- 23 Ağustos 2012
- 52.076
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.696
- 898
naira hangı sıtede ?
canım mesela kahve falında ilginc detaylarda soyluyor gordugunde,mesela bana yakin zamanda alacagim bir haberi cok sasacagimi vs anlatmisti,bir iki gun sonra dedigi olmustu aynen..biryolun var aylinde bos degil,o da biliyor bence
Ilkay bana eskiden ciktigi oluyordu kısmende olsa,begeniyordum ama son dönem bozdu epey..Aylin cok iyi,hep kahve atarim ben,ya bana aylar once isyerimde evli birinin benden hoslandigini ve sonunda acilacagini ama benim isemeyecegimi vs soylemisti..o zaman hic haberim yoktu oyle birinden,yok canım bu olmaz dedim,ama aynen olduCnm senle Selena dışında Naira, İlkay ( sende tutarlı mı bilmiyorum ) ,Aylin konusunda aynıyız..
Ayline de çok baktırdım onun bi falı full çıktı, genel anlamda da frekansımız uyuyo.
Ilkay bana eskiden ciktigi oluyordu kısmende olsa,begeniyordum ama son dönem bozdu epey..Aylin cok iyi,hep kahve atarim ben,ya bana aylar once isyerimde evli birinin benden hoslandigini ve sonunda acilacagini ama benim isemeyecegimi vs soylemisti..o zaman hic haberim yoktu oyle birinden,yok canım bu olmaz dedim,ama aynen oldu
Ilkay bana eskiden ciktigi oluyordu kısmende olsa,begeniyordum ama son dönem bozdu epey..Aylin cok iyi,hep kahve atarim ben,ya bana aylar once isyerimde evli birinin benden hoslandigini ve sonunda acilacagini ama benim isemeyecegimi vs soylemisti..o zaman hic haberim yoktu oyle birinden,yok canım bu olmaz dedim,ama aynen oldu
Canım Melek tavsiyesi şöyle olcak böyle olcak. Falım patladı. Olumsuzdu ama olumlular da patladı yani. Soru sorarak yolluyorsun. 2 satır cevap. 3 kelimelik en fazla. Diğerleri tavsiye. Upuzun bir paragraf. Ben okurken sıkılmıştım. Parana yazık,gönderme!Hadi ya ben telwe de hic baktirmadigim icin bilmiyorum ama ben onun kahvesini ozellikle de ilk bakimini cok begenmistim orda nasil peki off hayel kirikligina ugradim simdi niye iki sitede calisir ki bunlar
Önceki sayfaları bi oku istersen senYok ya ne piskologu ondan ne piskolog olur ne de falci
Ben ayline hep tarot ya da katina attim :) bir de kahve mi denesem ki.. Bana da hic cikmio inatla atiorm afhjdhk
Merhaba kizlar sadece bir haber vermeye geldim. Bilen bilir bir sinava hazirlaniyordum, maalesef yine olmadi. Olacak diyenler Gizem hatun (ben sormadan sinava hazirlanacaksin demisti sonucu da olumlu gormustu ama olmadi) sinavdan sonra geysuya yazdim kart cekti bakti olumlu kazanacaksin dedi fakat olmadi, onun disinda gittigim falcilar kazanacaksin dedi ama olmadi. Bende sok icindeyim olumsuz vs diye dusundum ama kazanamayacagimi dusunmemistim ciddi anlamda. Olmayinca olmuyor fallar da cikmayinca cikmiyor.
Kızlar bunu yapmak hiç istemiyorum ama Byv ye Eliza Deva isimli İngiltere-Bournmouth da doğmuş olduğunu çok çok iddialı tanıtıcıyla gelmiş biri var, ha baktırmıcam da dikkatmi çekti
Ingilterede dogup ingilterenin eyaletlerden olustugunu dusunmesi cok hos :) birlesik krallik 4 eyaletten olusuyor, iskocya, ingiltere, kuzey irlanda ve galler
Aman ben de çok tırıvırı buldum zaten :)) , yani sen koskocaman Britanyalarda doğ, ordaki expertlarla tanış.. sonra gel Byv de yorumcu ol, bir de yazılı bak..
Kader demek ki, içececek suyu,yiyecek ekmeği varmış buralarda
Ahahaa :) neyse cok yermeyelim belki iyi bakiyordur ilerde baktiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?