Binnaz Abla

hadiya A a bu kadarda değildir herhalde,
bilmem öylemidir yoksa
Valla dogrudan binnaz abla midir bilmem de ciddi anlamda binnaz abla reklami icerdigi kesin. Herkesi mk begenmis ablamiz binnaz abladaki. Hadi yeni dustu bu bataga anlayamadi iyi kotu diyelim, ablacimlar hayatimlar ne yahu oyle. Reklam degilse daha korkunc zaten

Senin duyguların yaşadıklarınla ilgili bildi mi?

Tabiki bildi. Geçmişte yaşadığım bir şeyi bana uzun uzun yazdı ve şey çok komikti şok olmuştum ona. 1 sene oldu dedim görüşmüyoruz. Hiç mi görüşmüyorsunuz dedi sanki bir karşılaşmanız olmuş yüz yüze hemde dedi. Ve evet faldan önce yüz yüze tesadüfen karşılaşmıştık. Duygularımı çok güzel ifade etti. Olmayacağını da çok kez vurguladı aslında. Ameliyat olduğumu bildi ameliyat olacağımı keza. İşten ayrılacağımı söyledi. Ben inanmamıştım çünkü ben hiç ayrılmayı düşünmüyordum. Ama oldu.

Anladım teşekkür ederim.

yok benim tarif etmedi bebiş ya ama iyiydi anda

Gizem benim de tipimi tarif etti, dusundugum, yaptigim bir iki durumu soyledi, once soka soktu,
Sonra karsi taraf ile ilgili hicbirsey bilemeyerek sasirtti.
Ne duygu, ne meslek, ne tip, ne de anlik durum.

Şu kadının face hesabını özelden yollar mısın bana şeker D:

Kizlar nasilsiniz yazmiyorum bi suredir keyfim yoktu pek.malum cikmayan fallar patlayanlar.kasim ayida bitiyor cikan falim yok ama gelisme oldu ama bir donus olmadi.benim ekse olan kinimi dayanamadim yazdim.alttan aldi.ve sulh yapalim barisalim dedi.ben atlamadim tabi hemen adam boynuzlayip gitti.normal konustuk biraz ben cok yannasmadim.oda tam anlamiyla ben kizdan ayrildim pismanim demedi.anlicaginiz havada kaldi.tek gelisme bu paylasmak istedim

Geysu'ya da cafeden zar zor kart çektirdim benim yenisini bildi bişeyler dedi artık nolcaksa olsun

Kızlar Fatima nasıl bakıyor artık? Nasıl bulurum tekrar bi yardım edin.

Fatima Antalya'da yaşayan bir falcı adı Fatma mı ne. Bir de Muzo diye bir falcı var ona menajerlik yapıyor. Muzo'nun telefonunu bulursan Fatima'yı da bulursun. Muzoyu googlelarsan galiba telefonu çıkıyor.
Fatima Fatma değil Muzo demişti birisi. Belki de Muzoya baktırmalısın:)

Binnaz abladakiler atmasyon bence ya bi gizem stare olumsuz konuştu bana herkese mi olumsuz acaba??? Ama hepsi boş saçma ayrıca bir yolun var da Aylin fama sema serkan Şehrazat baktirdim esas sonucu halen bekliyorum tam çıktı diyemem Şehrazat sema ve serkan kötüydü Zeus ve Selena iyi anda ama esas konum beklemede halen ama reklamlara dikkat edin Binnaz ablada fal bakımına depresyona girdiğim 2012 yılında başlamıştım 4 yıl olmuş çıkmamış hiç biri benim gibi 4 yılıniz heba olmasın

Şuan hayatındaki kız için de ben öyle diyorum bu muydu yani diyorum. Allah'ımdan bulsun ve bulacak da. Beni ümitlendirip yarı yolda bıraktı gözyaşımın üzerine kurulacak bu mutluluğu Allah nasip etmeyecek ona

Kenan zaten uzun bakar. Genel yorumunu yapacaktır o. Sen konuyu daraltırsan mümkün mü değil mi astrolojik açıdan ele alacaktır..

Ben hep ona astroloji atıyorum o da dedi zaten biri var diye. Bir de genel yorum alayım ondan ben o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…