- 15 Kasım 2014
- 100
- 95
- 23
- 38
S sessizciglik86 vefk yazmasi icin safran gulsuyu fln gerekli onlarda pahali diye biliyorum ben. Nasil yazdi ki? Bilgin var mi?
tesmerellasevag merhabaa cnm bu falci tellwe de. Cok baktiran var ama bana cikmadi.
teşekkür ederim canım,gözümden kulağımdan kaçmış demekki,esmerellasevag merhabaa cnm bu falci tellwe de. Cok baktiran var ama bana cikmadi.
telvede bende hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi bilmiyorum,onun için sormuştum bendet
elwede kini bilmiyorum ben baktım falımpirde aynı ismi kullanan başka falcı olabilir tellwede ki ama tellweeye çok fal baktıran biriyim ben rastlamadım hiç duvarda filan , şimdi baktım tellwe falcılarına öyle bir falcı çıkmadı isimden aradım.
S sessizciglik86 cnm bi daha yazayim yanlis olmasin ismi shalevisrael olacak.
Sen baktirdinmi mystery e bu arada?
ben de merak ediyorum. geçen sormuştum ama kimse cevap vermediKızlar fal sepeti rezzana baktıran varmı rezzanın dedikleri çıkan varmı
cnm aralarında en cok falcı sultanı begendimKizlar bir yolun var falci sultan ve basak guven ve falci sule hakkinda bilgisi olan var mi? Geldiler bana atacagim birine bari karavana olmasin.
cnm aralarında en cok falcı sultanı begendim
evet cnm kahveydi..Benimde icimden o ya da melda gecti hayatim. Peki kahve mi attin?
evet cnm kahveydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?