Binnaz Abla

Açelya nın şimdiki zaman analizlerine hep güvendim bunu daha öncede söylemiştim zaten.Bi ay uzun zaman değil inşallah istediğin gibi olur.

bazen düşünüyorum kızlar,ben nasıl bir günah işledim ki bana böyle tüm kapılar kapalı diye.gecelerce dua ettim sabahlara kadar. hani öyle zenginlikler evler arabalar yatlar hergece değişik hayatlar istemedim. sadece sevdiğim ve yıllarca beni benim onu sevdiğimden çok seven bir insanı, evlilik planı yaparken ayrılan bir insanı geri istedim. allahım o da düzelsin istiyor ama olmuyor sen yardım et dedim.
yinede vereceği hükme boynumu eğdim.hayırlı değilse en azından benden de al bu sevgiyi dedim. ikisi de olmadı. o kısa sürede değişti en azından o kadar zaman oldu ben de değişeyim dedim. hiçbir istediğim olmadı.

açıkçası koyuyor kızlar o bunları kendine en az hasar verecek şekilde atlatıp hayatına devam ederken benim elimdeki avcumdakini başka insanlara döküp onların ağzından çıkanlarla mutlu olmam ya da üzülmem. sadece adalet istediğim. her şeye uysal koyun gibi razıyım yeter ki artık beni istemeyenin acısını ben yaşamayayım dedim. olmayacaksa kader ama en azından üzülmeyeyim dedim.
yollara çıkıp deliler gibi yürüdüm kızlar günlerce yürüdüm sadece kendi kendime kalıp dua edeyim diye kilometrelerce günlerce boş boş yürüdüm.

olmuyor olmuyor olmuyor..

hemen hemen herkesin hikayesi buna benzer.

Benim zamanla fikirlerim değişmeye başladı. Zor ise sev, ama sevmiyorsa zorlama demişler. Herşeyi akışına bırakmak en doğrusu.

bu arada eski fallarımı karıştırayım hemen birinin saçma dediği bir olay biraz değişime uğrayarak oldu gibi önemsiz ama duyduğumda ne alakası var dediğim birşeydi.

ah bi anlasam zor mu ya da sevmiyor mu bir ayırsam birbirinden..

durum analizlerinde güvendiklerine fal baktır bence. ha bir araya gelirsiniz olur olmaz, hayırlısını isteyerek Allaha bırak şekerim.

Karıncaların sesini duyan, elbette gönüllerin feryadını da duyar. sende sevdiğine kavuşursun inşşşalah canım

ınan burdakı cogu kısı duygusal hayatı duzgun gıtmedıgı(ben dahıl) ıcın fal baktırıyoruz zaten yaşadıklarını bır senedır yaşıyorum gece uyudugum uyku bıle haram ama yapıcak bısey allah hepımıze bu derdın sabrını ve gonlumuzdekını versın inş sen daha cabuk atlatırsın

Zeynep Aksuya kahve baktirdim, inanilmaz pembe bir tablo cizmis........yani bilemedim acikcasi.

Bana Kesira + Gizem yolu gorunur kahvede, paraciklarim da 10ar 20ser ucar

Ya yazma böyle bi daha içimi erittin vallaha .Canım benim eğer birileri hayatımızdan gidiyosa inan bu gitmeleri gerektiği içindir.Bunun şu an sana anlamsız geldiğini biliyorum.Ama hayatında varolanlar inan senin için hayırlı olanlardır.Tekamül böyle gerçekleşir.inşallah barışırsınız ve mutlu olursun diyorum ama senin icin daha çok içimden geçen hangisi senin icin hayırlı ise onun olması.Ne olur topla kendini ve üzülme.

Kızlar tatlicadi ya yolladığınız fallar noldu? Bakıldı mı? Takip edemedim hele bir yazın sonuçları

Moralini bu kadar bozma arkadasim...Hayat cok guzel ve Allah'in guzellikleri bitmez.Lutfen kendini harap etme..

chakram'a baktıran var mı, sanal fincanı bile 50 tl. offf offf ben bu paraya 10 falcı dolaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…