REELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİÇıktı mı sana peki,kaç kez baktırdın ve ne baktı? hayır ben de memnunum da yani tüm sitelerden en az onun hatta ondan daha çok beğendiğim kişiler de var, siz peki başka kimleri denediniz?
Nurbanu çıktı mı canım? Ben ayline iki defa attım. Zamanlar da nasıl aylinREELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİ
Bizim de hastalığımız evet anlıyorum. Çok para harcamışımdır çoookkk. Allah affeder inşallahNurbanu çıktı mı canım? Ben ayline iki defa attım. Zamanlar da nasıl aylin
REELDE VE SANALDA O KADAR ÇOK FALCI DENEDİMKİ BU BENDE HASTALIK GİBİ BİR ŞEY İSTERSENİZ SİZ SORUN BEN SÖYLEYEYİM EVET AYLİNİN SÖYLEDİĞİ BİR KAÇ ŞEY GERÇEKLEŞTİ
Yani adamın dönüşü var dedi, kısa zaman da döndü ama 2 gün sonra bitirdim.
Başka öyle vurucu olan yok, bin tane baktırmışımdır. Selena barışçıl biri tartışsanız da döner dedi, seni şaşırtacak teklif var dedi. İki aydır tık yok. Gizem, aylin anda iyiler anda herkes iyi zaten. Ben uzun vade değil de yakın gelecek merak ediyorum zaten. Asıl serüven adamın yakın zaman da dönüşü yok dedi, 1 gün sonda aradı adam ahahaha o çok komikti
Yani adamın dönüşü var dedi, kısa zaman da döndü ama 2 gün sonra bitirdim.
Başka öyle vurucu olan yok, bin tane baktırmışımdır. Selena barışçıl biri tartışsanız da döner dedi, seni şaşırtacak teklif var dedi. İki aydır tık yok. Gizem, aylin anda iyiler anda herkes iyi zaten. Ben uzun vade değil de yakın gelecek merak ediyorum zaten. Asıl serüven adamın yakın zaman da dönüşü yok dedi, 1 gün sonda aradı adam ahahaha o çok komikti
BELKİDE YANLIŞ ANLADINIZ FAL KONUSUNDA İDDALI KONUŞMAK YANLIŞ ÇÜNKİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BAZEN HİÇ KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ BAKIYORSUNUZ SİZDE TARİH YAZIYOR :) REZZAN,NESİBE,HALE,İLKAY ZAMAN ZAMAN BUNLARIN SÖYLEDİKLERİNİDE YAŞADIM DEDİĞİM GİBİ BİRAZ TESADÜFİ BENCE AYLİNDE ÖYLE YANİ 3 KEZ BAKTIRDIM ANDA GAYET İYİ GELDİ VEDE BENİM BİLMEDİĞİM BİR ŞEYİ SÖYLEDİ HATTA SORU KISMINDA YANLIŞ DEDİNİZ DİYEDE SÖYLEDİM VE BİR HAFTA SONRA ÖĞRENDİMKİ ONUN DEDİĞİ GİBİYMİŞÇok iddialı yazmışsın ama bütün siteleri denemiş biri olarak en iyİsİ O DİYİNCE :)))
Tesadüfen de çıkabilcek şey miydi peki çıkanlar hani öyle fala da gerek olmaycak gibi? başka kimleri denedin ve çıktı?
Evet arkadaslar an ıtıbarıyke dolandırıldım bıryolunvar sitesını yarın şikayet edıcemm nasıl yapıcagımı araştırıyorum 20 tl mıaldlar fal rtada yok 3 saattır msj atıyırum donen yok.. Param gitti yazıklar olsun
BELKİDE YANLIŞ ANLADINIZ FAL KONUSUNDA İDDALI KONUŞMAK YANLIŞ ÇÜNKİ KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR BAZEN HİÇ KİMSENİN BEĞENMEDİĞİ BAKIYORSUNUZ SİZDE TARİH YAZIYOR :) REZZAN,NESİBE,HALE,İLKAY ZAMAN ZAMAN BUNLARIN SÖYLEDİKLERİNİDE YAŞADIM DEDİĞİM GİBİ BİRAZ TESADÜFİ BENCE AYLİNDE ÖYLE YANİ 3 KEZ BAKTIRDIM ANDA GAYET İYİ GELDİ VEDE BENİM BİLMEDİĞİM BİR ŞEYİ SÖYLEDİ HATTA SORU KISMINDA YANLIŞ DEDİNİZ DİYEDE SÖYLEDİM VE BİR HAFTA SONRA ÖĞRENDİMKİ ONUN DEDİĞİ GİBİYMİŞ
naçizane bir tavsiye çıkmayan kişilere bir daha baktırmayınız ben eğer çıkan olursa bir başka konuya adapte olarak baktıtırım aynı kişiye mesela burada SELENA çok beğeniliyor bir kez baktırdım bir dahada baktırmadım çünki alakasız bir faldıBen ayline burda cikti diyen oldukca gaza gelip en az 3 kere attim hic cikmadi bana :) cok baktirmak disinda ayni kisilere de cok baktirdim ve tellwe hesabimi kapatiyor saka gibi, beni ozel musteri falan yapmalari lazimdi oysa :))
Canim dun de beni dolandirdilar :) 30 tl odeme yaptigim "su" falina dokunmatik ekran havuzu secmis ve en yuksek ucreti 7 tl olan bir falci ne fali baktigi da belli degil ortada ne kart var ne kahve "bakmis" ki selenaya guvendigim icin kisisel bilgilerim de vardi, tonlarca mesajim sonrasi hesabimi kapatmak uzere iade yaptilar ve selenanin fal alimi acik degil su an, ayakustu 23 lirami gasp ediyorlardi, tanimadigim biri kisisel bilgilerimi edindi ( su oldugu icin) 2 hafta bekledigim fal havaya uctu
Merhaba, dios cafe duyguyu bilir misiniz?bu arada bursada yaşıyorum istanbuldaki hemen hemen cafe falcılarının hepsini bilirim taksim sembol Nesil bu konuda bence en iyilerinden biridir
naçizane bir tavsiye çıkmayan kişilere bir daha baktırmayınız ben eğer çıkan olursa bir başka konuya adapte olarak baktıtırım aynı kişiye mesela burada SELENA çok beğeniliyor bir kez baktırdım bir dahada baktırmadım çünki alakasız bir faldı
Selena ben de bir iki şey dışında çıkmadı, sonuç fos. An da bile selenadan iyiler var.naçizane bir tavsiye çıkmayan kişilere bir daha baktırmayınız ben eğer çıkan olursa bir başka konuya adapte olarak baktıtırım aynı kişiye mesela burada SELENA çok beğeniliyor bir kez baktırdım bir dahada baktırmadım çünki alakasız bir faldı
ne mantık ya hesap kapatma isteği şaka gibiler.
Selenaya mail yoluyla atmayı denesen? ya da duvarına yazsan anlayışlıdır. tellwecafeden bile fal bakan biri yani o inceliğe sahip biliyosun.
Selena ben de bir iki şey dışında çıkmadı, sonuç fos. An da bile selenadan iyiler var.
bende de anda ,geçmişte çok iyi, açıkçası çıktığı da oldu ama işte.. iyi sonra vasat, vasat başarılı, başarısız kötü olabiliyor.
Bir de birisine aynı konular üzerine çok atınca da olmuyo.
Ahaaha ben ama gelisme oldukca atiyorum bi akrep bi koc icin :)) gerci bu aralar gundemim ask degil
Bu arada tellwe yonetiminin muthis bakis acisi : falci su an yeni 7 tl ama ilerde 50 tl de olabilir :)) dolar falan bozdurursaniz siz de boyle deyin kur su an 2,89 ama benimkini 3ten bozalim mart nisam gibi bunlar degerlenir :)) mal ve hizmetin piyasada o gun olustugu bir fiyat vardir ya adamlar sanki opsiyon turev piyasasi isletiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?