- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
Kızlar bir yolun var daki emine kurtuluş nasıl
Fos degıl, begenebılırsın ama çıkmaz
5saatte geldi venus yorumumNe kadar zamanda geldi venusden yorumunuz?Dilammmm
Çıkarsa söyler misin?5saatte geldi venus yorumum
Bende olumlu olumsuz herseyi bildi ben normalde artik herkesi begenmiyorum ama uzun zamandan beri bu kisiyi begendim ustelik sonuc bende olumsuz olmasina ragmenhadi yaa! o kadar beğendin yaniyaaa bi de ben yakalasam! yorumları okudum da herkes çok etkilenmiş görünüyor. direkt nokta atışları oldu mu sana? ben böyle genel genel konuşan falcı sevmiyorum. pat pat bilsin ben yazmadan
Tmm soylerimÇıkarsa söyler misin?
Bende yeni ask olacak eskisi olmayacakmis bakalim herkesin aksini soyledi eskiden duysaydim uzulurdum ama simdi heyecanlandimTmm soylerim
Deniz devrim nasil onada tarot baktirdim cok begendim aslinda ama yinede bilemedim artik olumlu fallarda acaba oluyorum
Hüma bal bunların içindemi??Kızlar çok üzülerek söylüyorum fallar fosss çıktı Binnazın en iyi dedikleri falcilarına baktırdım hepsi hoşlandığım erkeğin benden hoşlandığını bi adim atmam gerektiğini söyledi bende twitterden takip ettim geri takip bile etmedi.. hepsi pembeci onların yinede siz bilirsiniz.. çok umutluydum yorumlardan dolayı ama maalesef
Üzüldüm evlenmesınebaşka bir konuya sanırım biri şunu yazmıştı:" herkesin dönecek dediği adam 8 ay sonra evlendi."
boşu boşuna para döküyoruz. ben artık bıraktım tamamen
Bunu yazan kişinin saydıkları arasında Hüma vardı. Onu bilemem ama ben iki defa baktırdım Hümaya ikisi de gram çıkmadı. Çıkmayacağından da eminim artık.Üzüldüm evlenmesınedonucek dıyenlerın içinde hüma varmı;((?? Ben ümitle onun dedıgını beklıyorum??
Bunu yazan kişinin saydıkları arasında Hüma vardı. Onu bilemem ama ben iki defa baktırdım Hümaya ikisi de gram çıkmadı. Çıkmayacağından da eminim artık.
Günde 20 tane fal bakıp başarılı olunamaz zaten. İşi ticarete dökmüş tamamen kaliteden öte. Falları çıkar çıkmaz, başarılı mı değil mi bilemem ama Geysuyu bu konuda takdir ederim sadece. kadın iki fal alır, üçüncüye yarın bakarım der.bana da feci patladı bir de öyle çıkacağına emin konuşuyor ki
cnm ben sana ozelden msj atmstm geldi miGünde 20 tane fal bakıp başarılı olunamaz zaten. İşi ticarete dökmüş tamamen kaliteden öte. Falları çıkar çıkmaz, başarılı mı değil mi bilemem ama Geysuyu bu konuda takdir ederim sadece. kadın iki fal alır, üçüncüye yarın bakarım der.
Geysu da çıkmadı bu arada
Günde 20 tane fal bakıp başarılı olunamaz zaten. İşi ticarete dökmüş tamamen kaliteden öte. Falları çıkar çıkmaz, başarılı mı değil mi bilemem ama Geysuyu bu konuda takdir ederim sadece. kadın iki fal alır, üçüncüye yarın bakarım der.
Geysu da çıkmadı bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?