- 23 Ağustos 2012
- 52.079
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.709
- 898
banada de
bana ta eskiden telwe zamanında dedikleri çıktı. su falında zamanlar geçti çok az dediği küçük şeyler oldu. tekrar atayım dedim de çok farklı geldi bu sefer türkçesi. bu sefer tarot atmıştım bende.
senle uyuşuyoz zaten biz. telwede de 9 binnazda da 165 puanım varmış. azlar ama bu puanlara atcak kimse var mıTellwe sema bana da çıktı
senle uyuşuyoz zaten biz. telwede de 9 binnazda da 165 puanım varmış. azlar ama bu puanlara atcak kimse var mı
Hee bende de bir şeyler tutmuştu onunla ilgili ama Lemonata adlı bir falcıyla takıştığım için üyeliğim kara listeye alınmış o yüzden eski fallarımı okumayı bırakın,giremiyorum bileSevgi Duman , Hüma Bal
Hanimlar selam, Binnazda ki Bilge ozdogruya baktiripta cikan var mi?
Ahahahah ciddi misin? Anda cok iyiydi tuhhh :))Koşarak uzaklaş
Ahahahah ciddi misin? Anda cok iyiydi tuhhh :))
Baktim evet tesekkur ederim. Kaderciye baktirdiniz mi fal alemde birde Muge Aydinla, Hulya demiri soracagimİyi/kötü falcılar diye bir konum var astrolojinin altında. Bir bakmadan geçme derim.
Baktim evet tesekkur ederim. Kaderciye baktirdiniz mi fal alemde birde Muge Aydinla, Hulya demiri soracagim
az önce famayı tekrar okudum da tek cümlesi dahi çıkmamış henüz. verdiği tarih de geçmiş. ben de çıkan fal istiyorumKaderci full patladı bende 7 ay oldu.adım attığım birliktelik başlamamak üzere bitti ve çıktığını söylediğim selenada bommmm....şu an gidişat fama, aylin ve tellweden giden naazz ın dediği şekilde..famanın son baktırdığım kahve falı da bir konu hariç full çıktı.
Oy oy oy bende hemen hemen hepsine baktirmistim, bi bunlar kalmisti :) Fama icin burda cok olumsuz yorum gordugum icin baktirmamistim. Tellwe de ki naz nereye gitti?Kaderci full patladı bende 7 ay oldu.adım attığım birliktelik başlamamak üzere bitti ve çıktığını söylediğim selenada bommmm....şu an gidişat fama, aylin ve tellweden giden naazz ın dediği şekilde..famanın son baktırdığım kahve falı da bir konu hariç full çıktı.
Ayy bu bilge ozdogru anda cok iyiydi ya, kadinin profilinin altina amma iyi yorum yapmislar ya insan hayret ediyor, gerci hemen hemen hepsinin oyleAylin bana da nispeten cikti gibi .Oy oy oy bende hemen hemen hepsine baktirmistim, bi bunlar kalmisti :) Fama icin burda cok olumsuz yorum gordugum icin baktirmamistim. Tellwe de ki naz nereye gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?