onu bilemezsin ki canım . benimkide bana biri yok dedi okadar sordum ama inanmıyorum . mutlaka alternatif birileri olur onların hayatında ciddi biri olmasa bile biri olur ..Yok biraz durum farklı... :)) haksızlık var ortada ancak ortada başka birisi vs yok. Durum sadece farklı...
evet canım . benimki beni buluştuğumuzun ertesi günü terk etti . biraz sıkıştırınca onu hemen ayrılalım dedi . hep rahat olsun istiyor ilişkide sorumluluk almak istemiyor . evlilik saçmaymış falan sürekli lafları böyle . belkide yaşım genç falan diye düşünüyor . ama erkeklerde başka alternatifler oluyor eminim ki benden ayrılamasının nedeni başka alternatiflerinin olması . yoksa beni düşündüğü için zamanımı çalmak istemediği için gittiğini düşünmüyorum .öyle düşünceli bir adam baştan ilişkiyi başlatmaz çünkü . biri vardı buna yüz veren demek ki benden bu kadar rahat ayrılabildi . neyse ya artık düşünmek istemiyorum onu . bende ayakta kalmaya çalışıyorum . zaten sürekl birileri geliyor sonrada birşey olmamış gbi gidveriyor . gitmede diyemiyorsun bu sefer gurursuz oluyorsun . acını kendin çekiyorsun kimse anlayamıyor .ne var ki diyorlar tek ayrılan ben miyim . tek terk eden erkek ben miyim daha öncede olmuştur . bencil işte insanlar .basit geliyor ilişkiler onlara . duygusallığa pek girmiyorlar .istemiyorlar da .böyle çarpık ilişkiler işte ..anitaaa'ya katılıyorum.. bir erkek başka bir kız varsa o şekilde çekip gider, açıklama da yapmaz asla, havada bırakır. geride kalan kadını binlerce soru işareti ile bırakır. böyle durumlarda düşünmye hiç gerek yok, yol vereceksin.
bana zamanında aynen böyle gitmiş bir erkek, 2 yıl sonra dönmüştü, 6 ay sonra aynen onun bıraktığı gibi onu bıraktım, hiç açıklama yapmadım, hala ona buna soruyormuş, hala mailler yazıyordu "neden?" diye, pislik onu sen beni terk ederken düşündün mü? ben 1 sene ölü gibi dolaşmıştım.
üzülmeyin kızlar, düşünmemeye çalışın... biliyorum çok çok zor. ama dönsün diye beklemyince dönüyorlar.
seda Diker'in bir kitabı vardı, onu tavsiye ederim.
Bende kimseden duymadim adiniKirk nazla fal baktirdim yeni uyeligim oldugu icin kotu oy vermedim bu yuzden ama hic begenmedim cok siradan.
fark ettiysen biz anitaaa ile karşılıklı alıntılar yaparak ilerledikSon iki sayfayi okudum kiz durum farkli diye yazmis hala daha erkekler soyle boyle ne olumsuz,negatif enerjili insanlarsiniz siz ya olurken bile sinirim bozuldu insanlarin ztn morali bozuk yada aklina taktigi bisey var ondan fal baktiriyorlarlorus canim sen aklina takma biseyi hayat ne gosterir hic belli olmaz sen icindeki sese inan aranizda olanlari yasadiklarini sadece sen bilirsin,bu zamana kadar cok sukur evet cok fal baktirdim ama icinde hissettigimi hep yasamisimdir allah insallah sanada nasip eder .
onu bilemezsin ki canım . benimkide bana biri yok dedi okadar sordum ama inanmıyorum . mutlaka alternatif birileri olur onların hayatında ciddi biri olmasa bile biri olur ..
fark ettiysen biz anitaaa ile karşılıklı alıntılar yaparak ilerledik
lorus'un durumu farklı ... biz genel-geçer erkek milletinden bahsediyoruz
Son iki sayfayi okudum kiz durum farkli diye yazmis hala daha erkekler soyle boyle ne olumsuz,negatif enerjili insanlarsiniz siz ya olurken bile sinirim bozuldu insanlarin ztn morali bozuk yada aklina taktigi bisey var ondan fal baktiriyorlarlorus canim sen aklina takma biseyi hayat ne gosterir hic belli olmaz sen icindeki sese inan aranizda olanlari yasadiklarini sadece sen bilirsin,bu zamana kadar cok sukur evet cok fal baktirdim ama icinde hissettigimi hep yasamisimdir allah insallah sanada nasip eder .
tamam canım . ben genel konuştum ... genelde insanların ilişkilerinde bu kadar rahat davranmasının nedeni başka alternatiflerinin olması dedim .. erkekler artık kadınları elde tutmak için çabalamıyor . bunu demek istedim . nedenide kolayca başka birini bulabilmeleri demek istedim .Anita, başta seninkisi erkek ama benimkisi erkek değil. Hayır öbür bölümünde biliyorum. Ayrılan bendim zaten o değildi. Haksızlık yaptı yani büyük bir yanlışlık yaptı bana ve ben ayrıldım. Aklını toplayıp geri dönmesini bekledim. Haksızlığını da inkar etmemesini... Herşeyden evvel neden böyle bir şey yaptığını da anlatmasını istedim. Anlatmadı... Anlatsa büyük ihtimalle bitecekti bende zaten...
neden hemen benle ilgili birşey yazıyorsun . sinirlerinin bozulmasına gerek yok ..zaten senin durumunda pek parlak değil o yüzden fal baktırıp duruyorsun .mükemmel bir hayatın olsa zırt pırt fal baktırmazsın canım . neyse beni ilgilendirmiyor senin hayatın . benim hayatım ve yorumlarında seni ilgilendirmesin lütfen uzak dur benden . sıktınız artık .şurda arkadaşlarla iki çift laf ediyoruz . negatif değil de gerçekçiyim hayatta maalesef . seni ilgilendirmez benim yorumların sinirin bozuluyorsa engelle görmezsin . senin forumun değil burası istediğimiz yorumları yapabiliriz ...Son iki sayfayi okudum kiz durum farkli diye yazmis hala daha erkekler soyle boyle ne olumsuz,negatif enerjili insanlarsiniz siz ya olurken bile sinirim bozuldu insanlarin ztn morali bozuk yada aklina taktigi bisey var ondan fal baktiriyorlarlorus canim sen aklina takma biseyi hayat ne gosterir hic belli olmaz sen icindeki sese inan aranizda olanlari yasadiklarini sadece sen bilirsin,bu zamana kadar cok sukur evet cok fal baktirdim ama icinde hissettigimi hep yasamisimdir allah insallah sanada nasip eder .
insanlar herşeyi toz pembe görüyor gerçekleri görüncede işte şok oluyor . ben genel anlamda insanların bu devirde artık birbirine emek vermediğini söylemek istedim .. negatifsem nagatifim ayrıca . polyanna gibi ortalıkta dolanmamız mı gerekiyor illa ki ?herşey ortada işte ...fark ettiysen biz anitaaa ile karşılıklı alıntılar yaparak ilerledik
lorus'un durumu farklı ... biz genel-geçer erkek milletinden bahsediyoruz
üfff çok iyi adam karşısındakini üzmez nokta .. ben kendi sevgilimide eleştirdim ayrıca iyi oku ...evet farkındayım ama genel bır kanıya varıp boyledır soyledır dıyemezsınız bır ınsan hakkında,karşınızdakınıda dusunerek yazarsanız guzel olur kı ztn sen anlamıssın durumun farklı oldugunu ,sözüm senden cok diğer arkadaşa ztn israrla kesın soyledır boyledır dıyıp insanın sınırını bozmaya kımsenın hakkı yok .
aylin bende çıkmadı. ama seveni de var tutturduğu. nurbanuyu bilmiyorum:)arkadaslar falci aylin ve nurbanu hakkindaki deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
bende aylin çıkmadı çok olumluydu ama olmadı ..arkadaslar falci aylin ve nurbanu hakkindaki deneyimlerinizi paylasirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?