Binnaz Abla

valla demek herkese farklı çıkıyor. Serüvenin yakın zamanda dönüş yok dediği adam 1 gün sonra döndü. haa şimdi ayrıyız o ayrı konuda,yani yakın zamanda dönüş yok demesi ve 1 gün sonra dönmesi enteresan yani:)
 
Kizlar tellwe tarafindan bildiginiz dolandirildim! Selenaya fal atmistim 2 haftadir da bekliyorum biliosunuz fali 30 lira civari, bugun mobilde bakmis mi diye bakarken alttaki kutucugu isaretlemisim mobilde oyari verdi altta ok yaziyordu bir seye basmayip sayfayi yeniledim, sinra 5-10 dakika sonra baska bir falcinin kisacik yorumi vardi, zaten 7 liraya bakiyormus, nerde peki benim geri param? Iade olmasa bile 23 lirami iade etmeleri gerekmez mi?
 

Alla alla ilk kez böyle bir şey duydum Smoke ? iletişme geçtin mi?
 
Bunu yapan falcilari da kilickralicesi kadin su fali bile bakmiyor

ya peki falına bakan falcıya durumu izah ettin mi? kılıç kraliçesi mi her ne ise, iade etmedi mi? selena ya yazsan duvarına falan?
 
ya peki falına bakan falcıya durumu izah ettin mi? kılıç kraliçesi mi her ne ise, iade etmedi mi? selena ya yazsan duvarına falan?

Soyledim tabi ki, havuza dusene herkes bakabilir gule gule dedi, yonetim de bir defaya mahsus iade olabilir hesap kapatmak sartiyla diyor, ben boyle sey gormedim, neden hesap kapatiyormusum mantigi ne ki?
 
Selenaya yazsam mi kizlar? Yalniz falalem ile tartismamdan sonra fatima, byv ile tartismamdan sonra sarayli siteyi birakmisti :)
 
Selenaya yazsam mi kizlar? Yalniz falalem ile tartismamdan sonra fatima, byv ile tartismamdan sonra sarayli siteyi birakmisti :)

Bence yazmalısın, o bir şeyler yapabilir. Niye üyelik iptalini şart koşmuşlar ki çok ilginç düşün düşün çakallıktan başka bir sebep gelmedi aklıma.
 
Hanimlar selamlar tekrar bu Nurbanu hanim a baktirdim ben, byv de. Nasildir bu hanim, guzel anlatmis durumu herzaman ki gibi ve tum falcilar gibi:) gelecekte cikan fali oldu mu sizlere.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…