Binnaz Abla

Binnaz ablada önerebileceğiniz isabetli yorum yapan biri var mı?
Sevgi dumana baktırdım.
Tümay cenneye baktırdım. Gizem Sitareye baktırdım. Hüma Bala ve Elif Işığa baktırdım orda. Tümay cennet eh işte. Hüma ve elifi hiç beğenmedim. Sevgi çok isabetliydi. Başka var mı isabetli olan orda? Kredim var, bir falı iade almıştım. Kullanmak istiyorum.

Bende ona dün baktirdim. Cok begendim Insallah cikar :))

Bana önceki falı olumsuzdu ama çıkmıştı. Mevcut durum iyi sanki... Mesleğini bile bilmiş kız
Serüven'in işle ilgili olacağını söylediği olumsuz ama çok önemli bir detay vardı, işte o dediği geçen hafta gerçekleşti. Diğer dediklerine ise daha zaman var, bakalım onlar da gerçekleşecek mi? Selena iş konusunda tam aksi yönde konuşmuştu, bilememiş oldu.

bu durumu başka bilen oldu mu?

An hakkında da iyi sanki. Yani mevcut durum. Bana da gerçekleşsin yaa.

Fal sepetinde yagmuru denediniz mi ben ona kahve attim aslinda durumu iyi bildi ama sonucu goremem katina bakmak lazim dedi enerjisini de begendim fakat katinayi yeni baktirdim bu yuzden bekliyecm ama katinada nasil sonucta o biraz pahali bakiyor

Fal sepetinde yagmuru denediniz mi ben ona kahve attim aslinda durumu iyi bildi ama sonucu goremem katina bakmak lazim dedi enerjisini de begendim fakat katinayi yeni baktirdim bu yuzden bekliyecm ama katinada nasil sonucta o biraz pahali bakiyor

Para az geldi katina at ordan da az kazanayim demis kisaca

kızlar eski fallarımı okuyodum da serüveni ilk beğenmemişken uzun süreli olarak dediklerinin çoğunun çıktığını söylüyorum ve tekrar fal atıyorum

arkadaslar elmiranin numarasini bana biri ata bilirmi ozelden lutfennn

bu elmira iyi mi?

Elmira'nın gelecek halkında dediklerinin hiçbiri çıkmadı, baktıralı yaklaşık 5 yıl olduğu için bu zamandan sonra çıkacak birşey olmaz diye düşünüyorum. Zaten fiyatı o zaman da pahalı sayılırdı, hala öyle demek ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…