Binnaz Abla

başka bir konuya sanırım biri şunu yazmıştı:" herkesin dönecek dediği adam 8 ay sonra evlendi."
boşu boşuna para döküyoruz. ben artık bıraktım tamamen

Uzuldum. Ama zaten su konuya elli defa yazildi binnaz abla pembecidir diye. Genelde falcilar pembeci arada tek tuk olumsuzu da soyleyen oluyor.

binnaz işte bu şekilde para tuzağı sadece

Bayanlar yardiminiza ihtiyacim var saglam fal bakan kim var.nesibeyi denedim durumda iyi.ilkay ortanin ustu ama durust.elif isik akil hocasi ustelik yorumumu kaldirtti yorum yayinlandi ve geri kalkti.huma durumda iyi bazi on goruleride cikti.fal sepeti venus nasil birde online olmuyor ve deniz devrim nasil.ayrica binnaz abla sitesi bazi yorum kaldiriyor o site bunu yaptikca burda duyuracagim sizlerde yapin biz o yorumlara bakip gidiyoruz

Fal sepeti ışıl su nasil.venusu nasil yakaliyabilirim.asenat cok online olmuyor ama bazen aceyip tutturuyor tabi havasinda olursa arkadasim baktirmis hic bilgi vermemis sen bu adamin medeni durumunu bildiginden emin misin demis bu adam evli cikarsa sasirma demis arkadadim soruda itiraf etti evet evli diye.bende cok havasinda degildi bazi seyleri bildi bazilarini yuzeysel gecti sonuca daha var ama arkadasimda sok olduk.

ben de Venüsü bekliyordum biraz önce facebookunda yazmış, öğlen online olacağım demiş... bakalım yakalarım umarım

Bende baktırmak istiyordum ona yaa kaç gibi açacakmış?
13:00 demiş ama açar açmaz doluyor mu listesi? kahve mi atsam tarot mu bilemiyorum? bir de hangi konularda dha ii tutturuyor, mesela bazı insanlar iş-para konularını çok iyi bilir bazıları aşk filan.. ona göre o konuya yoğunlaşayım diyorum.

Aslında kararsızım şuan için net bir öğrenmek istediğim durum yok yani hissizim... Bilmiyorum canım sadece iyi diye biliyorum.

binnaz daki bilge, bilge özdogru mu? binnazabla sitesine güvenim de kalmadı. suan kime baktırsam bilemedim

ben de bekliyorum bi giremedi.. krediyi önden mı alayım?

şuan meşgul diyor belki geri girer göndeririz sihirlikelimeler cok mu zor giriyor normalde..uff ya bi fal baktırasım geldi hevesim gecmeden gelse bari..

şuan meşgul diyor belki geri girer göndeririz sihirlikelimeler cok mu zor giriyor normalde..uff ya bi fal baktırasım geldi hevesim gecmeden gelse bari..
ben de çok iyi bilmiyorum, ama sık sık girer mi diye yorumlarını kontrol ettim de çok aralıklı girmiş gibi duruyor.

Venüs Ambeeeerrr sesimizi duy da tekrar alım yap kredim elde patlayacak yoksa. var mı orda başka birileri ?

Dun deniz devrime tarot attim cok begendim sizce nasil biri.bugunde venus anbere katina attim harikaaa bir yorumdu.uc gun once yamibada behfiye kahve attim berbat ustelik yorumumu yayinlamadilar tamamen abarti o adam.bu aylik fal kotam bitmistir.bir tarot bir katina bir kahve

Saglik olsun baska zaman atarsin.benim yorumum geldi gayet iyi gelecek ne olur bilmiyorum ama gecmisi ve durumu tamamen bildi.bu sitede bence en iyisi nesibecilerdenim ama venus ilk olmasina ragmen daha cok beni etkiledi.
hadi yaa! o kadar beğendin yani yaaa bi de ben yakalasam! yorumları okudum da herkes çok etkilenmiş görünüyor. direkt nokta atışları oldu mu sana? ben böyle genel genel konuşan falcı sevmiyorum. pat pat bilsin ben yazmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…