- 27 Ekim 2014
- 414
- 1.149
- 108
başka bir konuya sanırım biri şunu yazmıştı:" herkesin dönecek dediği adam 8 ay sonra evlendi."Kızlar çok üzülerek söylüyorum fallar fosss çıktı Binnazın en iyi dedikleri falcilarına baktırdım hepsi hoşlandığım erkeğin benden hoşlandığını bi adim atmam gerektiğini söyledi bende twitterden takip ettim geri takip bile etmedi.. hepsi pembeci onların yinede siz bilirsiniz.. çok umutluydum yorumlardan dolayı ama maalesef
Kızlar çok üzülerek söylüyorum fallar fosss çıktı Binnazın en iyi dedikleri falcilarına baktırdım hepsi hoşlandığım erkeğin benden hoşlandığını bi adim atmam gerektiğini söyledi bende twitterden takip ettim geri takip bile etmedi.. hepsi pembeci onların yinede siz bilirsiniz.. çok umutluydum yorumlardan dolayı ama maalesef
Kızlar çok üzülerek söylüyorum fallar fosss çıktı Binnazın en iyi dedikleri falcilarına baktırdım hepsi hoşlandığım erkeğin benden hoşlandığını bi adim atmam gerektiğini söyledi bende twitterden takip ettim geri takip bile etmedi.. hepsi pembeci onların yinede siz bilirsiniz.. çok umutluydum yorumlardan dolayı ama maalesef
ben de Venüsü bekliyordum biraz önce facebookunda yazmış, öğlen online olacağım demiş... bakalım yakalarım umarımFal sepeti ışıl su nasil.venusu nasil yakaliyabilirim.asenat cok online olmuyor ama bazen aceyip tutturuyor tabi havasinda olursa arkadasim baktirmis hic bilgi vermemis sen bu adamin medeni durumunu bildiginden emin misin demis bu adam evli cikarsa sasirma demis arkadadim soruda itiraf etti evet evli diye.bende cok havasinda degildi bazi seyleri bildi bazilarini yuzeysel gecti sonuca daha var ama arkadasimda sok olduk.
Bende baktırmak istiyordum ona yaa kaç gibi açacakmış?ben de Venüsü bekliyordum biraz önce facebookunda yazmış, öğlen online olacağım demiş... bakalım yakalarım umarım
13:00 demiş ama açar açmaz doluyor mu listesi? kahve mi atsam tarot mu bilemiyorum? bir de hangi konularda dha ii tutturuyor, mesela bazı insanlar iş-para konularını çok iyi bilir bazıları aşk filan.. ona göre o konuya yoğunlaşayım diyorum.Bende baktırmak istiyordum ona yaa kaç gibi açacakmış?
Aslında kararsızım şuan için net bir öğrenmek istediğim durum yok yani hissizim... Bilmiyorum canım sadece iyi diye biliyorum.13:00 demiş ama açar açmaz doluyor mu listesi? kahve mi atsam tarot mu bilemiyorum? bir de hangi konularda dha ii tutturuyor, mesela bazı insanlar iş-para konularını çok iyi bilir bazıları aşk filan.. ona göre o konuya yoğunlaşayım diyorum.
Venusu ben yakaladim ama hala falim gelmedi atabildin miben de Venüsü bekliyordum biraz önce facebookunda yazmış, öğlen online olacağım demiş... bakalım yakalarım umarım
ben atamadım yaaa, ışık hızı gibi girdi çıktı, kredim kaldı kenardaVenusu ben yakaladim ama hala falim gelmedi atabildin mi
Venüsü diyorsan öğlen saatlerinde girdi, hızlıca çıktı.. ben krediyi önden almıştım bekliyordum ama olmadıben de bekliyorum bi giremedi.. krediyi önden mı alayım?
ben de çok iyi bilmiyorum, ama sık sık girer mi diye yorumlarını kontrol ettim de çok aralıklı girmiş gibi duruyor.şuan meşgul diyor belki geri girer gönderirizsihirlikelimeler cok mu zor giriyor normalde..uff ya bi fal baktırasım geldi hevesim gecmeden gelse bari..
Saglik olsun baska zaman atarsin.benim yorumum geldi gayet iyi gelecek ne olur bilmiyorum ama gecmisi ve durumu tamamen bildi.bu sitede bence en iyisi nesibecilerdenim ama venus ilk olmasina ragmen daha cok beni etkiledi.ben atamadım yaaa, ışık hızı gibi girdi çıktı, kredim kaldı kenarda
hadi yaa! o kadar beğendin yaniSaglik olsun baska zaman atarsin.benim yorumum geldi gayet iyi gelecek ne olur bilmiyorum ama gecmisi ve durumu tamamen bildi.bu sitede bence en iyisi nesibecilerdenim ama venus ilk olmasina ragmen daha cok beni etkiledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?