Ayse melek cikti mi şeker?Gelelim binnaz benim tecrubelerim
Kahvede ayse melek ilk fali beni cok sasirtti
Hulya ilkinda iyidi gerisi kopyala yapistir
Selin imer orta halli
Emre dinc salliyor bence
Maya o kadini niye begeniyorlar anlamis degilim
Sevval erdal kahvede iyi katinada yetersiz
Firuze pembeci ve salliyor
Fahriye orta halli ama biraz pembeci
Elif isik akil satiyor ayrica tum fallari patladi
Asenat anda iyi iskambildede iyi gelecekte daha bekliyorum
Nil gunes kahvede iyi
Deniz devrim tarotta iyi
Lale gul bence tarotu hakkiyla bakan tek online falci
Bilge kotu
Huma orta
He yaa,Emre Dinç ben zaten psikoloğum diye kekliyor milleti.Gelelim binnaz benim tecrubelerim
Kahvede ayse melek ilk fali beni cok sasirtti
Hulya ilkinda iyidi gerisi kopyala yapistir
Selin imer orta halli
Emre dinc salliyor bence
Maya o kadini niye begeniyorlar anlamis degilim
Sevval erdal kahvede iyi katinada yetersiz
Firuze pembeci ve salliyor
Fahriye orta halli ama biraz pembeci
Elif isik akil satiyor ayrica tum fallari patladi
Asenat anda iyi iskambildede iyi gelecekte daha bekliyorum
Nil gunes kahvede iyi
Deniz devrim tarotta iyi
Lale gul bence tarotu hakkiyla bakan tek online falci
Bilge kotu
Huma orta
Ayşe Melek tellwede'de ÖyküAblaAyse melek cikti mi şeker?
Bende ilk kahve fali cikti ama tesaduf mu onu bilemem cnm ve durumu cok iyi bildiAyse melek cikti mi şeker?
Yok ya ne piskologu ondan ne piskolog olur ne de falciHe yaa,Emre Dinç ben zaten psikoloğum diye kekliyor milleti.
Hadi ya ben telwe de hic baktirmadigim icin bilmiyorum ama ben onun kahvesini ozellikle de ilk bakimini cok begenmistim orda nasil peki off hayel kirikligina ugradim simdi niye iki sitede calisir ki bunlarAyşe Melek tellwede'de ÖyküAbla
Kimse vallakızlar selam. geysuya tarot attım ama okuyunca ıademı ıstedım benımle tamamen alakasız seyler yazmıs. hıc bır tutar yanı yoktu. suan 20 kredım var kıme baktırmamı tavsıye edersınız tellwede? kahve atmak ıstıyorum.
:)))) şey yapıcam 5tl lık kahve falı gonderıcem bugun 1 tane öylesıne :)Kimse valla
canım bence enerji meselesi,naira bana cikiyor mesela ve cok iyi detaylar soyluyor..ben hep kahve atiyorum..herkesin bayildigi selenada bana bakamadi mesela,ama selena fostur diyemem cunku begenini de cokkızlar dıger arkadasıma meryemın falı cıktı naira patladı..naira hatun seni eski sevgilin cok sevıyor yok bılmem ne derken ıkı yıl boyunca aldatıldıgını ve sevılmedıgnı ogrendı..naıra fos...
canım bence enerji meselesi,naira bana cikiyor mesela ve cok iyi detaylar soyluyor..ben hep kahve atiyorum..herkesin bayildigi selenada bana bakamadi mesela,ama selena fostur diyemem cunku begenini de cok
canım mesela kahve falında ilginc detaylarda soyluyor gordugunde,mesela bana yakin zamanda alacagim bir haberi cok sasacagimi vs anlatmisti,bir iki gun sonra dedigi olmustu aynen..biryolun var aylinde bos degil,o da biliyor benceNaira benim de 2 falım da çok iyiydiUmutluyum, pembeci gibi görünüyor ama değil.
naira hangı sıtede ?canım mesela kahve falında ilginc detaylarda soyluyor gordugunde,mesela bana yakin zamanda alacagim bir haberi cok sasacagimi vs anlatmisti,bir iki gun sonra dedigi olmustu aynen..biryolun var aylinde bos degil,o da biliyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?