Binnaz Abla

Kızlar tellwe de bir akrepgöz vardı. Önceden yazılı yorum yapardı geneli olumsuzdu. Şimdi sesli ve bayanı dinleyince çok şaşırdım. Üstelik olumlu. Deneyen,denk gelen var mı?

Ya bu falcilar anda nasil iyi oluyorlar ya? Dusunce okuyorlar heralde. Bu arada falalemde ki Kaderciye baktiran var mi?

Merhaba kizlar. Selena nin yakin tarih gorupte gercekten o dedigi vade de cikan var mi yoksa tersi cok daha uzun suren...? Tarihleri tutuyor mu yani eger yakin gorurse?

Kaderci full patladı bende 7 ay oldu.adım attığım birliktelik başlamamak üzere bitti ve çıktığını söylediğim selenada bommmm....şu an gidişat fama, aylin ve tellweden giden naazz ın dediği şekilde..famanın son baktırdığım kahve falı da bir konu hariç full çıktı.

az önce famayı tekrar okudum da tek cümlesi dahi çıkmamış henüz. verdiği tarih de geçmiş. ben de çıkan fal istiyorum

Oy oy oy bende hemen hemen hepsine baktirmistim, bi bunlar kalmisti :) Fama icin burda cok olumsuz yorum gordugum icin baktirmamistim. Tellwe de ki naz nereye gitti?

Oy oy oy bende hemen hemen hepsine baktirmistim, bi bunlar kalmisti :) Fama icin burda cok olumsuz yorum gordugum icin baktirmamistim. Tellwe de ki naz nereye gitti?
Ayy bu bilge ozdogru anda cok iyiydi ya, kadinin profilinin altina amma iyi yorum yapmislar ya insan hayret ediyor, gerci hemen hemen hepsinin oyleAylin bana da nispeten cikti gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…