- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Daha once baktirmis miydin canim? Baktirmadiysan bana isle ilgili dediklerinin tam tersi cikti, ask da hic cikmadi o da ters sayilabilir
Fatima Antalya'da yaşayan bir falcı adı Fatma mı ne. Bir de Muzo diye bir falcı var ona menajerlik yapıyor. Muzo'nun telefonunu bulursan Fatima'yı da bulursun. Muzoyu googlelarsan galiba telefonu çıkıyor.
Fatima Fatma değil Muzo demişti birisi. Belki de Muzoya baktırmalısın:)
başka biriyle birlikteyse bence sen ona yazma artık canım . . hani üstüme vazife değil tabi ama son derece yanlış birşey .çünkü o kızı değerlendiriyorsun o adamın gözünde canım . adam kendini paylaşılmaz hissediyor . havalara giriyor ... onu geri kazanmak istiyorsan unutmuş gibi yapıcan gelirse gelir gelmezse kendi bilir diyecen ..Kizlar nasilsiniz yazmiyorum bi suredir keyfim yoktu pek.malum cikmayan fallar patlayanlar.kasim ayida bitiyor cikan falim yok ama gelisme oldu ama bir donus olmadi.benim ekse olan kinimi dayanamadim yazdim.alttan aldi.ve sulh yapalim barisalim dedi.ben atlamadim tabi hemen adam boynuzlayip gitti.normal konustuk biraz ben cok yannasmadim.oda tam anlamiyla ben kizdan ayrildim pismanim demedi.anlicaginiz havada kaldi.tek gelisme bu paylasmak istedim
canım bana dediği bir şey çıktı ama tarih yanlıştı.
Bilmiyorum kız ama 50 tl civarı galiba. Antalya topiğine ışınlan derim:)
canım engellemene gerek yoktu ki . yazma arama sorma yani . sallama kısaca . engellemen bile aslında karşı tarafa onu önemsediğini gösterir bence ... hayırlısı olsun ..Kızlar ben şu yeni çocuğu engelledim. Bilemiyorum... 1 ay oldu ne ses var ne seda. Şimdiden sonra birşeyler olacak değil ya. gece bununla uyudum,düşündüm. Sonra vazgeçmeye karar verdim. Aslında karar veremesem de çalıştım çünkü iradem kuvvetli değil. Bunu yapmam gerekiyor biliyorum. Zaten annem de yine üzerime geldi bir şeylerden problem çıkardı yine... Bana hep aşk açısından böyleleri mi denk geliyor anlayamadım ya... Neyse U,sana güle güle. Senden öncekiler gibi sen de anlamadın...
Kız zaten düzgünce bi muhabbet bile olmadı. Zaten profilime bakmazcanım engellemene gerek yoktu ki . yazma arama sorma yani . sallama kısaca . engellemen bile aslında karşı tarafa onu önemsediğini gösterir bence ... hayırlısı olsun ..
HEM DE BENİM AÇIMDAN ÖYLE OLMASI GEREKİRDİ.canım engellemene gerek yoktu ki . yazma arama sorma yani . sallama kısaca . engellemen bile aslında karşı tarafa onu önemsediğini gösterir bence ... hayırlısı olsun ..
hayırlısı canım ya . en doğru kararı sen verirsin .HEM DE BENİM AÇIMDAN ÖYLE OLMASI GEREKİRDİ.
Aminn,dua et canım:))hayırlısı canım ya . en doğru kararı sen verirsin .
hepimiz için inşş hayırlısı olur . zaten adım atmaya üşenen bir adamla olmaz boşver ... ama ilişki yaşayıp ayrılsen daha çok üzülürsün bence .. başından bitmesi daha iyi inan bana ..Aminn,dua et canım:))
:)) demi amahepimiz için inşş hayırlısı olur . zaten adım atmaya üşenen bir adamla olmaz boşver ... ama ilişki yaşayıp ayrılsen daha çok üzülürsün bence .. başından bitmesi daha iyi inan bana ..
Kızlar, çok fal baktırıp da bir anda üst üste bir sürü aksiliğe uğrayan oldu mu?
Selamlar kizlar
Selam canım.Selamlar kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?