Gecmıs olsun sekercım, cok tatsız seyler bunlar,,,,, Nas Felak oku bıraz, ıyı gelır derler
cnm böle olacagını bilen var mıydı fallarda..malum senle ben asırı fal baktırıyoruzKizlar nasilsiniz yazmiyorum bi suredir keyfim yoktu pek.malum cikmayan fallar patlayanlar.kasim ayida bitiyor cikan falim yok ama gelisme oldu ama bir donus olmadi.benim ekse olan kinimi dayanamadim yazdim.alttan aldi.ve sulh yapalim barisalim dedi.ben atlamadim tabi hemen adam boynuzlayip gitti.normal konustuk biraz ben cok yannasmadim.oda tam anlamiyla ben kizdan ayrildim pismanim demedi.anlicaginiz havada kaldi.tek gelisme bu paylasmak istedim
evet reklam kesin belli,ben bundan sonra fallar çıkacakmı diye beklemek yerine,sitelerden daha neler çıkacak diye bekliyorum,ne çıkarsa çıksın hiç şaşırmayacağım kesin.Valla dogrudan binnaz abla midir bilmem de ciddi anlamda binnaz abla reklami icerdigi kesin. Herkesi mk begenmis ablamiz binnaz abladaki. Hadi yeni dustu bu bataga anlayamadi iyi kotu diyelim, ablacimlar hayatimlar ne yahu oyle. Reklam degilse daha korkunc zaten
falalemde rezana baktır,başka ağzı laf yapan yok çünkü,falalemde önerilebilecek kim var?
falalemde rezana baktır,başka ağzı laf yapan yok çünkü,
hani o sitede o daha aktif görünüyor,ben baktırdım iyi yorumluyor,ama tabi diğerleri gibi gelecek tutmuyor tabi
Selam canım.Bütün geçmiş mesajlarımız gitmiş.
Aynen canım hiç kimsenin önce ki mesajları yok.
Arama yapılan kısım da çalışmıyor. Ne yazarsanız yazın "sonuç bulunamadı" diye otomatik cevap çıkıyor. Halbuki geçmiş sayfalardaki mesajlar duruyor. Demek ki arama kısmının mesajlarla olan bağlantısı yok olmuş .Kisilerin actiklari konular da gitmis. En cok bdv ye dokunacak bu durum, "aha boyle de konu acmissin sen ama" devri kapandi
Merhaba, Nesibe'yi tavsiye eder misiniz, nasıl? Mesela başka bir kimsenin o anda sizin hakkınızda ne düşündüğünü, içinde bulunduğu durumu biliyor mu? Bir de, daha önceki falında gelecek için dediklerinden hiç çıkan oldu mu?Kizlarr! Cok ozledim sizi :) ay ne bagimlilik yapmis burasi yazmasam da okuyordum hep bir bosluga dustum, neyse bu arada nesibeye yine baktirdim ona laflar hazirlamistim bi bsktim forum ucmus :)))
hoşgeldinKizlarr! Cok ozledim sizi :) ay ne bagimlilik yapmis burasi yazmasam da okuyordum hep bir bosluga dustum, neyse bu arada nesibeye yine baktirdim ona laflar hazirlamistim bi bsktim forum ucmus :)))
Merhaba, Nesibe'yi tavsiye eder misiniz, nasıl? Mesela başka bir kimsenin o anda sizin hakkınızda ne düşündüğünü, içinde bulunduğu durumu biliyor mu? Bir de, daha önceki falında gelecek için dediklerinden hiç çıkan oldu mu?
Benim şu Arap Bacı şimdiki oğlan için kısa bir yolu var demişti. O yola gitmiş de gelmiş dün çocuk.Darısı sonrakilere....
Bu hatun parayla baksa keşke. Maksat amme hizmeti olsun
Sana arap bacinin dediginden cikan oldu mu? Dur kiz simdi parasiz baktirdigimiz bacimiza.. bizden para mi alcak sunun surasinda baciyiz
o kim o kim:))Benim şu Arap Bacı şimdiki oğlan için kısa bir yolu var demişti. O yola gitmiş de gelmiş dün çocuk.Darısı sonrakilere....
yaa bende isteriimSana arap bacinin dediginden cikan oldu mu? Dur kiz simdi parasiz baktirdigimiz bacimiza.. bizden para mi alcak sunun surasinda baciyiz
Sana arap bacinin dediginden cikan oldu mu? Dur kiz simdi parasiz baktirdigimiz bacimiza.. bizden para mi alcak sunun surasinda baciyiz
y
yaa bende isteriim
bu arada falcısemayı severdim fal attım geçen. hiç eskisi gibi değildi. cümleleri bozuktu. önceki fallarına baktım çok düzgün türkçeyle yazmış.
bana ta eskiden telwe zamanında dedikleri çıktı. su falında zamanlar geçti çok az dediği küçük şeyler oldu. tekrar atayım dedim de çok farklı geldi bu sefer türkçesi. bu sefer tarot atmıştım bende.Bende de duzgun turkceli su falinda birinden ozur gelecegini soyledi, mumkun degil dedim,4 net tarih vermis 4 u de gitti ozur mozur gelmedi ama dedigi bir seyi yasadim. Fakat katinasi an icin inanilmazdi ilk kez yasananlari oyle ozetleyen gordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?