Binnaz Abla

kahve ve sanal. geçen sene sanaldı hep
bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker[/QUOTE]
baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım ben ilişkin varsa da katina hayatım

bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker
baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım ben ilişkin varsa da katina hayatım[/QUOTE]

Falini atsana kiz bana merak ettim, aklimi celiosun tovbemi bozup atcam

[QUOTakşam bulamayıncale, post: 43895456, member: 555397"]bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker[/QUOTE]
baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım ben ilişkin varsa da katina hayatım[/QUOTE]
Seni aksam bulamayinca topikte bende kahve attim (((

[QUOTakşam bulamayıncale, post: 43895456, member: 555397"]bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker
Seni aksam bulamayinca topikte bende kahve attim ((([/QUOTE]

Horrific mi ? Iyi mi kiz nasil ?

Ben de cok baktirdim bu sira. Hatta gecmiste baktirdiklarimi okudum da seruven baya bayaa cikmis yaa. Hatta selenanin faki cikti diye yazmistim yine bir basliga. Ayni zamanlarda Kirazeye, fama ya, medyumserkana, womann a baktirmisim ortak noktada bazi dedikleri cikmis. Mesela seruvenin tarih disinda hersey toplam tutmus. Kiraze ve medyumserkan zamanlari tutturmuslar. Selena ve womann durumu bilmisler.

baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım ben ilişkin varsa da katina hayatım

Horrific mi ? Iyi mi kiz nasil ?[/QUOTE]

horrifice geçenlerde baktırdım ben canım. çok vasattı valla. atıyım istersen

horrifice geçenlerde baktırdım ben canım. çok vasattı valla. atıyım istersen[/QUOTE]

Horrıfıc bende bıldıgın bot gıbıydı O kadar yuvarlak olmasına ragmen bır o kadar da alakasız,,,,

horrifice geçenlerde baktırdım ben canım. çok vasattı valla. atıyım istersen[/QUOTE]
ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim

Ben de shalevisrael e baktirdim bugun. O kadar kotuydu ki. Bi aşık etti bi Evlendirdi bi boşatti. Boşanmamam icinde bana yildiz yukseltmesi yaptirmam gerektigini yoksa boşanacagimi soyledi. Ayol ben daha evli degilim. Sevgilim de yok!! Sonra kendi mailine yonlendirdi. Hic inandirici degil gercekten yani bu numarayi yutanlar varsa yazik.. milletden catir catir bole salak sacma para kopartiyolar. Pes vallahi.

ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim[/QUOTE]
ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?

bu falcı nerdeki,hiç bunu görmedim ben

ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim[/QUOTE]
ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?[/QUOTE]
1 gün içinde fazla giremiyor ama çevrimiçiyken yollamaya çalış enerjisi daha fazla olur. duvarını takip et hayatım. bazen sıra oluyor

ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?[/QUOTE]
1 gün içinde fazla giremiyor ama çevrimiçiyken yollamaya çalış enerjisi daha fazla olur. duvarını takip et hayatım. bazen sıra oluyor[/QUOTE]

amanın ikinci selena vakası desene,

horrifice geçenlerde baktırdım ben canım. çok vasattı valla. atıyım istersen
1 gün içinde fazla giremiyor ama çevrimiçiyken yollamaya çalış enerjisi daha fazla olur. duvarını takip et hayatım. bazen sıra oluyor[/QUOTE]

amanın ikinci selena vakası desene,[/QUOTE]
Yok kız bazen 4. veya 5. oluyorum yani 20-30 değil ben beğeniyorum ya bilmiyorum olan her şeyi söylüyor. bu yüzden puanı düşük herhalde. bana da geçen yıl olumsuzdu ama 5 yıldız verdim çünkü ruh halimi falan anlatmış baya baya

ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim

Yok kız bazen 4. veya 5. oluyorum yani 20-30 değil ben beğeniyorum ya bilmiyorum olan her şeyi söylüyor. bu yüzden puanı düşük herhalde. bana da geçen yıl olumsuzdu ama 5 yıldız verdim çünkü ruh halimi falan anlatmış baya baya[/QUOTE]

tövbe bana denk gelmiş 20. sıra ohaa ya. bu arada telden bakınca sıramı görüyorum ama netten bir türlü göremiyoum

ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?

Yok kız bazen 4. veya 5. oluyorum yani 20-30 değil ben beğeniyorum ya bilmiyorum olan her şeyi söylüyor. bu yüzden puanı düşük herhalde. bana da geçen yıl olumsuzdu ama 5 yıldız verdim çünkü ruh halimi falan anlatmış baya baya[/QUOTE]

tövbe bana denk gelmiş 20. sıra ohaa ya. bu arada telden bakınca sıramı görüyorum ama netten bir türlü göremiyoum[/QUOTE]
yok artık 20 mi

Kizlar bir yolun var falci sultan ve basak guven ve falci sule hakkinda bilgisi olan var mi? Geldiler bana atacagim birine bari karavana olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…