- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kizlar hemen buraya kostum sizinle bu durumu paylasmam lazim gecenlerde seruvene fal atmistim yilbasinda cok hosuna gidicek degerli bi hediye alicaksin dedi ve benimki dun bana yuzuk takti cok mutluyum ve gercekten boyle birsey beklemiyodum sizinle paylasmsk istedim
Kizlar hemen buraya kostum sizinle bu durumu paylasmam lazim gecenlerde seruvene fal atmistim yilbasinda cok hosuna gidicek degerli bi hediye alicaksin dedi ve benimki dun bana yuzuk takti cok mutluyum ve gercekten boyle birsey beklemiyodum sizinle paylasmsk istedim
Saol bitanem insallah sende cok cok mutlu olHayırlı olsun tatlım, çok sevindim:) Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla
Cok saol canim darisi istiyen herkesin basinaTebrık ederım, hayırlı ugurlu olsun
Saol kuzum evet kitap atmistim cok daraldigim bi zamanda yani herkes yilbasinds tabiki hediye bekler ama maddi olarak yuksek bi hediye demistiHayirli ugurlu olsun canim cok sevindim :) Seruvene kitap mi attin bir de gumuslu su fali koymus onu merak ettim ben ama atamam simdi
Saol bitanem insallah sende cok cok mutlu ol
Saol kuzum evet kitap atmistim cok daraldigim bi zamanda yani herkes yilbasinds tabiki hediye bekler ama maddi olarak yuksek bi hediye demisti
Canim kimse bilemedi sadece rezzan abla diyebilirim o isminin bas harfini vermisti digerlerinin yakindan uzaktan alakasi yok anlicagin butun falcilar diyebilirim cunku herkese baktirdim abartmiyorumAmin canım , hepimiz daha çok olalım, kaçırmış olabilirim senin şu yeni kişiyi bilenler kimlerdi ve haliyle patlamış olanlar?
Evet canim bu yeni biri 4 aydir hayatimda digerinin yillardir yapamadigini yaptiHayatim bu yeni biriydi degil mi ? Senle bir de kisaca eski birini konusmustuk sanki. Ne guzel vallahi umut oldu haberin, yeni yila cok guzel bir haber oldu, 2016 foruma ugurlu gelsin
seruvene ne falı atmıstın kıtap mı ?Kizlar hemen buraya kostum sizinle bu durumu paylasmam lazim gecenlerde seruvene fal atmistim yilbasinda cok hosuna gidicek degerli bi hediye alicaksin dedi ve benimki dun bana yuzuk takti cok mutluyum ve gercekten boyle birsey beklemiyodum sizinle paylasmsk istedim
seruvene ne falı atmıstın kıtap mı ?
evet bende denıcem ama falları cıkanlar genelde ne falı atıyor acaba :)serüveni deneyeceğim o zaman bende...
evet bende denıcem ama falları cıkanlar genelde ne falı atıyor acaba :)
sevındım canım senın adına. evet dogru dıyorsun aslında bu bi eksiklik.serüvene kitap falı yollayacaktım. bilgiler arasında cinsel tercihiniz diye bölüm olduğunu gördüm. Allahım çok sevindim ilk başıma geliyor tabi bir falcıda... cinsel tercih bölümünde hepsi var. boşanma eşcinsellik vs.
öyle mutlu oldum ki bir anda. hep ben yazıyordum not bölümüne... hey ben eşcinsellim vs. diye. bazılarından çok garip tepkiler alıyordum. çok tatlı hissettim kendimi. paylaşmak istedim.:)
Kizlar asenat kilica baktrn var mi olumsuzdu bnm nasl cikiyo mu
Serüven ve Naira Şuman' a 2016 nın ilk falımı attım kızlar bakalım nasıl gelişecek? benim bu arada ikisine de ilk falım...
Binnaz bende komple patladı lale hariç.
Binnaz fal konusunda en kötü ve pahalı site oldu bence. çünkü bu telefon, canlı sohbeti açtıklarından beri para basıyor adamlar...
Hayırlı olsun Canım , inşaallah Rabbim tamamına erdirir...Kizlar hemen buraya kostum sizinle bu durumu paylasmam lazim gecenlerde seruvene fal atmistim yilbasinda cok hosuna gidicek degerli bi hediye alicaksin dedi ve benimki dun bana yuzuk takti cok mutluyum ve gercekten boyle birsey beklemiyodum sizinle paylasmsk istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?