Binnaz Abla

Kizlar merhaba :) telwedeki Forain'e baktiran varmi ? Ben baktirmisim bgn eski fallarima baktim malum fal orucundayim anca eski fallari okuyorum bilmiş biseyleri ama kimseden duymadim adini baktirip begenen,çikan var mi ??

Deme kiz Bende birini ariyordum. Gerci tellwe istemiyorum ama iyi mi bilmis?

Bilmis kuzum valla ama baska kimseden duyamadim adini ben :/ ondan sormak istedim kimse bilmiyor mu yahuu tavisye etmek yok sana fal falan yok :)

Bir fal atacagim valla hayatim uzundur atmadim zaten, bir yolun var falci sultana veya gizem hatuna veya melda ya atacagim

valla gizem hatuna bence bosuna parani harcama normalde falcilar gelecegi bilemesede ani gecmisi bilir binda oda yok tek cumle tutturamadi..benden söylemesi..

Ay kızlar falsepeti rezzana baktırdım olumsuz dedi başka biri dedi merakedip baktırdım
Baktırmasaydın ona keşke. Falcı falan değil sahtekar o, hiçbir şey bilemediği gibi bir de eski fallarını okuyup onların aynısını yazar, kopya çeker. Yuvarlak yuvarlak konuşur, bırak dediklerinin çıkmasını, şu ana dair de tek bir şeyi bile bilemez. İade talep et istersen.

ben bi de binnaz ablada kesira ya baktırmıştım o da tutturmuştu. hatta tuttu diye bidaha attım. moralim bozuldu biraz kötü fln bekliyorum iyi kötü karışık bişiler olucak..

@schweitzer sana katılıyorum. benden ikiyüz lira alıp işlem yapmadı. E emyy076 sana yazdım buraya ama görmedin sanırım. neyse sağlık olsun..
Ben Falalem'deki Rezzan Abla'yı kastetmiştim sahtekar diye. Sen Falsepetin'deki Rezzan'ı demişsin, pardon. Ona baktırmadım hiç ama işlem yapıcam diye 200 lira alıp ortadan kayboluyorsa o zaten dolandırıcının önde gideniymiş. Zavallı bunlar ya.

birsürü site olmui falderyası, falbaktır, falburda, vipfal,fal,tarotfalim fln birsürü yeni site çıkmış. şöyle düzgün falcıları olan doya doya atacağımız bir yer yok mu yaa?

ay dur öbürü de sahtekar sa falı iptal edeyim. ee hangisine atıcam para duruyo orda? bi tane önerebilcek misin bana @schweitzer

ay dur öbürü de sahtekar sa falı iptal edeyim. ee hangisine atıcam para duruyo orda? bi tane önerebilcek misin bana @schweitzer
falalemde gizem hatunun adını duyuyordum onu denedim ama o da fos çıktı. burç tekdemir var, meryem var, onlara baktırdım onlar kesinlikle gizem hatundan falan daha fos. 3 satırlık sakız falı gibi saçmalıklar yollamışlar. bence sen en iyisi şimdilik baktırma, gereksiz birine baktıracağına dursun kredin, iyi birini duyarsak ona baktırırsın. saçma kişilere fal baktırmak insanın enerjisini düşürüyor. ben de ara verdim o yüzden fala. hele bu online sitelerde işe yarar birini bulmak çok zor. biryolunvarda aylin var belki o birazcık iyi. o denenebilir.

falı nerden iptal ediyoruz? biliyor musun? sanırım iptal olmuyor benimki :/ @schweitzer
galiba 8 saat içinde falına bakılmazsa falı o zaman iptal edebiliyorsun ama şu anda da iletişim bölümünden falımı iptal etmek istiyorum diye mesaj atabilirsin. bakılmadan iptal etsinler.

Bana da birisini onerin. Hangi siteden oldugu onemli degil. Binnaz olmasin yeter.

Bana da birisini onerin. Hangi siteden oldugu onemli degil. Binnaz olmasin yeter.
yukarda ekledim ama bir daha ekleyeyim. falalemde rezzan abla, burç tekdemir, meryem, bunlara baktıracağınıza gidersiniz falım sakız alıp sakız falı okursunuz daha iyi. hayatımda baktırdığım en fos fallara baktı bu sözde falcılar. üstelik tavırları da çirkin. naira şuman var, bana o da hiçbir şey bilemedi ama o kibar bir kadındı. tabi bizi kibarlığı ilgilendirmiyor. dolayısıyla onu da tavsiye etmiyorum. benim falalemde tavsiye edebileceğim biri yok yani. denediklerimin hepsi fos çıktı.
biryolunvarda aylin iyi. ben ona hiç detay vermeden baya bir şeyler bildi. dedikleri çıkacak mı bakıcaz, baya uzun süre vermiş. ama yine biryolunvarda fama ve serkan tek sahtekar aynı şekilde eski falları okuyup onları kopyala yapıştır yapmışlar. zaten biryolunvar da falalem de hiç güvenilir siteler değiller.
binnazablada sevgi dumana baktırdım, dedikleri çıkmadı. zaten ben kart fallarına pek güvenmem, o da tarot bakıyor.
tellwede hislerenerji diye bir falcı var biraz değişik biri fal atarsın iade eder bakmaz falan ama ben bir fal baktırmıştım olanı biteni bilmiş gibiydi, gelecek için verdiği zamanlar patladı ama artık zamanlara da takılmıyorum.
yani anlayacağın onlineda önerecek kimseyi bulamıyorum doğru dürüst. aylin olabilir işte sadece biryolunvarda. mümkünse yeni bir üyelik açıp ordan fal at çünkü eski fallarını okuyorlar, kopya çekiyorlar oradaki falcılar.

Aylin beni de çok şaşırtmıştı. Geleck olacak mı merak ediyorum. Yeniden fal atmak ona ne kadar mantıklı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…