Binnaz Abla

Aysiginin ilk fali bana cikti. Sonra ikinci baktirmamda hic bisey cikmadi. Ilklere guzel bakiyor heralde bilemedim.

Bende olumlu olumsuz herseyi bildi ben normalde artik herkesi begenmiyorum ama uzun zamandan beri bu kisiyi begendim ustelik sonuc bende olumsuz olmasina ragmen

Deniz devrim nasil onada tarot baktirdim cok begendim aslinda ama yinede bilemedim artik olumlu fallarda acaba oluyorum

Hüma bal bunların içindemi??

başka bir konuya sanırım biri şunu yazmıştı:" herkesin dönecek dediği adam 8 ay sonra evlendi."
boşu boşuna para döküyoruz. ben artık bıraktım tamamen
Üzüldüm evlenmesıne donucek dıyenlerın içinde hüma varmı;((?? Ben ümitle onun dedıgını beklıyorum??

Üzüldüm evlenmesıne donucek dıyenlerın içinde hüma varmı;((?? Ben ümitle onun dedıgını beklıyorum??
Bunu yazan kişinin saydıkları arasında Hüma vardı. Onu bilemem ama ben iki defa baktırdım Hümaya ikisi de gram çıkmadı. Çıkmayacağından da eminim artık.

bana da feci patladı bir de öyle çıkacağına emin konuşuyor ki
Günde 20 tane fal bakıp başarılı olunamaz zaten. İşi ticarete dökmüş tamamen kaliteden öte. Falları çıkar çıkmaz, başarılı mı değil mi bilemem ama Geysuyu bu konuda takdir ederim sadece. kadın iki fal alır, üçüncüye yarın bakarım der.
Geysu da çıkmadı bu arada

cnm ben sana ozelden msj atmstm geldi mi

Ben de banlıyken sana mesaj attım :) Sırf sana mesaj atmak için fake hesap yaptım ama kapattılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…