Binnaz Abla

Bana burasi yetiyor )

Ben bdv ile Turkiye Gundemini de takip ediyorum ama burasi ilk goz agrim Uzunca bir sure diger topikleri okumamistim bile. Marple 1 ayi asti galiba fal atmadim, ben hep mobil odeme yapiodum hattimi kontorluye cevirdim yuklemiyorum o yuzden hemen atamiyorum. Kredi kartiylr ac kontor yukle fal at zor geliyor, iyice kurtulana kadar hattimi faturaliya cevirmeyecegim. O neydi ya oyle her ay en az 150 fatura oduyordum.

Kredi karti veya paypal da hic kullanmadim falda, kullanmayacagim da. Benim carem kontorlu hatmis

Bende bıraktım çok şükür. Hiç biri çare değil sadece ruhumuz eksiliyor, tükeniyor sanki. O anda yorum içime sinse bile içimdeki boşluk her falda daha çok çoğaldı. O kadar büyüdü ki baktırdığım kişiye daha uzaklaştım. Belkide olacak şeyleri farklı cismani şeylerle kendimizden uzaklaştırıyoruz. Hem bizim enerjimizden çalıyorlar hemde mutsuzluğa yol açıyorlar.

Bende bıraktım hele online fala aman bir daha atmam ilerde belki telefonda fal baktırdığım bir kişiye baktırırım.

Hayatim faldan degildir o anladin sen beni

Marple benim de aklıma ilk o konu geldi ama sonrasında falı da düşündüm.

Bu ara her işim ters gidiyor. Üst üste üst üste...

Sınavlarım berbattı... Bildiğim şeyleri yapamadım. Para kaybetmeye başladım. En son bu sabah işe geç kaldım. Gitti taksi parası diye üzülürken telefonumu cebimden düşürmüşüm. Üstünden araçlar geçmiş, paramparça tabi. Of bu tarz şeyler...
Hep ters, hep olumsuz...

Bende atmayacagim artik ) elele verip grup terapisi yapalim falsiz hayat oh ne rahat

O konu ama senin falda ikinci derece

Kisilerin actiklari konular da gitmis. En cok bdv ye dokunacak bu durum, "aha boyle de konu acmissin sen ama" devri kapandi
Yeni bir konu acsak" fali birakmislar "diye Orada gunluk yaptiklarimizi izledigimi dizileri kullandigimiz urunleri vs yazsak olmazmi )

Yeni bir konu acsak" fali birakmislar "diye Orada gunluk yaptiklarimizi izledigimi dizileri kullandigimiz urunleri vs yazsak olmazmi )

Olur valla. Hatta cok iyi olur. Sen fikir sahibi olarak ac bakalim o zaman buraya. Fali birakma vol.183728, online terapilesiyoruz Ben yazarim su siralar her gece 90'lar dizileri izleyip gecmise donuyorum.

Gecmıs olsun sekercım, cok tatsız seyler bunlar,,,,, Nas Felak oku bıraz, ıyı gelır derler

Bi yolun vardaki şehrazat hiç girmiyomu sisteme.
Bide sisteme girmeden fal atamıyormuyuz
İlla falcıyı online mı yakalamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…