- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
ben baktırdım maalesef dedikleri çıkmadıBirde binnaz ablada sevval erdem kahve baktıran varmı??
Tesekkur ederımben baktırdım maalesef dedikleri çıkmadı
ben baktırdım maalesef dedikleri çıkmadı[/QUOTE
Nurbanuya baktırdınmı? Hangı sıtedekı ıyı?
Kafam karisti kim bildi canim? Nurbanu ya baktirdim ben cikiyor mu hatun anda iyi herzaman ki gibiCanim bir gorusme durumunu zamani ile birlikte bildi aylin ve serkan ile birlikte
ilk baslar da huma cikiyordu sanirim. En son iki ay once attim, baktim burada ki hanimlara benzer seyler soylemis. Yok kaderin , yok girisin var cikisin yok:))Ben severım humayı cıkanıda var cıknayanıda bılemedım
Bana da oyle olmustu bir daha mail atin donuyorlarKızlsr galıba doladılırdım bıryolunvar tarafından( nur banuya fal attım tarot odemeyı aldılar ama fal ortada yok maıl atıyorum 4 saatır cvp yok (
Kızlsr galıba doladılırdım bıryolunvar tarafından( nur banuya fal attım tarot odemeyı aldılar ama fal ortada yok maıl atıyorum 4 saatır cvp yok (
ŞU ANDA EN İYİ FAL BAKAN BANA GÖRE AYLİN BÜTÜN SİTELERİ DENEMİŞ BİRİSİ OLARAK DİYORUM
Bana ilk falı bence tesadüfen çıktı ama tamamı değil, ikinci 2 hafta demişti patladı. Herzaman ki gibi anda ve grçmişte iyiler:))Çıktı mı sana peki,kaç kez baktırdın ve ne baktı? hayır ben de memnunum da yani tüm sitelerden en az onun hatta ondan daha çok beğendiğim kişiler de var, siz peki başka kimleri denediniz?
Bana ilk falı bence tesadüfen çıktı ama tamamı değil, ikinci 2 hafta demişti patladı. Herzaman ki gibi anda ve grçmişte iyiler:))
Evet arkadaslar an ıtıbarıyke dolandırıldım bıryolunvar sitesını yarın şikayet edıcemm nasıl yapıcagımı araştırıyorum 20 tl mıaldlar fal rtada yok 3 saattır msj atıyırum donen yok.. Param gitti yazıklar olsun
Yani adamın dönüşü var dedi, kısa zaman da döndü ama 2 gün sonra bitirdim.Çok iddialı yazmışsın ama bütün siteleri denemiş biri olarak en iyİsİ O DİYİNCE :)))
Tesadüfen de çıkabilcek şey miydi peki çıkanlar hani öyle fala da gerek olmaycak gibi? başka kimleri denedin ve çıktı?
kızlar selam. bır yolun var aylıne attıgınz hangı falda cıkanlar oldu kahve tarot? sızce hangısını atmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?