- 4 Ekim 2015
- 344
- 521
- 53
- 38
Selamlar tekrar. Hümal bal atmasyoncunun önde gideni. Birde kapısında kuruk var.hiçbirşey çıkmadıSonucu soylememesi iki ara bir derede birakmasi hic hosuma gitmedi kahve bakimini begendim ama katina atmiyacagim ama hakkini yiyemem durum analizi iyidi
Selamlar tekrar. Hümal bal atmasyoncunun önde gideni. Birde kapısında kuruk var.hiçbirşey çıkmadı
Kizlar tellwe tarafindan bildiginiz dolandirildim! Selenaya fal atmistim 2 haftadir da bekliyorum biliosunuz fali 30 lira civari, bugun mobilde bakmis mi diye bakarken alttaki kutucugu isaretlemisim mobilde oyari verdi altta ok yaziyordu bir seye basmayip sayfayi yeniledim, sinra 5-10 dakika sonra baska bir falcinin kisacik yorumi vardi, zaten 7 liraya bakiyormus, nerde peki benim geri param? Iade olmasa bile 23 lirami iade etmeleri gerekmez mi?
Alla alla ilk kez böyle bir şey duydum Smoke ? iletişme geçtin mi?
cnm hakkını ara..oyle sey olur muEvet cok piskin bir sekilde falci onaylarsa iade olur dediler, dolandirildim yani 23 lira
cnm hakkını ara..oyle sey olur mu
Bunu yapan falcilari da kilickralicesi kadin su fali bile bakmiyor
ya peki falına bakan falcıya durumu izah ettin mi? kılıç kraliçesi mi her ne ise, iade etmedi mi? selena ya yazsan duvarına falan?
Selenaya yazsam mi kizlar? Yalniz falalem ile tartismamdan sonra fatima, byv ile tartismamdan sonra sarayli siteyi birakmisti :)
Valla , olumluysa cok sevindim.Bende cikti
Ben severım humayı cıkanıda var cıknayanıda bılemedımHayır emin olamadigim icin denemedim genel anlamda binnaz abla kötü dedikleri için sence nasıl ?
Valla , olumluysa cok sevindim.
Nurbanu hangi sitedeki nurbanu??? Bırde kahve katınamı onerırsınızCanim bir gorusme durumunu zamani ile birlikte bildi aylin ve serkan ile birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?