Binnaz Abla

uslubumdan sanane pardon . modlar rahatsız olsa uyarır banlar yada . demek ki öyle bir durum yok . istediğim şekilde düşünürüm . ben kesin böyledir demedim . sen okudğunu bile anlayamıyorsun henüz . olayı abartma lütfen . yorum yapma bana okumuyrum bile yazdıklarını artık .. hadi canım herkes kendi işine .. buda sana son yorumum konuş dur artık umrumda mı sanıyorsun . hayatın şu forum olmuş sadece . burda sanal bir dünyan var . mutluluklar . ben dışarı çıkıyorum . sevgilinle git buluş madem pazar günü değil mi ne burda vakit öldürüyorsun ..ben çıkıyorum şimdi çık sende temiz hava al falcıya gitme aman ..hadi kendine iiyi bak canım benim ..
aaa şimdi bu arkadaşı savuncam diye derdin yok çünkü biz zaten arkadaşa tavsiye verdik samimi bir şekilde onu üzmek kırmak değil amacımız tabikide oda bunu biliyor ve anladı . sen değil miydin canım bana ben olsam ayrıldığım sevgilim için fal baktırmam ben gurursuz değilim senin gibi demiştin çok iyi hatırlıyorum . o zamaan bu lafın bu sözde savunduğun arkadaşada gider . bence sen sözlerine dikkat et biraz .. hepimiz ayrıldığımız sevgilimiz için fal attık . zaten birlikteysem niye atayaım yani senin gibi ..şimdi kalkmış insanları kırma diyemezsin sen . sen önce kendi dediklerini düşün .. sen bana ayrıldığım sevgilim için fal attım diye gurursuz dedin .çıkarır ispatlarım utanırsın şimdi ..sende benim ne yaşadığımı hiç bilmiyorsun . kaldı ki sevgilimide tanımıyorsun . bizim ilşkimizde kim gurursuz kim onurlu buna sen karar veremezsin . gereksiz kahramanlık yapma . senin sözlerin bütün ayrılan ve ayrıldığı sevgilisi için fal baktıran kadınlar gurursuz değil miydik biz ?sen bizim gibi gurursuz olarak yaşama . git gururlu gururlu yaşa madem . her lafada ortak olma . senle muhattab olan yok güzelim .sana sormucam yorum yaparken ...sözlerine dikkate bile almıyorum inan şu uzun yazdığını doğru düzgün okumadım bile çünkü gereksiz laf kalabalığı .. heralde senin umutla beklediğin falcıarın falı çıkmadı falan dedim ondan bozuldun sen ..
ve son olarak benim burda yüzyüze görüştüğüm arkadaşlarım var . .. sen ve bir kaç arkadaşın umrumda değil . herkes senin uslubundan rahatsız diyemezsin .. demek ki herkes benden rahatsız değilmiş şekerim .. sen ve bir kaç kişisiniz bunu yapan taktınız bana neden bilmiyorum .. düşüncelerimi değiştrecekmişim emredersin hanfendi başka ne istiyorsun ?allahım şaka mısın sen ya yorum yapma yeter artık .

Son düzenleme:
sınırım bozuldu,valla bozuldu

Baldankabak VivianLeigh bermuda Grey_ bana bu foruma gırmeyı yasaklarmısınız nolurr

falı bırakmısken tam olsun =))sanal dunyamda kayboluyorum cok asosyal bır ınsanım butun arkadaşlarım sanal,yardım edın kızlarımm =))

hahaha bak pazar pazar evde oturuyormusum nasıl bos bır ınsanmısım ben

valla sınırım bozuldu bende salaklık anlamıycak ınsana laf anlatmaya calısmak,cıddı cıddı cumleler kurmak!

Gel sen bizim foruma

Ben yasaklasam olur mu kuzum

Bence sen saka gibisinde halim yok valla yazdiklarina yorum yapmaya ben a desem sen b anlicakcin cunku

Kimseye bir atıfta bulunmak için yazmıyorum. Herkesin kendince algılama ve değerlendirme farklılılığı başkadır. Falları insan sadece bir erkek/kadın için atmaz. Öyle bir zaman veya an gelir ki tıkanırsın. 3. bi gözden durumu görmek istersin.
Biten veya sorunlu bir ilişkide illa alternatif var yaftası da genelleme bir önermedir.Gitmenin, veya kopukluğun sebebi psikolojik veya çevresel etkenlerden tutun onyüzbin milyon kez değişebilir. Falcının her dediğini önemsemeyip, olaya gerçekçi baktığını iddia edenler de olmusuz bir faldan ne denli büyük etkilendiklerini inkar etmesinler lütfen. burda okuduk, gördük.

Kadınlar kadar erkekler de güvensiz olabilir. Biz onları değerlendirirken onlar da bizi değerlendiriyor değil mi? Bizim ailede veya yakın çevrede edindiğimiz kötü tecrübeler nasıl ki diğer insanlar konusunda ket vurmamıza sebep oluyorsa aynı durum karşı taraf için de geçerlidir.

Bi köpek tarafından ısırılmışsam , bütün köpekler kuduzdur diyemem.Ayrıca erkek olsam sanırım benim de tahammül sınırım çok az olurdu bazı davranış şekillerine ve kişiliklere çok net.

B BASAKZ kuzum sende gel marplenın actıgı topıge kafamız dagılıyor en azından faldan uzaklaşmak iyi geldi ztn sende uzun suredır baktırmadın insallah devamıda gelir bizim için ..
Cok vaktim olmuyo kuzum ondan yazamiyorum cok sukur suan fal baktirmiyorum hep boyle gider insallah

hayır ben anlamadım madem bütün erkekler süper harika bunca insan neden fal aktırıyor . borsada paranız falan mı var yada iş adamı mısınız ihaleye gireyim mi girmeyeyim mi diye fal baktırıyorsunuz . burda çoğu insan özel hayatı için fal baktırıyor inkar etmesin kimse şimdi ...işle ilgilide baktıralabilir tabiki ...
kadınında erkeğinde iyisi kötüsü vardır . isteyen istediği şey için fal baktırabilir kime ne ayrıca ...ama tutup buraya bütün erkekler aynı değil vs yazmak ne ya ?ben öyle birşey demedim zaten yazdıklarımı anlamayanlar olabilir tabiki herkes herşeyi anlayacak diye birşey yok . insanı kızdırıyorsunuz üstünüze vazife olmayan konulara burnunuzu sokuyorsunuz . eleştiri yapmak için eleştiri yapıyorsunuz cevabı yapıştırıncada uslubun sert diyorsunuz ben böyleyim değişmeyede niyetim yok . benim yazdıklarıma atlamayın size yorum yapan yok ki .. siz kimsiniz pardon ya ?hemen laf atıp geri çekiliyorsunuz . sizin derdiniz ne benle açık açık konuşun madem . sevmiyorsanız engelleyin olsun bitsin ne bu ya ...

audrey sen benim soruma niye devap vermedin onu söyle bence korktun değil mi ?sen değilmiydin ayrıldın hala fal atıyorsun ne gurursuzsun diyen . çıkartayım mı yazdığını buraya ...birşey derken arkasında dur . durup durup bana sarmayın ... hem laf atıyorsun hemde gelmiş usluptan bahsediyorsun . . benim gururum onurum sana kalmadı canım sen kendi hayatınla ilgilen . daha düne kadar özelden bana falcı sorsan sen değilmiydin ?ben önerdim diye koşa koşa benim gittiğim falcıya gitmişsin . madem süper iyisin neden falcı falcı geziyorsun . hadi biz ayrıldık gurursuzluk yapıyoruz fal baktırarak sen ne ayaksın ?borsadaki paran için mi fal atıyorsun ayy çok gülüyorum ya size ..

he canım hehe . türkçe öğretmeni heralde bu kız . uslupta uslup diye tutturdu ..sen kendi uslubuna bak bence ..
Varya suan bana cok iyi geldin isteyim yorulmustum valla sayende guldum yoo burdan yaziyorum sana ozelden degil ben deger verdigim arkadaslarimla ozelden konusuyorum

A anitaaa sana yazıyorum ama laf anlamıycagın ıcın bosu bosuna yazıyorum bence!! ozelden burdan hepımız bırbırmıze falcı soruyoruz cıktımı noldu ne olucak dıye kı ben o gun arkadaşımı goturdum falcıya bırısı tavsıye etmıs ondan sonrada caddede yakın dıye gıttık ve begenmedık bunu soyledım sen lafı oraya buraya cekıp ne yapmaya calısıyorsun? evet cok param var falcı falcı dolasıyorum hobım bu benım oldu mu ? için rahatladımı ?

kendın yırtına yırtına burda butun ozel hayatını yazdıgında hepımız uyardık senı yazma dıye sonra falcılar burayı okuyor dıye aglandın kendın,sen neden baktırıyorsun dıye sormazlar mı adama ? olumsuz konusunca falcı bana gıcık oldu keısn burayı okuyor bana taktı dıyen kendınsın butun falcılar sana takık ztn ? AMANN ALLAHIM AUDREY FALCI KORUYOR ( böyle anlamazsa ben neyım )

ayrıca gercek anlamda bır anlama sorunun var senın ınsanların dedıklerı A lafını alıp B seklınde anlıyorsun senden neden nıcın korkucakmısım ben ? adamın asabını bozma sen kendını ne zannedıyorsun korktun mu falan ne demek ?

ınsanlara belden asaga vurup burda gelıp ben fal baktırıyorum dıye bana laf soyluyorlar dedın sonra ınsanlara neler dedıgını gorduk,terbıyenıde ,bı aylık adam ıcın beynımızı sısıren sensın ? kusura bakma evet ben bı aydır cıktıgım bır ınsan ıcın o kadar ınsanların kafasını sısırmem tanımaya calısırım adamın beynını yemem ,evlılık meraklısı degıl herkes dendıgınde dost hayatımı yasamak ıstıyorsun dıye sevıyesızlesende sensın bende bu cumleyı cıkartıyım o zaman korktun mu anıtaa ? nasıl bır mantıgın var arkadaşım senın ben anlamıyorum kı ??

senın anlıycagın sekılde konusmaya calıstım sımdı daha fazla uzatma ben senden rahatsız oluyorum ınsanlara engın bılgılerınle akıl verdıgını sanıp ınsanların sorunlarını,uzuntulerını desmenden rahatsız oluyorum !

kendınce akıl verdıgını sanıyor olabılırsın ama bırısı uzulmus ve sorun yasamıs olabılır sen buna hepsı boyle banada boyle boyle yaptılar sorunu var demıstır ama kesın senı aldatmıstır kesın baskası vardır demek nasıl bır mantıktır allah askına ? BAK BIZ ERKEKLERI KORUMUYORUZ ANLADIN MI SENIN TAVRINDAN BAHSEDIYORUZ sen bu uslubunla dusunce seklınlede daha fazla devam edersen cok yanlıs yaparsın lafı oraya buraya cekmeden duzgun anlamaya calıs anlamıyorsanda bırısı yardım etsın sana !!

ne diyorsun sen ya ?kes artık . kes sesini .ne bulaşıp duruyorsun hala yeter . sen kimsin ?niye taktın bana . evlilik meraklısısın dersen sen ne istiyorsun dost hayatı yaşamak mı dedim evet arkasındayım . sen evlenmek istemiyorsun o zaman sevdiğinle . herkes ister dedim kötü birşey mi bu ?ne gurursuzluğumu bıraktın ne başka birşey . ne bulaşıyorsun bana yeter be yeter . kimsin be sen ?kendine gel haddini bil haddini bildiririm sana . falcıların yakını mısın çıkmadı işte dedikleri olumsuzda konuştular ama hiç biride çıkmadı . oldu mu zoruna mı gitti senin ?burayı okuyup falcılra yetiştren belkide sensin . sana ve yayfana güvenmiyorum zaten falda atmıyorum . çete kurmuşsunuz buraya . falcılarla arkadaşlığınız var . yalan mı bu ?maskeninizi düşürdüm diye değil mi bu hırs ?nedir yani ?piskolojiniz bozulmuş kaç seneden beri burdasınız . ben bir sene olmadı buraya geleli . size bulaşmıyorum kafayı taktınız bana .haddini bil bana uslup dersi vericek sen değilsin ..BULAŞMA YETER ...

Son düzenleme:
bana çoğu falcıda olumlu konuştu ayrca . nurbanu dışındaki hepsi çok güzel şeyler söyledi gelecek için ...onları yazmıyorum çıkmadı henüz diye çıkar mı çıkmaz mı bilemem ... beni burda bulup takip eden geysu ve nurbanu dedim ve arkasındayım birilerinin zoruna gitti nedense . belkide bu falcıların tanıdıkları falan bunlar ...
olumsuz konuştukları için değil eleştirmem zaten çoğuda olumlu konuştu ...hayatımın çok güzel olucağını çok iyi ve zengin bir adamla evleniceğimi vs vs .. ben inanmadım o ayrı tabi . olumsuz konuştular diye eleştirmişim bak sen yalana bak ....istediğim falcıyı eleştirrim ayrıca . ben ne yapayım yani çıkmadı çıktı mı diyeyim falcıya . çıkmadı çıkanı yazıyorum . alla alla ya ne istiyorsunuz siz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…