Binnaz Abla

Kizlar berrine fal atmistim, hic begenmedim 1 verdim ciktim, donup bakmadigim bir daha. Bugun hesabima bir baktim iade etmis berrin begenmedim diye, hic haberim yoktu ama rezil bir faldi ben istemeden iade etmis. Simdi 10 liralik araf var nasildir bilen var mi ?

Kızlar cikan fal haberiyle geldim..Iki ay once Serkan teke attigim fali dun okudum,okuyunca hic ihtimal vermedigim bir durumun aynen onun dedigi sekilde oldugunu sok olarak gordum..Takır takır soylemis ya..bu arada ben onun falcisemayla ayni kisi oldugunu dusunuyordum,oyle yada boyle bilmis resmen..ve kucuk birsey degildi,zaten ufak seyleri soylemiyor o,ana sonucu direkt soylemis,sonuca giderken arada olacaklarida o surec icinde ozetlemis ve aynilari oldu yaa..sok icindeyim

cnm cıkan guzel bişey mi?

Kızlar serüvene kitap falı baktırmıstım 9 ay önce bugün falları kontrol ederken dediklerinin çıktıgını farkettim yani yok olmaz fln demiştim aynen dedigi gibi gelişti hepsi bilginiz olsun
Bende aynını yaşadım 1 hafta kadar önce:)) Bi baktım aylar önce attığım fal çıkmış

Kizlar hemen buraya kostum sizinle bu durumu paylasmam lazim gecenlerde seruvene fal atmistim yilbasinda cok hosuna gidicek degerli bi hediye alicaksin dedi ve benimki dun bana yuzuk takti cok mutluyum ve gercekten boyle birsey beklemiyodum sizinle paylasmsk istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…