- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Nasil gitmis canim ben pek bakamadim silinmismiSelam canım.Bütün geçmiş mesajlarımız gitmiş.
Hayatim faldan degildir oKızlar, çok fal baktırıp da bir anda üst üste bir sürü aksiliğe uğrayan oldu mu?
Aynen canım hiç kimsenin önce ki mesajları yok.Nasil gitmis canim ben pek bakamadim silinmismi
Aynen canım hiç kimsenin önce ki mesajları yok.
Bir bakima iyi olmusAynen canım hiç kimsenin önce ki mesajları yok.
Kuzu şimdiden başlamış sen böyle bir tarz konu daha açmıştın diyeKisilerin actiklari konular da gitmis. En cok bdv ye dokunacak bu durum, "aha boyle de konu acmissin sen ama" devri kapandi
Kuzu şimdiden başlamış sen böyle bir tarz konu daha açmıştın diye
Bana burasi yetiyorDogru baslamistir valla kadinlar durmamis site kapaliyken facebook kadinlar kulubunde birbirlerine laf atmislar. Ay cok egleniyorum ya
Bana burasi yetiyor)
Bende bıraktım hele online fala aman bir daha atmam ilerde belki telefonda fal baktırdığım bir kişiye baktırırım.Bende bıraktım çok şükür. Hiç biri çare değil sadece ruhumuz eksiliyor, tükeniyor sanki. O anda yorum içime sinse bile içimdeki boşluk her falda daha çok çoğaldı. O kadar büyüdü ki baktırdığım kişiye daha uzaklaştım. Belkide olacak şeyleri farklı cismani şeylerle kendimizden uzaklaştırıyoruz. Hem bizim enerjimizden çalıyorlar hemde mutsuzluğa yol açıyorlar.
Fala yorma bence sekercım, hayat bazen böyle üst üste getırır Ama fal baktırmayı azaltmanı kafanın sakınlesmesı ıcın önerebılırım Çünkü her falda söylenen aklını bulandırıyor, o bı vade söylüyor, bu bı vade söylüyor, tamamı tırtlıyor falan offff gereksız bır dünya kafa karısıklıgı bence
Hayatim faldan degildir oanladin sen beni
Bende atmayacagim artikBen bdv ile Turkiye Gundemini de takip ediyorum ama burasi ilk goz agrimUzunca bir sure diger topikleri okumamistim bile. Marple 1 ayi asti galiba fal atmadim, ben hep mobil odeme yapiodum hattimi kontorluye cevirdim yuklemiyorum o yuzden hemen atamiyorum. Kredi kartiylr ac kontor yukle fal at zor geliyor, iyice kurtulana kadar hattimi faturaliya cevirmeyecegim. O neydi ya oyle her ay en az 150 fatura oduyordum.
Kredi karti veya paypal da hic kullanmadim falda, kullanmayacagim da. Benim carem kontorlu hatmis
O konu ama senin falda ikinci dereceMarple benim de aklıma ilk o konu geldi ama sonrasında falı da düşündüm.
Bu ara her işim ters gidiyor. Üst üste üst üste...
Sınavlarım berbattı... Bildiğim şeyleri yapamadım. Para kaybetmeye başladım. En son bu sabah işe geç kaldım. Gitti taksi parası diye üzülürken telefonumu cebimden düşürmüşüm. Üstünden araçlar geçmiş, paramparça tabi. Of bu tarz şeyler...
Hep ters, hep olumsuz...
Yeni bir konu acsak" fali birakmislar "diye Orada gunluk yaptiklarimizi izledigimi dizileri kullandigimiz urunleri vs yazsak olmazmiKisilerin actiklari konular da gitmis. En cok bdv ye dokunacak bu durum, "aha boyle de konu acmissin sen ama" devri kapandi
Yeni bir konu acsak" fali birakmislar "diye Orada gunluk yaptiklarimizi izledigimi dizileri kullandigimiz urunleri vs yazsak olmazmi)
Marple benim de aklıma ilk o konu geldi ama sonrasında falı da düşündüm.
Bu ara her işim ters gidiyor. Üst üste üst üste...
Sınavlarım berbattı... Bildiğim şeyleri yapamadım. Para kaybetmeye başladım. En son bu sabah işe geç kaldım. Gitti taksi parası diye üzülürken telefonumu cebimden düşürmüşüm. Üstünden araçlar geçmiş, paramparça tabi. Of bu tarz şeyler...
Hep ters, hep olumsuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?