Binnaz Abla

Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim :) Seruvene kitap mi attin bir de gumuslu su fali koymus onu merak ettim ben ama atamam simdi

Hayırlı olsun tatlım, çok sevindim:) Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla

Tebrık ederım, hayırlı ugurlu olsun

Hayirli ugurlu olsun canim cok sevindim :) Seruvene kitap mi attin bir de gumuslu su fali koymus onu merak ettim ben ama atamam simdi
Saol kuzum evet kitap atmistim cok daraldigim bi zamanda yani herkes yilbasinds tabiki hediye bekler ama maddi olarak yuksek bi hediye demisti

Saol bitanem insallah sende cok cok mutlu ol

Amin canım , hepimiz daha çok olalım, kaçırmış olabilirim senin şu yeni kişiyi bilenler kimlerdi ve haliyle patlamış olanlar?

Saol kuzum evet kitap atmistim cok daraldigim bi zamanda yani herkes yilbasinds tabiki hediye bekler ama maddi olarak yuksek bi hediye demisti

Hayatim bu yeni biriydi degil mi ? Senle bir de kisaca eski birini konusmustuk sanki. Ne guzel vallahi umut oldu haberin, yeni yila cok guzel bir haber oldu, 2016 foruma ugurlu gelsin

Amin canım , hepimiz daha çok olalım, kaçırmış olabilirim senin şu yeni kişiyi bilenler kimlerdi ve haliyle patlamış olanlar?
Canim kimse bilemedi sadece rezzan abla diyebilirim o isminin bas harfini vermisti digerlerinin yakindan uzaktan alakasi yok anlicagin butun falcilar diyebilirim cunku herkese baktirdim abartmiyorum

Hayatim bu yeni biriydi degil mi ? Senle bir de kisaca eski birini konusmustuk sanki. Ne guzel vallahi umut oldu haberin, yeni yila cok guzel bir haber oldu, 2016 foruma ugurlu gelsin
Evet canim bu yeni biri 4 aydir hayatimda digerinin yillardir yapamadigini yapti

seruvene ne falı atmıstın kıtap mı ?

evet bende denıcem ama falları cıkanlar genelde ne falı atıyor acaba :)

serüvene kitap falı yollayacaktım. bilgiler arasında cinsel tercihiniz diye bölüm olduğunu gördüm. Allahım çok sevindim ilk başıma geliyor tabi bir falcıda... cinsel tercih bölümünde hepsi var. boşanma eşcinsellik vs.

öyle mutlu oldum ki bir anda. hep ben yazıyordum not bölümüne... hey ben eşcinsellim vs. diye. bazılarından çok garip tepkiler alıyordum. çok tatlı hissettim kendimi. paylaşmak istedim.:)

sevındım canım senın adına. evet dogru dıyorsun aslında bu bi eksiklik.

Serüven ve Naira Şuman' a 2016 nın ilk falımı attım kızlar bakalım nasıl gelişecek? benim bu arada ikisine de ilk falım...
Binnaz bende komple patladı lale hariç.

Binnaz fal konusunda en kötü ve pahalı site oldu bence. çünkü bu telefon, canlı sohbeti açtıklarından beri para basıyor adamlar...

isabetli olsunlar inşallah, yaz buraya sonucu :)

Hayırlı olsun Canım , inşaallah Rabbim tamamına erdirir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…