Binnaz Abla

ne kadara bakıyor bebiş

başka biriyle birlikteyse bence sen ona yazma artık canım . . hani üstüme vazife değil tabi ama son derece yanlış birşey .çünkü o kızı değerlendiriyorsun o adamın gözünde canım . adam kendini paylaşılmaz hissediyor . havalara giriyor ... onu geri kazanmak istiyorsan unutmuş gibi yapıcan gelirse gelir gelmezse kendi bilir diyecen ..

Kızlar ben şu yeni çocuğu engelledim. Bilemiyorum... 1 ay oldu ne ses var ne seda. Şimdiden sonra birşeyler olacak değil ya. gece bununla uyudum,düşündüm. Sonra vazgeçmeye karar verdim. Aslında karar veremesem de çalıştım çünkü iradem kuvvetli değil. Bunu yapmam gerekiyor biliyorum. Zaten annem de yine üzerime geldi bir şeylerden problem çıkardı yine... Bana hep aşk açısından böyleleri mi denk geliyor anlayamadım ya... Neyse U,sana güle güle. Senden öncekiler gibi sen de anlamadın...

canım engellemene gerek yoktu ki . yazma arama sorma yani . sallama kısaca . engellemen bile aslında karşı tarafa onu önemsediğini gösterir bence ... hayırlısı olsun ..

Kızlar, çok fal baktırıp da bir anda üst üste bir sürü aksiliğe uğrayan oldu mu?

Kızlar, çok fal baktırıp da bir anda üst üste bir sürü aksiliğe uğrayan oldu mu?

Fala yorma bence sekercım, hayat bazen böyle üst üste getırır Ama fal baktırmayı azaltmanı kafanın sakınlesmesı ıcın önerebılırım Çünkü her falda söylenen aklını bulandırıyor, o bı vade söylüyor, bu bı vade söylüyor, tamamı tırtlıyor falan offff gereksız bır dünya kafa karısıklıgı bence

Ayy özledim kızlar hepiniziii!
Bu arada, benim ex in yeni sevgilisi var şu anda.
Ve hiçbir yerde foto paylaşmam, sevmiyorum, bık bık diyen adam bol bol foto paylaşıyor.
İki günde aşık oldu heralde..
Neyse, sinirlenmicem, üzülmicem ve de susucam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…