uslubumdan sanane pardon . modlar rahatsız olsa uyarır banlar yada . demek ki öyle bir durum yok . istediğim şekilde düşünürüm . ben kesin böyledir demedim . sen okudğunu bile anlayamıyorsun henüz . olayı abartma lütfen . yorum yapma bana okumuyrum bile yazdıklarını artık .. hadi canım herkes kendi işine .. buda sana son yorumum konuş dur artık umrumda mı sanıyorsun . hayatın şu forum olmuş sadece . burda sanal bir dünyan var . mutluluklar . ben dışarı çıkıyorum . sevgilinle git buluş madem pazar günü değil mi ne burda vakit öldürüyorsun ..ben çıkıyorum şimdi çık sende temiz hava al falcıya gitme aman ..hadi kendine iiyi bak canım benim ..A anitaaa bak canım sen once uslubuna dıkkat edıceksın,ınsanın sınırlenı bozan bır uslubun var senın benım hayattım hakkında bırsey bılmyorsun alışkanlık bu artık benım ıcın kı uzun suredır de baktırmıyorum bunuda hep dıyorum bazen arkadaşına dostuna anlatamazsın bır sıkıntını derdını fal baktırırsın, ben gelıp burda mukkemel bır hayatım var sız olumsuzsunuz demedım senın oncekı konusma tarzın ve uslubunda herkes tarafından bılınıyor.Ayrıca fal sadece bır erkek ıcın baktırılmaz senın hıc mı aılevı sorunun yok ? okul sorunun yok?iş sorunun yok? her konuyu erkege baglamak saglıklı bır durum degıl kusura bakma.
Erkeklerı elestıre bılırsın,erkeklerın karakterlerini bızde bılıyoruz yada cevremızdekılerı ama bır ınsana kesın aldatmıstır,bak banada boyle yaptı soyle yaptı dıyemezsın ! o ınsanın hayatını,yaşadıgı durumları bılıyormusun? bu zamanda ben cok aldatan kadın goruyorum hatta gecen gun bır cafede otururken yanımda ıkı kadın konusuyordu ve sok oldum hatta akıl verıyorlardı bırbırlerıne, butun kadınlar soyle boyle dıye bır genelleme yapabılırmıyız pekı ?
Kusura bakma once kendın davranıslarını ve dusuncelerını degıstırmen lazım kımse gıden bırını beklememlı bencede yada onun arkasından gıtmemelı kadın dedıgının bır durusu,karakterı olmalı bence ama bunun bır soylenme seklı vardır kusura bakma o ınsanın ne hısettıgını dusunmeden yarasına tuz basmak olmaz!! sımdı kendı kendıne elestır dur ve konusmalarında bırısı senı elestırırken bel altı vurmaktanda vazgec burda kımsenın hayatını bılmıyorsun yada durumunu gecen seferda boyle bır muahbet olmustu bazı durumlarda aynayı karsına alıp kendısını elestırmesı gerekır ınsanın .
aaa şimdi bu arkadaşı savuncam diye derdin yok çünkü biz zaten arkadaşa tavsiye verdik samimi bir şekilde onu üzmek kırmak değil amacımız tabikide oda bunu biliyor ve anladı . sen değil miydin canım bana ben olsam ayrıldığım sevgilim için fal baktırmam ben gurursuz değilim senin gibi demiştin çok iyi hatırlıyorum . o zamaan bu lafın bu sözde savunduğun arkadaşada gider . bence sen sözlerine dikkat et biraz .. hepimiz ayrıldığımız sevgilimiz için fal attık . zaten birlikteysem niye atayaım yani senin gibi ..şimdi kalkmış insanları kırma diyemezsin sen . sen önce kendi dediklerini düşün .. sen bana ayrıldığım sevgilim için fal attım diye gurursuz dedin .çıkarır ispatlarım utanırsın şimdi ..sende benim ne yaşadığımı hiç bilmiyorsun . kaldı ki sevgilimide tanımıyorsun . bizim ilşkimizde kim gurursuz kim onurlu buna sen karar veremezsin . gereksiz kahramanlık yapma . senin sözlerin bütün ayrılan ve ayrıldığı sevgilisi için fal baktıran kadınlar gurursuz değil miydik biz ?sen bizim gibi gurursuz olarak yaşama . git gururlu gururlu yaşa madem . her lafada ortak olma . senle muhattab olan yok güzelim .sana sormucam yorum yaparken ...sözlerine dikkate bile almıyorum inan şu uzun yazdığını doğru düzgün okumadım bile çünkü gereksiz laf kalabalığı .. heralde senin umutla beklediğin falcıarın falı çıkmadı falan dedim ondan bozuldun sen ..
ve son olarak benim burda yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım var . .. sen ve bir kaç arkadaşın umrumda değil . herkes senin uslubundan rahatsız diyemezsin .. demek ki herkes benden rahatsız değilmiş şekerim .. sen ve bir kaç kişisiniz bunu yapan taktınız bana neden bilmiyorum .. düşüncelerimi değiştrecekmişim emredersin hanfendi başka ne istiyorsun ?allahım şaka mısın sen ya yorum yapma yeter artık .
Son düzenleme: