Binnaz Abla

Kızlar ben geçen sene bir falcıyla takışmıştım zaten o da her şeye karışıyordu,herkese. Adı Lemonata'ydı. O hesabımı kapatmışlar. Bir falcıya baktırıyordum adı Horrific. Sanki doğru şeyler demiş ben kızmıştım ama an hakkında iyi tespitleri olmuş,çıkan şeyler de olmuş. Bahsettim mi sayfalarda bilemiyorum ama şimdi yenisi hakkında da önemli ve güzel şeyler söyledi. Baktırın bence:)) Kızıp üzülmüştüm ama doğruymuş geçen yıl dedikleri.

tatlım tellwedeki dimi? sen ne baktırdın horrific'e ? benim puanım var duruyor bari kullanayım

kızlar falsepeti rezzan ın olumsuz dediği birşeyi olumlu yaşayan var mı?

97"]Canım baktır bence de evet. Ay şimdi bi falcı beğendim diye reklam yapıyor derler çok düşündüm bunu yazmak için neysee [/QUOTE]
Sen ne falı baktırdın seker

Merhaba arkadaşlar ilk defa uye oldum buraya sizlere katilmak icin :) bugune kadar yüzlerce fal baktirdim sadece bir konuda tarihi cikan binnaz ablada umut ışık. .fakat iki sene evvelki faldan bahsediyorum ozaman baktirmistim erkek arkadasimla barisacak miyiz diye kasim ayinin sonunda demisti sahidende kasimin sonunda beni agbisinin dugunune çağırmısti ve barismistik..gecen sene kasim ayindada evlendik

vALLAHA onlara sormak lazim.Yani ben diger siteleri denemedim.Birsey diyemem kesinlikle.Yani cok adama fal gonderdim ama begendiklerin onlar...

Yok yok yaaahuuu anlamadiniz beni siz.Bende o sitede fal baktiriyorum yani deniyorum hangisi iyi diye vee burdaki konulara bakip fikir aliyorum. Bende kendi nasil derler tecrubemi paylastim. Uber super diyemem kesinlikle.Ben bu site hakkinda yorum yaptim cunki yalniz orada fal baktirdim. Haaa baskalarinda da baktirdim ama onlarin soyledikleri tutmuyor bende. Ben begendigim yorumcularin isimlerini yazdim ki, fikir almak icin okuyan arkadaslara yardimci olsun.

Hmmm konunun linkini ata bilir misiniz? Ben bulamiyorum da...

ayy evet tatlım şimdi sordum. falcılar anlaşmış gibi pazartesi yoklar. ne şans yaa. bu yeter kaç dak. bakıyor peki hande gibi dakikamı tutuyor. merak ettim olmazsa ben ayrı giderim başka zaman.
Canım yeter sahane 15 dak ama yetıyı

Bir falı gönderdikten ve yorumunu aldıktan sonra çıkmasını beklemeden ikinci,üçüncü... falları yollamak fıtratımda var maalesef. Bu olaya dur diyecek şeyler olmalı hayatımda!

Bir falı gönderdikten ve yorumunu aldıktan sonra çıkmasını beklemeden ikinci,üçüncü... falları yollamak fıtratımda var maalesef. Bu olaya dur diyecek şeyler olmalı hayatımda!
Hangisinin falı çıkıyor da o anlık bilinç altımıza "her şey istediğin gibi olacak sabret şu vakti bekle" sinyali gidiyor onların şu tarihte çıkacak demesine yakın bakıyorsun durum öyle değil bir daha arıyorsun bazıları yine aylar ekliyor. Bazıları dediğinden şaşmıyor ben bunu eylem hanımda gördüm ilk falında 3 hafta ile 3 ay arası demişti ikinci falında 5 hafta zaman eklemedi. Ama onun baktığı falın zamanının dolmasına tam 9 gün kaldı o da çıkmayacak ve ben çoktan herkesin falı çıkmayacak moduna girdim. Birde artık şuna kesin inanmaya başladım biz sürekli düşündükçe olacak durumları da erteliyoruz birde bu fal baktırma ile ilgili bence sürekli negatif enerji alıyoruz hem sürekli fal baktırıp o moddan çıkamıyoruz hem de üstene negatif enerji çekiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…