- 30 Ocak 2014
- 4.927
- 10.629
- 408
bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker[/QUOTE]kahve ve sanal. geçen sene sanaldı hep
baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım benbu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker
baktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım ben[QUOTakşam bulamayıncale, post: 43895456, member: 555397"]bu hatun heralde kahvede iyi bak şimdi katinamı kahvemi karar veremedim ya ben şeker
Seni aksam bulamayinca topikte bende kahve attimbaktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım benilişkin varsa da katina hayatım
Seni aksam bulamayinca topikte bende kahve attim(((
Seni aksam bulamayinca topikte bende kahve attimbaktırdın mı? yoksa karar mı veremedin? ilişkin yoksa yani oluşmuş bir durum yoksa kahve tavsiye ediyor. duvarına yazmıştım benilişkin varsa da katina hayatım
bu falcı nerdeki,hiç bunu görmedim benBen de shalevisrael e baktirdim bugun. O kadar kotuydu ki. Bi aşık etti bi Evlendirdi bi boşatti. Boşanmamam icinde bana yildiz yukseltmesi yaptirmam gerektigini yoksa boşanacagimi soyledi. Ayol ben daha evli degilim. Sevgilim de yok!! Sonra kendi mailine yonlendirdi. Hic inandirici degil gercekten yani bu numarayi yutanlar varsa yazik.. milletden catir catir bole salak sacma para kopartiyolar. Pes vallahi.
Horrific mi ? Iyi mi kiz nasil ?
Horrific mi ? Iyi mi kiz nasil ?
ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim[/QUOTE]horrifice geçenlerde baktırdım ben canım. çok vasattı valla. atıyım istersen
ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?[/QUOTE]ben beğendim ya olumsuzu da söylüyor. bu benim için iyi bişey. geçen sene benim adamın vasatlığını bildi. şidiki için iyi şeyler söyledi. harbiden enerji işiymiş demekki. buna kaanat getirdim
1 gün içinde fazla giremiyor ama çevrimiçiyken yollamaya çalış enerjisi daha fazla olur. duvarını takip et hayatım. bazen sıra oluyor[/QUOTE]ne kadar sürede bakıyor canım fala, ben falı atalı 24 saat olacak nerdeyse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?