- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Valla dogrudan binnaz abla midir bilmem de ciddi anlamda binnaz abla reklami icerdigi kesin. Herkesi mk begenmis ablamiz binnaz abladaki. Hadi yeni dustu bu bataga anlayamadi iyi kotu diyelim, ablacimlar hayatimlar ne yahu oyle. Reklam degilse daha korkunc zatenhadiya A a bu kadarda değildir herhalde,
bilmem öylemidir yoksa
An da derken..?Lale Gül'ün falı çıkmış sende an da nasıldı?
Ben attım. Çok genel bir fal bakıyor baktıkları çıkmadı da...binnazda merve akın a atan var mı?
Senin duyguların yaşadıklarınla ilgili bildi mi?An da derken..?
Senin duyguların yaşadıklarınla ilgili bildi mi?
Anladım teşekkür ederim.Tabiki bildi. Geçmişte yaşadığım bir şeyi bana uzun uzun yazdı ve şey çok komikti şok olmuştum ona. 1 sene oldu dedim görüşmüyoruz. Hiç mi görüşmüyorsunuz dedi sanki bir karşılaşmanız olmuş yüz yüze hemde dedi. Ve evet faldan önce yüz yüze tesadüfen karşılaşmıştık. Duygularımı çok güzel ifade etti. Olmayacağını da çok kez vurguladı aslında. Ameliyat olduğumu bildi ameliyat olacağımı keza. İşten ayrılacağımı söyledi. Ben inanmamıştım çünkü ben hiç ayrılmayı düşünmüyordum. Ama oldu.
yok benim tarif etmedi bebiş yaama iyiydi anda
Şu kadının face hesabını özelden yollar mısın bana şeker D:Kizlar selena ablaya ben facebook dan birseyler sormuştum yeni fal atmamami cok yogun olduğu icin sonra döneceğini bunun icin kirilmamami söylemişti. Demin facesini bir anlik acmis bana yazmis yogunluk ve sacma olaylar yuzunden sana donemedim. Birwz kafam toplansin yazacağım seni unutmadim aklimdasin yazmis. Cevap vermeme firsat kalmadan yine dondurmus hesabi. Cok duygulandim.
Geysu'ya da cafeden zar zor kart çektirdim benim yenisini bildi bişeyler dedi artık nolcaksa olsunŞu an şirketteyim. Eve gidince ilk işim ders çalışmak olacak. Geysu açıktan söyledi senin bir eğitim ve sınav durumun var sanırım diye. Hafta sonları kursa gidiyorum eğitim var evet. Sınav da var. bu hedeflerine zaman ayırmaya çalış aksi takdirde başarısız olacaksın demiş. Bu sınav işimde direkt yükselişe sebep olacak o sebeple nurbanu da bilmiş sayıyorum.".İşin konusunda daha iyi bir noktaya geliş isteğin var.Bunun için de daha fazla çaba vermen gerekmekte.Ama son günlerde herşeyi arka plana atıp tamamen aşka yönelmiş görünmektesin. " bunu dedi nurbanu da.
geysu telwedeki değilmi?Geysu'ya da cafeden zar zor kart çektirdim benim yenisini bildi bişeyler dedi artık nolcaksa olsun
heegeysu telwedeki değilmi?
Kızlar Fatima nasıl bakıyor artık? Nasıl bulurum tekrar bi yardım edin.
Daha once baktirmis miydin canim? Baktirmadiysan bana isle ilgili dediklerinin tam tersi cikti, ask da hic cikmadi o da ters sayilabilirKızlar Fatima nasıl bakıyor artık? Nasıl bulurum tekrar bi yardım edin.
evet ve terk edince öyle bi duruma düşürüyodu ki allah benim belamı versin ben ne lanet bi insanmışım diyosun. öle bi eziyoki yıllarca çıkamıyosun o psikdlojinin içinden..
kendileri en mükemmelini en doğrusunu biliyomuş gibi gösteriyolar. en kusursuz insanı bulacaklarmış gibi. ve biliyo musunuz öyle loser tiplerle evleniyolar ki bu muydu beee diyosun. bu muydu hayallerindeki kadın
Kenan zaten uzun bakar. Genel yorumunu yapacaktır o. Sen konuyu daraltırsan mümkün mü değil mi astrolojik açıdan ele alacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?