Binnaz Abla

Aylin beni de çok şaşırtmıştı. Geleck olacak mı merak ediyorum. Yeniden fal atmak ona ne kadar mantıklı bilemedim
ben de gelecekle ilgili dedikleri çıkmadan tekrar fal atmayı düşünmüyorum ona. ben pek online falcı tavsiye edemiycem bu aralar o yüzden. zaten beni doyurmuyor da online fal. en azından telefonda bakılması lazım ki karşılıklı diyalog olsun, rahat rahat kafamızdaki soruları sorabilelim.

bana selenanın bir dediği çıktı sanki .
birisi hakkında seni sevmiyor aslında yüzüne gülüyor ama arkandan konuşuyor dedi . arkamdan konuşuyor mu bilmiyorum ama çok feci kavga ettim birisiyle . olumsuz birşeydi çıktı yada tesadüftür umarım bilmiyorum .

ya şu serüven bana hiç tutmadı sanki .. verdiği tarih dolmadı ama yani pek olucak gibi birşey değil ...

haklısın... Ama bazen bilmiyorum garip gelebilir ama bu bağımlılık yapıyor. Her zaman şöyle düşünüyorum. Aslında ben kafamdaki birisini bitirince fallarımda bitecek aslında. o zaman fala ihtiyacım kalmayacak. BAzen o kişi dönsün ve ben reddedeyim içimdeki bitsin modelindeyim ki fallarda bitsin. içimdeki kırgınlığı aslında içimdeki bir şeyi söndürmekle uğraşıyorum ve söndüremiorum kendi kendime.

hayır ama bu şey değil.... hayatıma devam edemiyorum noktası değil. ediyorum. İŞime gidiyorum. ameliyat oluyorum. kitabımı okuyorum. onu yapıyorum bunu yapıyorum. Ama söndüremediğim bir şey var. Ve eksik olan bir şey de varr hayatımda. Özel hayatım durmuş vaziyette de doğal olarak. devam edemediğim hayatım o. sönmüyor hiç bir fal söndürmüyor. İşin komik tarafı bazı noktalarda takıntı yaptığımın farkındayım ve yardım alıyorum bu nokta da... ve o da çare olmuyor şu anda.

işim aslında fallara kalıyor... Gelsin ben göreyim. Göndereceksem göndereyim. ama işte gönderdiğim zaman tam göndermiş olacağımın farkındayım. O kısım fala kalıyor. diğer bölüm içimde halletme meselesi yıllarımı alıyor. bazen uğraşıyorum uzun uzun bitirmek içinde ve yoruluyorum aklımdan çıkarmaya çalıştığım içinde yoruluyorum. ve sonra psikologum diyor ki yapma bunu bırak o kendiliğinden bitsin bu sefer hergün düşünüyorum. Aslında bu fallarda ben rahatlayabilmek için uğraşıyorum. ama bir türlü olmuyor. ona zarar vermiyorum. sadece kendime veriyorum. Aslında bir Falcının bana dedikleri çıktı. Bana unut dedi. Gelmeyeck dedi. başka söyledikleri de çıktı. Başkasının hayatıma gireceğini de söylemedi. Ben istemezsem kimse giremez. Ve o da aynen bunları söyledi. İyi kötü bakan falcılar oldu. Ama kötü bakanlar gelmeyecek diyenler kesinlikle sözde fallarında hayatıma birisini soktular. Sokacak bir şey yok ki buna benim izin vermem lazım önce. neyse... GEçmişi şu anı bilen olumlu konuşan falcıların hep doğru çıkmasını istiyorum. Gelsin göndereyim noktası için. O yüzden bu fal baktırma hevesim hergün bir yangını onlarla söndürmeye çalışıyorum aslında.

biraz itiraf gibi oldu ama yazdım işte...

hepimiz umutsuz olduğumuz için fallara sardık malum .. ama ben artık baktırmıyorum . sanki olumsuzlaşıyor iyice hayatım fal baktıkça . zaten bütün olumsuz fallar çıkar olumlular çıkmaz ..durumumuz olumlu olsa niye fal baktıralım değil mi ?

Aslında ben geri dönmeyeceği konusunda baya umudumu kaybettim. Ama özel hayatımda bu sefer yolumu kaybetmiş gibiyim. Ne bileyim kilo aldım vs. gibi durumlar oldu. Düşünüyorum aynaya bakıyorum. Evet sağlık için kilo vermek önemli ama kilo vermeyi insan benliği kendini beğendirmek için ister ve ben kime beğendireceğim ki kendimi demeye başladım... açıkçası yok öyle birisi de....Bir çok açıdan geleceğim konusunda atacağım bazı adımlarda niçin bunu alıyorum ki buna uygun o insan yok moduna girmeye başladım. Ev alma düşüncem vardı. tek çocuğum ailemin evi var. hatta bir kaç tane belki üstüme kalacak ev var. Ama işte gelecek yaşam konusunda herkesin kendi evi benim kendi evim olsun modeli vardı. Şimdi neden ev alayım ki modundayım... evler var zaten. Ev olacak sonra?? eee ev olmasın o zaman ben bi avrupa turu yapayım onun yerine demeye başladım. çok garip bir hal içindeyim aslında. Önemli bir şeyi kaybettim. Ve bulmaya çalışıyorum kolay olmuyor....

Kendine begendirmek icin :) kilonla mutlu degilsen kilo vermelisin, ben de cok zayif degilim ama kilomla mutlu oldugum icin diet yapmiyorum ve eskiden inanilmaz zayiftim, ama bana sorarsan biraz kilo kadina daha cok yakisiyor, kivrimlarimdan vazgecip eski tomboy halime geri donmek istemem, hayatta ne yapiyorsan kendin icin yap, ev mi almak istiosun git al sonunu dusunme, bir adim atinca gerisi geliyor zaten :)

canım hayat devam ediyor . hepimiz bazı şeyler yaşadık . ben kendimden örnek vereyim sana . sevdiğim adamdan ayrılmak zorunda kaldım . sonra biriyle evlendi . çocuğu oldu . bütün bunları gördüm . başta ölücek gibiydim .ama sonra devam ettim .iş buldum çalışmaya başladım . iş yerimdede sorunlar sıkıntılar oldu . sonra başkasına aşık oldum . onlada yürümedi . okadar çok şey oldu ki hayatımda . ilk sevgilimi 23 yaşındayken tanıdım . o zamana kadar hiç sevgilim olmamıştı bile . hep merak ederdiim hayatım monoton derdim sıkılırdım . başıma gelicek varmış demek ki .. hiç değmeyen insanlara değer verdim kadın-erkek farketmez ...şimdide hayatım pek iyi değil ama devam ediyorum ayakta dururyorum . başka çarem yok .sen düşünce insanlar vurmaya bayılıyor inan bana .
sana tavsiyem lütfen sende devam et ..önce kilolarını ver spor yap giyin süslen bak kendine geliceksin . tvde falan komik şeyler izle . hüzünlü şarkılar,filmlerden uzak dur ..
bence kesinlikle bir tatile çıkmalısın ...avrupaya gidebilirsin ..

İnsanın doğası gereği bir diyete giriyorsa bunu kendini beğendirmek için yapar. Bende çok zayıf olma düşüncesinde değilim. Ama kilomdan da memnun değilim ki, sağlıklı bir kiloda da değilim.

Anlıyorum ne demek istediğini, hemde feci anlıyorum. Bunları deniyorum. Hala da deniyorum. Tatile de çıktım. Gitara yazıldım. Gitara başladım. Lanet olası müzik öğretmeniydi bi de. Bütün hobilerimin içine etti de biraz. Çünkü hobilerimde sanat çok vardır. Fotograf çekerdim. O her bir kareye bakıp yorum yapardı. Ve doğruydu yorumları da.... Konser mi var hadi gidlim. Şurası mı hadi gidelim. Sinema hadi sinema festivalleri şu bu. Hadi arter de sergi açılmış gittin mi seninle gitmek istiyorum yorumunu merak ediyorum. Kitap alışverişlerini söylemiyorum. Herşeyi kaldırdım önümden zaten. Geçenlerde gitara başladım evet zaten yıllarca çaldım biliyordum. Lanet olasının müzik dilinden nasıl anlardın yoksa??? Neyse dedim ki o ve müzik farklı şeyler bu benim hobimdi. Onunla hobi olmadı... Böyle gidiyorum ama derste hep o aklımda... Savurmaya çalışıyorum ders boyunca... Çok farklı bir diyalogumuz vardı aslında... Bunu da çok özlüyorum. İkimizinde birbirimizden keşfettiğimiz şeyler vardı. O a yı bana öğretse ben ona d yi öğretiyordum.

Kafamda çok fazla soru ile kaldı açkçası ve hiçbirine cevap vermeyi de seçmedi... O sorulara benim cevap vermem lazım ama onun yerine konuşamıyorum ki. Hani diyorum ya gelsin dönsün olmasak da açıklasın ve gitsin veya gelsin dönsün ben göndereyim... Farketmez içimde kalmasın. İnanın ki bir gün evet doğru kişiydi ve ben kaçırdım diyorum..

Bir gün geliyor o bitti. Beni bu kadar arafta bırakan yaklaşımları olan insan benim için önemli olmamalı diyorum.

Bir gün geliyır... O pişman köpek gibi geri dönsün ve yollayayım diyorum. Vavsv

İnsanın doğası gereği bir diyete giriyorsa bunu kendini beğendirmek için yapar. Bende çok zayıf olma düşüncesinde değilim. Ama kilomdan da memnun değilim ki, sağlıklı bir kiloda da değilim.

Ben de bunu diyorum kendini begendirmen gereken tek kisi kendinsin, tabi herkes farkli olabilir ama kimse gormese de her zaman uyumlu ve seksi ic camasiri tercih edebilmek gibi, ya da ben fazla aslan burcuyum :)

Kizlar merhaba :) telwedeki Forain'e baktiran varmi ? Ben baktirmisim bgn eski fallarima baktim malum fal orucundayim anca eski fallari okuyorum bilmiş biseyleri ama kimseden duymadim adini baktirip begenen,çikan var mi ??
Kirk nazla fal baktirdim yeni uyeligim oldugu icin kotu oy vermedim bu yuzden ama hic begenmedim cok siradan.

inan bana bütün gidenler arkasında soru işaretleri bırakıp gider . önce sorarsın kendine madem gidicekti nie girdi hayatıma ?neden üzdü beni ?bilinçli mi yaptı bunu ?neden neden ?çünkü erkekler genelde pek birşeye açıklık getirmeden giderler . hayatımıza girerken yaptıkları o şebeklikleri unuturlar . değişirler birden ...bunun en büyün nedeni şebeklik yapıcağı başka bir kız bulması çoğu zaman . o yüzden neyi açıklayacak ki ?açıklayamaz . birşey sorunca da saçma sapan bahaneler üretilir . benim son ilişkim böyle oldu ...bu haksızlık gibi geliyor neden hayatıma girdi yaşam enerjimi sömürdü diye düşünüyorum . arayıp hesap sormak bir işe yaramayacağını bildiğim içinde aramıyorum . ararsam kızıcak bağırcak belkide sanki suçlu benmişim gibi . çünkü erkek isterse ilişki başlar erkek istemeyince ilişki biter .bu kadar basit onlar için ..karşındaki sana emek vermiş mi hayalleri yıkılmış mı umrunda değildir .bencil yaratıklar maaalesef .başka bir heyecan uğruna senin fedakarlığını hiçe sayar . bende öyle diyorum gelse dönse bende bunları söyleyip geri göndersem . ama aramıyor . bir sürü fal baktırdım . çoğu dönmez bekleme olmaz dedi .insanlar için bu kadar kolay bekleme dönmez gönül anlıyor sanki .ortada yapılan bariz haksızlık var .ama işte insanlar anlamaz herkes yaşadığını bilir ..

anitaaa'ya katılıyorum.. bir erkek başka bir kız varsa o şekilde çekip gider, açıklama da yapmaz asla, havada bırakır. geride kalan kadını binlerce soru işareti ile bırakır. böyle durumlarda düşünmye hiç gerek yok, yol vereceksin.

bana zamanında aynen böyle gitmiş bir erkek, 2 yıl sonra dönmüştü, 6 ay sonra aynen onun bıraktığı gibi onu bıraktım, hiç açıklama yapmadım, hala ona buna soruyormuş, hala mailler yazıyordu "neden?" diye, pislik onu sen beni terk ederken düşündün mü? ben 1 sene ölü gibi dolaşmıştım.

üzülmeyin kızlar, düşünmemeye çalışın... biliyorum çok çok zor. ama dönsün diye beklemyince dönüyorlar.

seda Diker'in bir kitabı vardı, onu tavsiye ederim.

Yok biraz durum farklı... :)) haksızlık var ortada ancak ortada başka birisi vs yok. Durum sadece farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…