Binnaz Abla

cnm böle olacagını bilen var mıydı fallarda..malum senle ben asırı fal baktırıyoruz

evet reklam kesin belli,ben bundan sonra fallar çıkacakmı diye beklemek yerine,sitelerden daha neler çıkacak diye bekliyorum,ne çıkarsa çıksın hiç şaşırmayacağım kesin.

Selam canım. Bütün geçmiş mesajlarımız gitmiş.

Aynen canım hiç kimsenin önce ki mesajları yok.

Kisilerin actiklari konular da gitmis. En cok bdv ye dokunacak bu durum, "aha boyle de konu acmissin sen ama" devri kapandi
Arama yapılan kısım da çalışmıyor. Ne yazarsanız yazın "sonuç bulunamadı" diye otomatik cevap çıkıyor. Halbuki geçmiş sayfalardaki mesajlar duruyor. Demek ki arama kısmının mesajlarla olan bağlantısı yok olmuş .

Kizlarr! Cok ozledim sizi :) ay ne bagimlilik yapmis burasi yazmasam da okuyordum hep bir bosluga dustum, neyse bu arada nesibeye yine baktirdim ona laflar hazirlamistim bi bsktim forum ucmus :)))
Merhaba, Nesibe'yi tavsiye eder misiniz, nasıl? Mesela başka bir kimsenin o anda sizin hakkınızda ne düşündüğünü, içinde bulunduğu durumu biliyor mu? Bir de, daha önceki falında gelecek için dediklerinden hiç çıkan oldu mu?

Falini cok kisa buldum falin basindaki ve sonundaki canim balim kismini cikarirsak 4 dk civariydi fali, dakikasi 10 liraya geliyor.. Icerik olarak da ayni seyleri soylemis, nokta atisi vs hicbir sey yok, ilkini de begenmemistim herkes cok begeniyor belki gununde degildi o gun diye 2. Fali attim, ilk falinda dedigi kucuk bir sey cikti ama dedigi seyler olmadi esas sorumla ilgili. Ben tavsiye etmiyorum, hissettigim de bu balim vs tamamen yalan kendisinin paraya daha cok onem verdigi

y
Sana arap bacinin dediginden cikan oldu mu? Dur kiz simdi parasiz baktirdigimiz bacimiza.. bizden para mi alcak sunun surasinda baciyiz
yaa bende isteriim
bu arada falcısemayı severdim fal attım geçen. hiç eskisi gibi değildi. cümleleri bozuktu. önceki fallarına baktım çok düzgün türkçeyle yazmış.

y

yaa bende isteriim
bu arada falcısemayı severdim fal attım geçen. hiç eskisi gibi değildi. cümleleri bozuktu. önceki fallarına baktım çok düzgün türkçeyle yazmış.

Bende de duzgun turkceli su falinda birinden ozur gelecegini soyledi, mumkun degil dedim,4 net tarih vermis 4 u de gitti ozur mozur gelmedi ama dedigi bir seyi yasadim. Fakat katinasi an icin inanilmazdi ilk kez yasananlari oyle ozetleyen gordum.

banada de
Bende de duzgun turkceli su falinda birinden ozur gelecegini soyledi, mumkun degil dedim,4 net tarih vermis 4 u de gitti ozur mozur gelmedi ama dedigi bir seyi yasadim. Fakat katinasi an icin inanilmazdi ilk kez yasananlari oyle ozetleyen gordum.
bana ta eskiden telwe zamanında dedikleri çıktı. su falında zamanlar geçti çok az dediği küçük şeyler oldu. tekrar atayım dedim de çok farklı geldi bu sefer türkçesi. bu sefer tarot atmıştım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…