Binnaz Abla

Çıktı mı sana peki,kaç kez baktırdın ve ne baktı? hayır ben de memnunum da yani tüm sitelerden en az onun hatta ondan daha çok beğendiğim kişiler de var, siz peki başka kimleri denediniz?
REELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİ

REELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİ

ohoooo ben de çok baktırdım ama bana da tutan ya da çıkanları sorayım ;

Selena?
İlkay?
Venüs?
Hüma?
Nesibe?
Fama?
Geysu?
Gizem?
Alex?
Nesibe?
Sevgi?
Luna?

part-2 sonraya kalsın :)

BELKİDE YANLIŞ ANLADINIZ FAL KONUSUNDA İDDALI KONUŞMAK YANLIŞ ÇÜNKİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BAZEN HİÇ KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ BAKIYORSUNUZ SİZDE TARİH YAZIYOR :) REZZAN,NESİBE,HALE,İLKAY ZAMAN ZAMAN BUNLARIN SÖYLEDİKLERİNİDE YAŞADIM DEDİĞİM GİBİ BİRAZ TESADÜFİ BENCE AYLİNDE ÖYLE YANİ 3 KEZ BAKTIRDIM ANDA GAYET İYİ GELDİ VEDE BENİM BİLMEDİĞİM BİR ŞEYİ SÖYLEDİ HATTA SORU KISMINDA YANLIŞ DEDİNİZ DİYEDE SÖYLEDİM VE BİR HAFTA SONRA ÖĞRENDİMKİ ONUN DEDİĞİ GİBİYMİŞ

Canim dun de beni dolandirdilar :) 30 tl odeme yaptigim "su" falina dokunmatik ekran havuzu secmis ve en yuksek ucreti 7 tl olan bir falci ne fali baktigi da belli degil ortada ne kart var ne kahve "bakmis" ki selenaya guvendigim icin kisisel bilgilerim de vardi, tonlarca mesajim sonrasi hesabimi kapatmak uzere iade yaptilar ve selenanin fal alimi acik degil su an, ayakustu 23 lirami gasp ediyorlardi, tanimadigim biri kisisel bilgilerimi edindi ( su oldugu icin) 2 hafta bekledigim fal havaya uctu

Ben ayline burda cikti diyen oldukca gaza gelip en az 3 kere attim hic cikmadi bana :) cok baktirmak disinda ayni kisilere de cok baktirdim ve tellwe hesabimi kapatiyor saka gibi, beni ozel musteri falan yapmalari lazimdi oysa :))

Yok yok yanlış anlamadım ., şunu demek istedim. aslında burası da binnaz topiği iyi/kötü falcılar topiğine gelsenize.
Aylinin bana da baştan sona çıktığı falı oldu, çok baktırdım hala da devam ederim. iyidir hani onun daha üstünde fal yorumları da aldım. İlk kez biri Aylin en iyisi diyince şaşırdım,benimle de enerjisi tutuyo.

Ben ayline burda cikti diyen oldukca gaza gelip en az 3 kere attim hic cikmadi bana :) cok baktirmak disinda ayni kisilere de cok baktirdim ve tellwe hesabimi kapatiyor saka gibi, beni ozel musteri falan yapmalari lazimdi oysa :))
naçizane bir tavsiye çıkmayan kişilere bir daha baktırmayınız ben eğer çıkan olursa bir başka konuya adapte olarak baktıtırım aynı kişiye mesela burada SELENA çok beğeniliyor bir kez baktırdım bir dahada baktırmadım çünki alakasız bir faldı

ne mantık ya hesap kapatma isteği şaka gibiler.
Selenaya mail yoluyla atmayı denesen? ya da duvarına yazsan anlayışlıdır. tellwecafeden bile fal bakan biri yani o inceliğe sahip biliyosun.

Benim de ilk selena falim cok iyi degildi ama sonra attiklarim cok iyiydi gecen ay attigimin yuzde 80' i cikti diyebilirim, ben ona cok takilmiyorum, cok iyi dedigin biri de bir sonraki fal cok alakasiz bir yorum yapabiliyor

Selena ben de bir iki şey dışında çıkmadı, sonuç fos. An da bile selenadan iyiler var.

ne mantık ya hesap kapatma isteği şaka gibiler.
Selenaya mail yoluyla atmayı denesen? ya da duvarına yazsan anlayışlıdır. tellwecafeden bile fal bakan biri yani o inceliğe sahip biliyosun.

Mail adresi yok tellwe uzerinden yazdim ama hesabim askida gorebiliyor mu bilmiyorum, orda cok fal baktirmiyorum gerci ama bu halimle bile 7-8 fal atmisim, selena icin uyeydim zaten arada da burda ismi gecenlere baktiriyordum

Selena ben de bir iki şey dışında çıkmadı, sonuç fos. An da bile selenadan iyiler var.

bende de anda ,geçmişte çok iyi, açıkçası çıktığı da oldu ama işte.. iyi sonra vasat, vasat başarılı, başarısız kötü olabiliyor.
Bir de birisine aynı konular üzerine çok atınca da olmuyo.

Ahaaha ben ama gelisme oldukca atiyorum bi akrep bi koc icin :)) gerci bu aralar gundemim ask degil

Bu arada tellwe yonetiminin muthis bakis acisi : falci su an yeni 7 tl ama ilerde 50 tl de olabilir :)) dolar falan bozdurursaniz siz de boyle deyin kur su an 2,89 ama benimkini 3ten bozalim mart nisam gibi bunlar degerlenir :)) mal ve hizmetin piyasada o gun olustugu bir fiyat vardir ya adamlar sanki opsiyon turev piyasasi isletiyor

gerçekte rezil bir site bir yıldır atmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…