Binnaz Abla

Birde binnaz ablada sevval erdem kahve baktıran varmı??

Nurbanuya ne baktırdınız kızlar... Kahve falı yuklemıyo telım katınamı atsan ıyımı???

Kızlsr galıba doladılırdım bıryolunvar tarafından( nur banuya fal attım tarot odemeyı aldılar ama fal ortada yok maıl atıyorum 4 saatır cvp yok(

Kızlsr galıba doladılırdım bıryolunvar tarafından( nur banuya fal attım tarot odemeyı aldılar ama fal ortada yok maıl atıyorum 4 saatır cvp yok(

canım hep oluyor bana o durum. hesabına giriş yapıp, çıkış yap üst üste o zaman fal geliyor. yani bana öyle olurdu. sana da gelir inş

ŞU ANDA EN İYİ FAL BAKAN BANA GÖRE AYLİN BÜTÜN SİTELERİ DENEMİŞ BİRİSİ OLARAK DİYORUM

Çıktı mı sana peki,kaç kez baktırdın ve ne baktı? hayır ben de memnunum da yani tüm sitelerden en az onun hatta ondan daha çok beğendiğim kişiler de var, siz peki başka kimleri denediniz?

Çıktı mı sana peki,kaç kez baktırdın ve ne baktı? hayır ben de memnunum da yani tüm sitelerden en az onun hatta ondan daha çok beğendiğim kişiler de var, siz peki başka kimleri denediniz?
Bana ilk falı bence tesadüfen çıktı ama tamamı değil, ikinci 2 hafta demişti patladı. Herzaman ki gibi anda ve grçmişte iyiler:))

Bana ilk falı bence tesadüfen çıktı ama tamamı değil, ikinci 2 hafta demişti patladı. Herzaman ki gibi anda ve grçmişte iyiler:))

Çok iddialı yazmışsın ama bütün siteleri denemiş biri olarak en iyİsİ O DİYİNCE :)))

Tesadüfen de çıkabilcek şey miydi peki çıkanlar hani öyle fala da gerek olmaycak gibi? başka kimleri denedin ve çıktı?

Evet arkadaslar an ıtıbarıyke dolandırıldım bıryolunvar sitesını yarın şikayet edıcemm nasıl yapıcagımı araştırıyorum 20 tl mıaldlar fal rtada yok 3 saattır msj atıyırum donen yok.. Param gitti yazıklar olsun

Benim de kaç kez oldu öyle, gönderdim fal ortada yoktu ama ilgilendiler hatta aradılar. oluyor öyle sistemlerinin veritabanında galiba sorun..

Yani adamın dönüşü var dedi, kısa zaman da döndü ama 2 gün sonra bitirdim.
Başka öyle vurucu olan yok, bin tane baktırmışımdır. Selena barışçıl biri tartışsanız da döner dedi, seni şaşırtacak teklif var dedi. İki aydır tık yok. Gizem, aylin anda iyiler anda herkes iyi zaten. Ben uzun vade değil de yakın gelecek merak ediyorum zaten. Asıl serüven adamın yakın zaman da dönüşü yok dedi, 1 gün sonda aradı adam ahahaha o çok komikti

kızlar selam. bır yolun var aylıne attıgınz hangı falda cıkanlar oldu kahve tarot? sızce hangısını atmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…