Binnaz Abla

canım mesela kahve falında ilginc detaylarda soyluyor gordugunde,mesela bana yakin zamanda alacagim bir haberi cok sasacagimi vs anlatmisti,bir iki gun sonra dedigi olmustu aynen..biryolun var aylinde bos degil,o da biliyor bence

Cnm senle Selena dışında Naira, İlkay ( sende tutarlı mı bilmiyorum ) ,Aylin konusunda aynıyız..

Ayline de çok baktırdım onun bi falı full çıktı, genel anlamda da frekansımız uyuyo.

Cnm senle Selena dışında Naira, İlkay ( sende tutarlı mı bilmiyorum ) ,Aylin konusunda aynıyız..

Ayline de çok baktırdım onun bi falı full çıktı, genel anlamda da frekansımız uyuyo.
Ilkay bana eskiden ciktigi oluyordu kısmende olsa,begeniyordum ama son dönem bozdu epey..Aylin cok iyi,hep kahve atarim ben,ya bana aylar once isyerimde evli birinin benden hoslandigini ve sonunda acilacagini ama benim isemeyecegimi vs soylemisti..o zaman hic haberim yoktu oyle birinden,yok canım bu olmaz dedim,ama aynen oldu

Ben ayline hep tarot ya da katina attim :) bir de kahve mi denesem ki.. Bana da hic cikmio inatla atiorm afhjdhk

Bende maşallah diyim marttan beri tutuyo çok dobra, çok keskin noktalara atış yapıyo.ahaha Aylin ısrarla bende bi konuda çok ısrarcı ama çok baktırdığım için umut verdiiğini düşünmüyorum .. çünkü bende şöyle bi durum var tırıvırılar dışında;

Güvendiğim ( sesli ve işini etiiyle yapan) kişilerle aynı şeyleri söylüyor.

Hadi ya ben telwe de hic baktirmadigim icin bilmiyorum ama ben onun kahvesini ozellikle de ilk bakimini cok begenmistim orda nasil peki off hayel kirikligina ugradim simdi niye iki sitede calisir ki bunlar
Canım Melek tavsiyesi şöyle olcak böyle olcak. Falım patladı. Olumsuzdu ama olumlular da patladı yani. Soru sorarak yolluyorsun. 2 satır cevap. 3 kelimelik en fazla. Diğerleri tavsiye. Upuzun bir paragraf. Ben okurken sıkılmıştım. Parana yazık,gönderme!

Ben ayline hep tarot ya da katina attim :) bir de kahve mi denesem ki.. Bana da hic cikmio inatla atiorm afhjdhk

Sen bence Aylin e atma :) , burda gaza geliyosun ama valla bak tutunca tutuyo çok...

Gerçi söylediğin gibi Selena da sana şlk falında vasat sonra çıkmış ya..

Merhaba kizlar sadece bir haber vermeye geldim. Bilen bilir bir sinava hazirlaniyordum, maalesef yine olmadi. Olacak diyenler Gizem hatun (ben sormadan sinava hazirlanacaksin demisti sonucu da olumlu gormustu ama olmadi) sinavdan sonra geysuya yazdim kart cekti bakti olumlu kazanacaksin dedi fakat olmadi, onun disinda gittigim falcilar kazanacaksin dedi ama olmadi. Bende sok icindeyim olumsuz vs diye dusundum ama kazanamayacagimi dusunmemistim ciddi anlamda. Olmayinca olmuyor fallar da cikmayinca cikmiyor.

Tatlım,vardır bi hayrı..İyi geçti falan demiştin en azından umutluydun.
2015 AFEDERSİN gerek kendimden, gerek yakın çevremden gerek ise ülke/dünya açısından b..ktan bir seneydi zaten..

Umarım 2016 hepimize en çok istediği şeyleri hayırlısıyla beraberinde getirir..

Kızlar bunu yapmak hiç istemiyorum ama Byv ye Eliza Deva isimli İngiltere-Bournmouth da doğmuş olduğunu çok çok iddialı tanıtıcıyla gelmiş biri var, ha baktırmıcam da dikkatmi çekti

Kızlar bunu yapmak hiç istemiyorum ama Byv ye Eliza Deva isimli İngiltere-Bournmouth da doğmuş olduğunu çok çok iddialı tanıtıcıyla gelmiş biri var, ha baktırmıcam da dikkatmi çekti

Ingilterede dogup ingilterenin eyaletlerden olustugunu dusunmesi cok hos :) birlesik krallik 4 eyaletten olusuyor, iskocya, ingiltere, kuzey irlanda ve galler

Ingilterede dogup ingilterenin eyaletlerden olustugunu dusunmesi cok hos :) birlesik krallik 4 eyaletten olusuyor, iskocya, ingiltere, kuzey irlanda ve galler

Aman ben de çok tırıvırı buldum zaten :)) , yani sen koskocaman Britanyalarda doğ, ordaki expertlarla tanış.. sonra gel Byv de yorumcu ol, bir de yazılı bak..

Kader demek ki, içececek suyu,yiyecek ekmeği varmış buralarda

Ahahaa :) neyse cok yermeyelim belki iyi bakiyordur ilerde baktiririz

Kizlar biryolunvar dafalci aylini ovmuslerdi baktirdimda.olumlu olma olasiliginin da oldgu bir durumda baskalarinin aksine cok net bir sekilde asla olmayacgini falan soyledi.diger falcilar gbi gecmis ve an a cok torum yapmadgindan guvenirliginide anlamadim.ama mantiksiz degildi tabi...
Nasil biliyorsunuz aylini

Merhaba aranıza yeni katıldım. Son günlerde bende fala merak sardım. dün ilk kez ayline katina attım. yorumu oldukça geneldi gerçi bende net bir soru sormamıştım. gelecekle ilgili tek şey söylemiş bununda olup olmayacağını öğrenmem için 6 ay var :) önerebileceğiniz kişiler varmı sizlerinde? iyi yıllar hepinize

kızlar, bu forum daha aktif olduğu için buradan sormak istedim. astrolojiden anlayanınız var mı acaba? ben görüştüğüm kişiyi anlayamıyorum bir türlü, güneş'i, venüs'ü ve ay'ı koç burcunda, yükseleni terazi bir erkek.... ne yapsam anlamıyorum...var mı astrolojiden anlayan biraz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…