Binnaz Abla

Allah yardımcısı olsun mithatın, ne diyelim

Yok ya yok normal bir insan böyle düşünemez,böyle yaşayamaz,böyle saçmalayamaz.

fal sepetindeki melih gün'e baktıran var mı? her seferinde müşterileri çoğalıp duruyor. Son zamanlarda 3.gözünümü açtı nedir? Hangisinde iyi kahvede mi, tarotta mı? Var mı baktıran :44:

fal sepetindeki melih gün'e baktıran var mı? her seferinde müşterileri çoğalıp duruyor. Son zamanlarda 3.gözünümü açtı nedir? Hangisinde iyi kahvede mi, tarotta mı? Var mı baktıran :44:

kesınlıkle tavsıye etmem canım cok net tarıh verır ama verdıgı tarıh tarih olur yanı bısey bıldıgı yok kahve baktırmıştım ben

kesınlıkle tavsıye etmem canım cok net tarıh verır ama verdıgı tarıh tarih olur yanı bısey bıldıgı yok kahve baktırmıştım ben

hımm saol canım, zaten benim biraz ara vermem gerekecek sanırım abarttım yine

kızlar, Derin hanım nerelerde acaba? bana yaklaşık 7 ay önce bakmış, durum analizleri gerçekten iyiymiş. ama sanırım uzun zamandır ortlıklarda yok. bilen var mıdır durumunu ?

kızlar, Derin hanım nerelerde acaba? bana yaklaşık 7 ay önce bakmış, durum analizleri gerçekten iyiymiş. ama sanırım uzun zamandır ortlıklarda yok. bilen var mıdır durumunu ?

derin hanımı çok önerenler olmuştu. kendisine baktırma fırsatım hiç olmadı. sadece durum analizimi iyiydi. söylediklerinden çıkanlar oldu mu hiç?

açelya çok övülmüş diye zoru zoruna online yakaladımda fal attım.ama ne şanstır ki zeçtiğim bütün kartlar tepetaklak ters çıkmış..vay benim şansım

Derin e ben de baktirmak istiyorum, siteye mail mi atsak acaba?

açelya çok övülmüş diye zoru zoruna online yakaladımda fal attım.ama ne şanstır ki zeçtiğim bütün kartlar tepetaklak ters çıkmış..vay benim şansım

işte sevmiyorum bunu. yakalayınca kaçırmamak için, hızlıcana kartlara tıklıyoruz, ne çıkarsa bahtımıza gibi birşey. odaklanmadan falan filan. Bence her tarotçu nesibe gibi yapmalı, kendi destesine enerjisini vererek açılım yapmalı ve ona göre yorumlamalı.

hemen umutsuzlanma canım, belki hoşuna gidecek yorumlar alabilirsin.

belki de:) 7 kartımın 5i para ile alakalı çıktı terste olsa:) diğer ikisininde yarım yamalak anlamlarına baktım pek hoş değildi.ama bakalım belki bir sürpriz çıkar:) kötü çıkarsa çok fal baktırdım kartlar sapıttı derim

msj attım ve cevap vermişler, bu aralar sisteme giremediğini ama yakın zamanda girebileceğini ifade etmiş...bence kartları güzel yorumlayan bir yorumcuymuş.sallamasyon iş yapmayanlardan.. umarım yakın zamanda gelir

maddi sıkıntıların mı varki acep, yoksa karşı tarafın mı var bak bak tarotçumu oldum nedir

neyse, hayırlısı olsun canikom

maddi sıkıntıların mı varki acep, yoksa karşı tarafın mı var bak bak tarotçumu oldum nedir

neyse, hayırlısı olsun canikom

faldan dolayı maddi sıkıntı olacak o kesin:d jubile yapayım dedikten sonra bile 2 gün içinde rezzandır açelyadır tatlıcadıdır dolaşıyorum yine 20şer 20şer

faldan dolayı maddi sıkıntı olacak o kesin:d jubile yapayım dedikten sonra bile 2 gün içinde rezzandır açelyadır tatlıcadıdır dolaşıyorum yine 20şer 20şer

hiç sorma 1 haftada 80 tl harcamışım bende :18:

açelyanın falı geldi.senin sevmediğini düşünüyor diyor. deli gibi emin benim onu sevdiğimden.geri istediğimden.
ilişkiye inancınız yitmiş diyor.birbirinizin sevgisine inanmıyorsunuz diyor. bende tamam ama onda bitti gibi.

yanlış mücadele diyor. adım atıyosan atma atmıyosan at diyor. çok arada yokluyorum olumsuz olunca bırakıyorum.tam arası.

sevginizi özleminizi anlatsanız düzelir diyor defalarca anlattım

tekrar olacak diyor.ama senin adımına bağlı bir ay içinde diyor..

tek umut veren tarafı nesibe rezzan ve tatlıcadı 1 ay içinde görüşmeniz var ve senin çaban gerekecek diyor.bu da aynısını söyledi. poffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…