esin bana iyi gibi geldi,ama yazılı sadece kahve bakıyor,tabi daha çıkan bişey yok,aslında bana ses lazım,iyide olsa bana ses duymak iyi geliyor.
Evet ben kahve fali icin soylemistim banada iyi gibi geldi ozellikle icinde bulunduğum durum kafamin icindeki endiselerimi cok iyi anlatmisti ama gelecek icin bilemedim insallah çıkar uzun süredir bekliyordum çünkü bi de hulya demiri deneyeceğim
Binnaz abla esin guven nasil sizce ?
sana iyi geldiyse,tutarlıysa dedikleri,bekle derim,faldan sonra hemen bir başkasına baktırıncada enerjiler karışıyor,fal falı bozuyor galiba,Evet ben kahve fali icin soylemistim banada iyi gibi geldi ozellikle icinde bulunduğum durum kafamin icindeki endiselerimi cok iyi anlatmisti ama gelecek icin bilemedim insallah çıkar uzun süredir bekliyordum çünkü bi de hulya demiri deneyeceğim
Serüven'e Kitap Falı attım mesleğini falan bilmiş birşeyler dedi ama beğendim. Önceki falı da çıktıydı. Hatta Ağustos-Eylül gibi biri girecek hayatına demiştive eskisiyle yaş farkımı da bilmişti
Serüven'e Kitap Falı attım mesleğini falan bilmiş birşeyler dedi ama beğendim. Önceki falı da çıktıydı. Hatta Ağustos-Eylül gibi biri girecek hayatına demiştive eskisiyle yaş farkımı da bilmişti
Bana önceki falı olumsuzdu ama çıkmıştı. Mevcut durum iyi sanki... Mesleğini bile bilmiş kızBende ona dün baktirdim. Cok begendim Insallah cikar :))
Noldu kızçem?Kız Green alcağın olsun
Noldu kızçem?
Ay ben seni unutmuşum bir ara pasifleştirdim hesabı özür dilerim kızçem yeniden at olur mu?Hem de yarın giderim ben.
Tamam canım. Ya ben grip olacak gibi oluyorum bir ağırlık,baş ağrısı geliyor halsizleşip yatıyorum sonra burnum falan akmadan atlatıyorumEn son hastaydın sanırım pasifleştirdiğini bilmiyordum :/
tamam yavruş sıkıntı yok,tekrar atarım ben az sonra
Tamam canım. Ya ben grip olacak gibi oluyorum bir ağırlık,baş ağrısı geliyor halsizleşip yatıyorum sonra burnum falan akmadan atlatıyorumNasıl iş anlamadım....
Dikkat et canım nane limon kaynatsın anneno his çok kötü ya, o halsizlik baştan aşağı dövülmüş gibi olma,çok geçmiş olsun dikkat etse de insan bi yerden kapıyo ben de dün akşamdan beri böyşeyim :/
Binnaz abla esin guven nasil sizce ?
evet biliyor ben bir keresinde almıştım,yorumcu bunu dile getirdiydi.Kızlar selam!! Binnaz ablada iade aldıgınzda yorumcuya bıldırılıyormuyormy?? Yani yorumcu bılıyomu ıade aldıgımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?