Binnaz Abla

kızlar günaydın , çok garip bir şeyi paylaşmak ve fikir almak istiyorum. falimpir sayfasında da yazdım ama o topicte yazışan az Mantissa diye bir falcı falimpire yeni katılmış.Arkadaşım Falımpir in facebook reklamlarını ve ücretsiz ön bakım yaptırmış eşi ile sorunlarını birebir anlatmış falcı büyü var bozarsak düzelir demiş. eşi ile küfür bela olmuşlardı yaklaşık bir seneye yakındır süren bir durum du bu 2 çocuğu var boşanma aşamasındayken bu falcı vefk yaptı ona bazı dualar verdi 2-3 hafta içinde düzeldiler utanmasalar balayına gidecekler. ben ona başta yapma etme inanma böyle şeylere dediğimde Alt tarafı 100 TL ben bu falcıya inandım dedi. siteye baktım bir sürü tuttuğunu yazan insan var . burada ona vefk yazdıran fal baktıran varmı. ben eski sevgilimi artık istemiyorum başkasıyla çok mutluyum ama ayaklarıma kapansa ve hayır desem çok rahatlarım aama 100 TL yani çok da alt tarafı diyemem ben . Arkadaşımın ki tesadüf mü gerçek mi bilemedim bir fikri olan varmı...

S sessizciglik86 vefk yazmasi icin safran gulsuyu fln gerekli onlarda pahali diye biliyorum ben. Nasil yazdi ki? Bilgin var mi?

Canım inan bilmiyorum , mürekkebe bakmadım ama bakmak lazım bir vefk için ne kadar mürekkep gider ki . dua okuduğunu biliyorum günlerce , ona bir sayfa yolladılar maille bana gösterdi üstünde arapça yazılar ve şekiller vardı üstündeki yazılar doğru dedi hediye bana ben anlamam arapçadan ama sonuç ilgimi çekti hala tesadüf değil bu kadın yaptı diyor çocuklarına da koruma vefki yaptırdı .

esmerellasevag merhabaa cnm bu falci tellwe de. Cok baktiran var ama bana cikmadi.
t
elwede kini bilmiyorum ben baktım falımpirde aynı ismi kullanan başka falcı olabilir tellwede ki ama tellweeye çok fal baktıran biriyim ben rastlamadım hiç duvarda filan , şimdi baktım tellwe falcılarına öyle bir falcı çıkmadı isimden aradım.

S sessizciglik86 bu arada ben de mystery e 3 ay once baktirmisim simdi gordum, bana okunacak dua vermis. Tabi ben yapmadim. Yapsam etkili olur muydu bilmiyorum denesem mi ki?

telvede bende hiç görmedim yada dikkatimi çekmedi bilmiyorum,onun için sormuştum bende

Falsepeti rezzani onermem kendi deneimlerimden oyle dusunuyorum@emyy076

Kizlar merhaba :) telwedeki Forain'e baktiran varmi ? Ben baktirmisim bgn eski fallarima baktim malum fal orucundayim anca eski fallari okuyorum bilmiş biseyleri ama kimseden duymadim adini baktirip begenen,çikan var mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…