kadar fal atilmiyor anlamadim. Bakiyorum bazen oyle cok fal atilmiyor.
Bana anlık durumların bir kısmını bildi, ama kesin olarak bildiğim olumlu bir konuyu olumsuz gördü. Gelecek için birşey diyemem ama geçmiş ve anlık durumları karışık.
Emine Kurtuluş
Lale Gül'ün falı çıkmış sende an da nasıldı?Kesirayı önermem. kahvede Maya en iyisi. Tarotta Kerem Avşar ve Lale Gül. Özellikle Lale Gül. Katina da Eylül Acar.
Hani nerdee link var mı çeriiBinnazablayla ilgili sorusu olanlar yeni konu açıp ipliklerini pazara çıkardım okumadan geçmeyin.
Nerde?Hani nerdee link var mı çerii
Hani nerdee link var mı çerii
Nerde?
bende merak ettim,o kadar çok şey söylendiki,artık bunun heralde hepsinin üstünde bir şey olacağını zannediyorum,Binnazablayla ilgili sorusu olanlar yeni konu açıp ipliklerini pazara çıkardım okumadan geçmeyin.
görüşlerinize saygı duyuyorum ancak şahsi fikrim hepsinin tırt olduğu yönünde.Ben coktan bu sitede varim ama yorum yapmamistim.Simdi ben binnaz ablada cok kisiye baktirdim ama hisleri cok kuvvetli olan ve her dedigine inandigim sayili kisi var ki basinda EKINIM (EKIN SARPEN) geliyor.O hayattir.Oyle guzel anlatir ki, olumlu-olumsuz herseyi cok guzel cok. Daha sonra Sezgi Candan,Maya Demir,Sevval Erdal,Efsun Aksoy,Ela Kilicarslan,Anna Vedunya ve Sahra Buhari.Sezginin cok ama cok guclu hisleri var yani benm hislerimi ve gecirdigim duygularima tercuman oldu ve ayni sekilde de karsi tarafi bana cok guzel anlatti.Diger taraftan Maya Demir o cok ozel birisi bilgi vermedigimiz halde benim ve kuzenim hayatiyle ilgili cok guzel ve dogru yorumlar yapti.Laf deyistirecek birisi asla degil.Soylekilerinin arkasinda. Sevval hanim zira ayni sekilde ve cok tatli birisi isini ozenle yapiyor.Efsun inanilmaz hislere sahip VE COK DOGRU SEYLERI ARDI ARDINA SIRALADI ki, bircok insan bunu yapamiyor. ocak ayini bekliyorum hepsinin yaptigi yorum uzerine Ocaga, Aralik sonuna odaklandim. Sahra abla cok guzel huzur dolu sesiyle aydinlatiyor.Mesela ben ona begendigim kisi ile bir iliski olup olmayacagini ve nasil bir isi karakteri oldugunu srdum.Sanki gormus ve taniyor gibi herseyi soyledi.Yaptigi tespitler cok dogru cok. Tarotta Anna Vedunya yeni ama cok super birisi hakikaten emek veriyor ve cok dogru yorumlariyla birlikte yol gosteriyor. Ela Ablacigim onu Katinada ve Tarotta denedim ve cok guzel yorum yapiyor.Herseyi oldugu gibi, guel bir sekilde yalansiz dolasiz anlatiyor.AMA EKINIMMMM ONA ASTROLOJI,KAHVE VE TAROTTA gittim her soyledigi dogru ve sesi insana terapi gibi geliyor. O benim hayatim.Diger yorumculari da denedim ama en cok soyledigim insanlari begendim Ekin basta olmakla...
Ben coktan bu sitede varim ama yorum yapmamistim.Simdi ben binnaz ablada cok kisiye baktirdim ama hisleri cok kuvvetli olan ve her dedigine inandigim sayili kisi var ki basinda EKINIM (EKIN SARPEN) geliyor.O hayattir.Oyle guzel anlatir ki, olumlu-olumsuz herseyi cok guzel cok. Daha sonra Sezgi Candan,Maya Demir,Sevval Erdal,Efsun Aksoy,Ela Kilicarslan,Anna Vedunya ve Sahra Buhari.Sezginin cok ama cok guclu hisleri var yani benm hislerimi ve gecirdigim duygularima tercuman oldu ve ayni sekilde de karsi tarafi bana cok guzel anlatti.Diger taraftan Maya Demir o cok ozel birisi bilgi vermedigimiz halde benim ve kuzenim hayatiyle ilgili cok guzel ve dogru yorumlar yapti.Laf deyistirecek birisi asla degil.Soylekilerinin arkasinda. Sevval hanim zira ayni sekilde ve cok tatli birisi isini ozenle yapiyor.Efsun inanilmaz hislere sahip VE COK DOGRU SEYLERI ARDI ARDINA SIRALADI ki, bircok insan bunu yapamiyor. ocak ayini bekliyorum hepsinin yaptigi yorum uzerine Ocaga, Aralik sonuna odaklandim. Sahra abla cok guzel huzur dolu sesiyle aydinlatiyor.Mesela ben ona begendigim kisi ile bir iliski olup olmayacagini ve nasil bir isi karakteri oldugunu srdum.Sanki gormus ve taniyor gibi herseyi soyledi.Yaptigi tespitler cok dogru cok. Tarotta Anna Vedunya yeni ama cok super birisi hakikaten emek veriyor ve cok dogru yorumlariyla birlikte yol gosteriyor. Ela Ablacigim onu Katinada ve Tarotta denedim ve cok guzel yorum yapiyor.Herseyi oldugu gibi, guel bir sekilde yalansiz dolasiz anlatiyor.AMA EKINIMMMM ONA ASTROLOJI,KAHVE VE TAROTTA gittim her soyledigi dogru ve sesi insana terapi gibi geliyor. O benim hayatim.Diger yorumculari da denedim ama en cok soyledigim insanlari begendim Ekin basta olmakla...
huhuhuuu3 mesajınız var sitede 2si binnazabla hakkında.
Diğer mesajınızda da ben çoktan üyeyim ana yeni yazıyorum binnazabladakiler şöyle böyle yazmışsınız.
Benim açtığım konuya cevaben binnazabla über süper yazdıysanız benim konuma gelin orda kapışalım.
hepsi ilk önceleri bizi cezbediyor fakat sonrası mutlaka cılkFal kutusu promosyonu iyi dedik, o da batirdi, kac gundur sallamasyon geliyor
hepsi ilk önceleri bizi cezbediyor fakat sonrası mutlaka cılk
Ben coktan bu sitede varim ama yorum yapmamistim.Simdi ben binnaz ablada cok kisiye baktirdim ama hisleri cok kuvvetli olan ve her dedigine inandigim sayili kisi var ki basinda EKINIM (EKIN SARPEN) geliyor.O hayattir.Oyle guzel anlatir ki, olumlu-olumsuz herseyi cok guzel cok. Daha sonra Sezgi Candan,Maya Demir,Sevval Erdal,Efsun Aksoy,Ela Kilicarslan,Anna Vedunya ve Sahra Buhari.Sezginin cok ama cok guclu hisleri var yani benm hislerimi ve gecirdigim duygularima tercuman oldu ve ayni sekilde de karsi tarafi bana cok guzel anlatti.Diger taraftan Maya Demir o cok ozel birisi bilgi vermedigimiz halde benim ve kuzenim hayatiyle ilgili cok guzel ve dogru yorumlar yapti.Laf deyistirecek birisi asla degil.Soylekilerinin arkasinda. Sevval hanim zira ayni sekilde ve cok tatli birisi isini ozenle yapiyor.Efsun inanilmaz hislere sahip VE COK DOGRU SEYLERI ARDI ARDINA SIRALADI ki, bircok insan bunu yapamiyor. ocak ayini bekliyorum hepsinin yaptigi yorum uzerine Ocaga, Aralik sonuna odaklandim. Sahra abla cok guzel huzur dolu sesiyle aydinlatiyor.Mesela ben ona begendigim kisi ile bir iliski olup olmayacagini ve nasil bir isi karakteri oldugunu srdum.Sanki gormus ve taniyor gibi herseyi soyledi.Yaptigi tespitler cok dogru cok. Tarotta Anna Vedunya yeni ama cok super birisi hakikaten emek veriyor ve cok dogru yorumlariyla birlikte yol gosteriyor. Ela Ablacigim onu Katinada ve Tarotta denedim ve cok guzel yorum yapiyor.Herseyi oldugu gibi, guel bir sekilde yalansiz dolasiz anlatiyor.AMA EKINIMMMM ONA ASTROLOJI,KAHVE VE TAROTTA gittim her soyledigi dogru ve sesi insana terapi gibi geliyor. O benim hayatim.Diger yorumculari da denedim ama en cok soyledigim insanlari begendim Ekin basta olmakla...
hadi maşallah ne deyimFalkutusu promosyon bende iyi gidiyor şimdilik Allah bozmasın:)
hadiya A a bu kadarda değildir herhalde,Hosgeldin binnaz ablam nasilsin ? Sertac nasil? Selamlar ablacim, opuyorum ikinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?