- 20 Ocak 2008
- 633
- 32
- 643
fal sepetinde çok beğenilen falcılardan birine baktırdım ben neyse halim çıksın falım şeklinde bir fal bekliyodum ilk defa baktırdığım için tecrübem bu.soru kısmına boş bırakmamak için bir kaç soru sordum o sorulara verilen cevap hariç falda hiçbirşey yoktu boşa 20 tl gitti sizleredemi bu şekilde bakılıyor sadece sorulara cevap şeklindemi eğer öyleyse keşke merak ettiğim şeyleri sorabilseydim bilmiyordum
olmasını ıstedıgın bekledıgın bıseymıydı pekı?
bence bakmayacak hala yok ,20 krediyeyazık oldu tellwede
bakar da cok uzun zamanda bakiyor
ben cherryden sonra yolladigim halde bana bakmi$ti belki kolaydan zora diye sira yapiyor olabilir
Kime baktırdın ki?fal sepetinde çok beğenilen falcılardan birine baktırdım ben neyse halim çıksın falım şeklinde bir fal bekliyodum ilk defa baktırdığım için tecrübem bu.soru kısmına boş bırakmamak için bir kaç soru sordum o sorulara verilen cevap hariç falda hiçbirşey yoktu boşa 20 tl gitti sizleredemi bu şekilde bakılıyor sadece sorulara cevap şeklindemi eğer öyleyse keşke merak ettiğim şeyleri sorabilseydim bilmiyordum
Bencede bakıcak zatwn profilinde yazmış hemen cekmeyin fallarım uzundur diye.Sen dün gecemi yolladın thalix?
Bencede bakıcak zatwn profilinde yazmış hemen cekmeyin fallarım uzundur diye.Sen dün gecemi yolladın thalix?
Dostlar bana msj yazmış bakıcam diye....çekmeyin bence
gecen hafta carsamba yolladim canim yanii ekimin 30unda
bana 2 kasimda yorum yapmi$ti ve sanirim fallarda süreli sürem doluyor falan yazmi$ti
fal süresi 4 gün olabilir? ama yorumliycaktir biraz sinir bisi hergün bakiyosun hicbisi yok acaba iade mi etcek diyosun ama sanirim tarzi böyle ztn benim de sorularimi hala cevaplamadi in$ sizlerinkini kisa zamanda yorumlar
Yok yok beklicem artık ne zaman bakarsa Cherry cim .Dostlar bana msj yazmış bakıcam diye....çekmeyin bence
nesibe hanım kendisine söyledim soruların varsa kart açarım falan dedi faceden ulaştım hatırlayamadım sisteme giricem dedi kaldı öyle uğraşasımda kalmadı gerçekten çok büyük hayal kırıklığı oldu benim içinbenim bildiğim ben bilgi vermesem bile bilmesi gerek ben öyle fal baktırmaya alışkınım 2.3 konu hariç birşey yoktu falda bilseydim herşeyi sorardım kenisini suçlamıyorum ama üzüldüm habersiz babamın telinden yaptım faturaya 20 tl yansıcak hiç değmedi
nesibe hanım kendisine söyledim soruların varsa kart açarım falan dedi faceden ulaştım hatırlayamadım sisteme giricem dedi kaldı öyle uğraşasımda kalmadı gerçekten çok büyük hayal kırıklığı oldu benim içinbenim bildiğim ben bilgi vermesem bile bilmesi gerek ben öyle fal baktırmaya alışkınım 2.3 konu hariç birşey yoktu falda bilseydim herşeyi sorardım kenisini suçlamıyorum ama üzüldüm habersiz babamın telinden yaptım faturaya 20 tl yansıcak hiç değmedi
Canım ilk falında hayâl kırıklığı yaşaman kötü olmuş.Ancak bizimde fallarımızda sorduğumuz soru veya merak ettiğimiz konu dahinde yorum yapılıyor.Yani bende öyleydi.Sorduğum soru dışında nadiren başka konu yorumu almışımdır.Canım benim sorduğun soru üzerine yorum yapıyor falcılar.
ah ah bızım ne paralarımız ne umutlarımız ne fallarımız zıyan oldu bır bılsen eger yolun basındaysan dön canım yanı hıc bulasma bu fal ıslerıne
Canım tekrar baktırmayı istersen en çok merak ettiğin sorularını net bi şekilde belirleyerek baktır ve mutlaka falı yollamadan önce o falcının profilini dikkatlice oku.Falcı olarakta fal sepetinden Melek öz ü öneririm.Nacizane tavsiyelerim.işte tecrübesizlik yapıp o bilir sandım bilseydim neler sorardım neyse sağlık olsun biraz rahatladım teşekkürler:)
bana mesaj yazmışı bi an bana mesaj atmış okudum.senin herif attı sandım ulaaaaan
sen bana bi özelden mesaj atsana senin durum tam olarak ne cherry benim kafam karıştı?
Ayyyyyy nerde o gunlerben aramasam o beni yillarca arayip sormaz umrunda degilim ki adamin Yarin mesaj atarim, bir numaram da yok ama....
Prensesten bir ay oncesinden bir inci:
1 ay önce [Tarot Falı]
prenses34
kasım ayını bekleyemem o zaman kadar birileriylen çıkmam lazım.netten erşen demirle tanışdım yarın görüşücez güzel bi ilşkiye başlıcakmıyız?nettenmi gerçek hayattanmı tanışıcam kasımda o erkeklen?istediğim gibi biri olcakmı?mithat adisi beni nezaman arıcak beni ağzına sıçıcam?duygu adisini savundu bana.bende ağzıma geleni söledim.o da haklı oldumu anladı aslındada bana hakaret etmeye başladı.
Prenses'in incilerinden en bombası bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?