Binnaz Abla

kızlar son durum bilgilendirmesi yapıyorum.
Binnaz abla da en son ceren esemen baktırmştım (katina) bu ay bitmeden olacağını söylediği durum olmadı lakin bu yine de beklenebilir. Lena koval da aynı şeyi söyledi fakat onda vakit yoktu.
Selena ise benzer bir olay anlatıp vakit vermişti verdiği vakdi 2ay geçti olan-biten bir şey yok. ceren esemen ve lenayı pek sallamamıştım ama selenadan umudum vardı o da bam bam!
geriye bir tek biryolun var fama ve falcısema kaldı o da aralık. ikisi zıt şeyler söyledi. aslında sema herkesin çok dışında bi yorum yaptı olumsuzdu. vakitleri esnek tutuyorum yinede patlayıp gidiyor

Demaya ne atmistin acaba? Ben su attim aradan aylar gecti katina attim aonuclar farkliydi ama katinasi an olarak inanilmazdi.

cnm böle olacagını bilen var mıydı fallarda..malum senle ben asırı fal baktırıyoruz
Cnm baristik biz aslinda netlesmeden yazmim dedim buraya aramiz tam duzelmeden.cikan cikmayan fallari yazicam.ama durum netlessin .

Sanırım o başka incesazmış bende naira ne diyorum neden hatırlamıyorum diye panikledim

kızlar selam, erkek arkadaşımdan ayrıldıktan sonra popüler tüm falcılara baktırmıştım nerdeyse. kendisi bugün bana ulaştı bir şekilde ve şaşırttı ancak ilişki başlangıcı gibi bir durum da söz konusu olmadı. bu durumu bilen falcıların başında emine gelmekte. ama o çok daha pembe bir tablo çizmişti.

diğer bilen-bilmeyenlerin uzun bir listesini yapacağım vakit olunca ancak sanırım sonuç kısmında tamamına yakını patlayacak gibi duruyor meryem ve selena dışında. bu ne idüğü belirsiz ilişkide yorulmak istemediğimi söyledim kendisine. kader bizim elimizde sanırım, fallarda değil.

Kızlar patlayan fal haberleriyle geldim.

Başlıca büyüklerden Selena, Nesibe, Serüven olmak üzere yaklaşık 20 farklı falcının yorumladığı fal patladı.(Tek tek hatırlayamıyorum şuanda)
Çıkanlar, Fal sepeti Alex, Fal sepeti Rezzan, Bir yolunvar İlkay, Binnaz Abla Bilge.
Çıkma ihtimali olanlar, Fal alem Mert Reiki, Binnaz Abla Hira Soydan.

Bana kalan ise ondan koskoca bir boşluk ve kredi kartı ekstrelerim

Son düzenleme:
aa super nasıl ulaştı kız . bak demek ki istenilince oluyormuş ..hemen kestirip atma ya biraz düşün bence canım .

şu selena inşş bendede patlar . en azından diğer dedikleri olmasın yaa . şu ana kadar olumsuz dediklerinden birşey çıkmadı ama aklımda hep söyledikleri . nedense kadına taktım herkes çıkıyor falan dedi diye heralde . Allahım ya çıkmasın asıl konuyu geçtim diğer dedikleri korkunçtu yani .

neden ayrılmıştınız canım? sıcak bi şekilde mi yaklaştı sana neden kestirip attın?
canım ne ileri ne geri idi.. kararsızım diyor adam, neyin kararı anlamadım? biri mi var diyorum yok, uzak mesafedeyiz artık, ondan beri adam sanki bir karar vermesi gerek gibi tribe girdi, ben de kestirip atmıştım. al sana karar demiştim. ama şimdi bkapıdan kovsam bacadan gelip yine bana "kararsızım" diyor... deli olup sokaklara düşücem ya yakında.. derdi nedir? yedeklemeye mi çalışıyorsun diyorum asla, seviyorum seni diyor.. bıktım ya cidden oturup ağladım işyerimde.. onca dosta düşmana rezil oldum.

Bana dedikleri ertesi gün patlamıştı ki bana fal bakmamıştı yorum yapmıştı sadece saçma bir faldı enerjimiz uyuşmadı ya da günün de değildi.

Kızlar benim de yüzde doksan oranın da famanın dediği şekilde ilerliyor yaşamım geçmişe yönelik bazı durumlar oluyor artık eskisi kadar fal atmıyorum ayda bir tane atıyorum zaten sürekli attığım için enerjimin kiminle uyuştuğunu biliyorum bakalım neler olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…