Prenses evleniyor, benim sevglim bile yok
prenses34
bense oğlak bucuyum.benim annemin adı ayşe onun annesinin adı laila.yarı hollandalı yarı türk.onur airde bilet satışı işi yapıyo umarım işinde yükselir benimde işlerim iyi giderse evlenecez inşallah.
Prenses evleniyor, benim sevglim bile yok
prenses34
bense oğlak bucuyum.benim annemin adı ayşe onun annesinin adı laila.yarı hollandalı yarı türk.onur airde bilet satışı işi yapıyo umarım işinde yükselir benimde işlerim iyi giderse evlenecez inşallah.
Allah yardımcısı olsun mithatın, ne diyelim
Nerde o günlerrrrr
Fahriye Işıksaçan a baktıran var mı kızlar tüm fallarda yorumları güzel.
fal sepetindeki melih gün'e baktıran var mı? her seferinde müşterileri çoğalıp duruyor. Son zamanlarda 3.gözünümü açtı nedir? Hangisinde iyi kahvede mi, tarotta mı? Var mı baktıran :44:
kesınlıkle tavsıye etmem canım cok net tarıh verır ama verdıgı tarıh tarih olur yanı bısey bıldıgı yok kahve baktırmıştım ben
kızlar, Derin hanım nerelerde acaba? bana yaklaşık 7 ay önce bakmış, durum analizleri gerçekten iyiymiş. ama sanırım uzun zamandır ortlıklarda yok. bilen var mıdır durumunu ?
kızlar, Derin hanım nerelerde acaba? bana yaklaşık 7 ay önce bakmış, durum analizleri gerçekten iyiymiş. ama sanırım uzun zamandır ortlıklarda yok. bilen var mıdır durumunu ?
Derin e ben de baktirmak istiyorum, siteye mail mi atsak acaba?
açelya çok övülmüş diye zoru zoruna online yakaladımda fal attım.ama ne şanstır ki zeçtiğim bütün kartlar tepetaklak ters çıkmış..vay benim şansım
işte sevmiyorum bunu. yakalayınca kaçırmamak için, hızlıcana kartlara tıklıyoruz, ne çıkarsa bahtımıza gibi birşey. odaklanmadan falan filan. Bence her tarotçu nesibe gibi yapmalı, kendi destesine enerjisini vererek açılım yapmalı ve ona göre yorumlamalı.
hemen umutsuzlanma canım, belki hoşuna gidecek yorumlar alabilirsin.
belki de:) 7 kartımın 5i para ile alakalı çıktı terste olsa:) diğer ikisininde yarım yamalak anlamlarına baktım pek hoş değildi.ama bakalım belki bir sürpriz çıkar:) kötü çıkarsa çok fal baktırdım kartlar sapıttı derim
maddi sıkıntıların mı varki acep, yoksa karşı tarafın mı varbak bak tarotçumu oldum nedir
neyse, hayırlısı olsun canikom
faldan dolayı maddi sıkıntı olacak o kesin:d jubile yapayım dedikten sonra bile 2 gün içinde rezzandır açelyadır tatlıcadıdır dolaşıyorum yine 20şer 20şer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?