Binnaz Abla

fal sepetinde çok beğenilen falcılardan birine baktırdım ben neyse halim çıksın falım şeklinde bir fal bekliyodum ilk defa baktırdığım için tecrübem bu.soru kısmına boş bırakmamak için bir kaç soru sordum o sorulara verilen cevap hariç falda hiçbirşey yoktu boşa 20 tl gitti sizleredemi bu şekilde bakılıyor sadece sorulara cevap şeklindemi eğer öyleyse keşke merak ettiğim şeyleri sorabilseydim bilmiyordum

üzüldüm canim sorularimi gelecege yönelik soruyorum i$ durumum ne olcak a$k hayatimda bir geli$me olacak mi gibi ?
sen galiba farkli bi$yler sordun üzüldüm acikcasi kime baktirmi$tin
falda cikan seyler bunlarla sinirlida olmaz ztn bi sürü sey cikar

olmasını ıstedıgın bekledıgın bıseymıydı pekı?

Hayır canım beklediğim bişey değildi,yani öyle bir mevzu yoktu ve bana verdiği zanan içinde gerçekleşti.Beklenmeyen Şekilde oldu.Çok büyük bir olay değil ama önemli bisey olmus oldu şu an benim için.

bence bakmayacak hala yok ,20 krediyeyazık oldu tellwede

Vsllaha bakmazsa bende yanarım 20 tl ye .Falda görününce umudum vardı ama simdi günici aktife düstü.Ama bakmicak olsa iade eder öyle değilmi?

bakar da cok uzun zamanda bakiyor
ben cherryden sonra yolladigim halde bana bakmi$ti belki kolaydan zora diye sira yapiyor olabilir

Bencede bakıcak zatwn profilinde yazmış hemen cekmeyin fallarım uzundur diye.Sen dün gecemi yolladın thalix?

Kime baktırdın ki?

Bencede bakıcak zatwn profilinde yazmış hemen cekmeyin fallarım uzundur diye.Sen dün gecemi yolladın thalix?

gecen hafta carsamba yolladim canim yanii ekimin 30unda
bana 2 kasimda yorum yapmi$ti ve sanirim fallarda süreli sürem doluyor falan yazmi$ti
fal süresi 4 gün olabilir? ama yorumliycaktir biraz sinir bisi hergün bakiyosun hicbisi yok acaba iade mi etcek diyosun ama sanirim tarzi böyle ztn benim de sorularimi hala cevaplamadi in$ sizlerinkini kisa zamanda yorumlar

nesibe hanım kendisine söyledim soruların varsa kart açarım falan dedi faceden ulaştım hatırlayamadım sisteme giricem dedi kaldı öyle uğraşasımda kalmadı gerçekten çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için benim bildiğim ben bilgi vermesem bile bilmesi gerek ben öyle fal baktırmaya alışkınım 2.3 konu hariç birşey yoktu falda bilseydim herşeyi sorardım kenisini suçlamıyorum ama üzüldüm habersiz babamın telinden yaptım faturaya 20 tl yansıcak hiç değmedi

Ha tamam canım kaç gün sonra gelmiş seninki beklicez artık ne yapalım

Canım ilk falında hayâl kırıklığı yaşaman kötü olmuş.Ancak bizimde fallarımızda sorduğumuz soru veya merak ettiğimiz konu dahinde yorum yapılıyor.Yani bende öyleydi.Sorduğum soru dışında nadiren başka konu yorumu almışımdır.Canım benim sorduğun soru üzerine yorum yapıyor falcılar.

ah ah bızım ne paralarımız ne umutlarımız ne fallarımız zıyan oldu bır bılsen eger yolun basındaysan dön canım yanı hıc bulasma bu fal ıslerıne

Son düzenleme:

işte tecrübesizlik yapıp o bilir sandım bilseydim neler sorardım neyse sağlık olsun biraz rahatladım teşekkürler:)

ah ah bızım ne paralarımız ne umutlarımız ne fallarımız zıyan oldu bır bılsen eger yolun basındaysan dön canım yanı hıc bulasma bu fal ıslerıne

:))fal iadesi istedim kabul etmediler bir dahaki fal için indirim kuponu numarası vermişler ama düşünmüyorum ya bana göre değil anladım ki.

işte tecrübesizlik yapıp o bilir sandım bilseydim neler sorardım neyse sağlık olsun biraz rahatladım teşekkürler:)
Canım tekrar baktırmayı istersen en çok merak ettiğin sorularını net bi şekilde belirleyerek baktır ve mutlaka falı yollamadan önce o falcının profilini dikkatlice oku.Falcı olarakta fal sepetinden Melek öz ü öneririm.Nacizane tavsiyelerim.

bana mesaj yazmışı bi an bana mesaj atmış okudum.senin herif attı sandım ulaaaaan

sen bana bi özelden mesaj atsana senin durum tam olarak ne cherry benim kafam karıştı?

Ayyyyyy nerde o gunler ben aramasam o beni yillarca arayip sormaz umrunda degilim ki adamin Yarin mesaj atarim, bir numaram da yok ama....

Prensesten bir ay oncesinden bir inci:

1 ay önce [Tarot Falı]

prenses34
kasım ayını bekleyemem o zaman kadar birileriylen çıkmam lazım.netten erşen demirle tanışdım yarın görüşücez güzel bi ilşkiye başlıcakmıyız?nettenmi gerçek hayattanmı tanışıcam kasımda o erkeklen?istediğim gibi biri olcakmı?mithat adisi beni nezaman arıcak beni ağzına sıçıcam?duygu adisini savundu bana.bende ağzıma geleni söledim.o da haklı oldumu anladı aslındada bana hakaret etmeye başladı.

Prenses'in incilerinden en bombası bu bence.

Prenses'in incilerinden en bombası bu bence.

Prenses evleniyor, benim sevglim bile yok

prenses34

bense oğlak bucuyum.benim annemin adı ayşe onun annesinin adı laila.yarı hollandalı yarı türk.onur airde bilet satışı işi yapıyo umarım işinde yükselir benimde işlerim iyi giderse evlenecez inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…