Evet canimseruvene ne falı atmıstın kıtap mı ?
Amin canim darisi istiyen herkesin basinaHayırlı olsun Canım , inşaallah Rabbim tamamına erdirir...
Serüven ve Naira Şuman' a 2016 nın ilk falımı attım kızlar bakalım nasıl gelişecek? benim bu arada ikisine de ilk falım...
Binnaz bende komple patladı lale hariç.
Binnaz fal konusunda en kötü ve pahalı site oldu bence. çünkü bu telefon, canlı sohbeti açtıklarından beri para basıyor adamlar...
Tarihi de mi tuttu? Serüven bana da tutturdu hep ama zaman konusu uzak geldi. Nisan dedi kadın yaKızlar serüvene kitap falı baktırmıstım 9 ay önce bugün falları kontrol ederken dediklerinin çıktıgını farkettim yani yok olmaz fln demiştim aynen dedigi gibi gelişti hepsi bilginiz olsun
1 ay erken olmustu dünde baktırdım gümüşsuyu falı yeni çıkmıs ben böyle karışık saçma bi fal daha görmedim yani degişiyormu bu falcılar anlamadımTarihi de mi tuttu? Serüven bana da tutturdu hep ama zaman konusu uzak geldi. Nisan dedi kadın ya
1 ay erken olmustu dünde baktırdım gümüşsuyu falı yeni çıkmıs ben böyle karışık saçma bi fal daha görmedim yani degişiyormu bu falcılar anlamadım
Cherry benim de son falım sallamasyondu, bugüne kadar sorduğum şeylerin toplamı gibiydi. Değişti mi ne oldu acabaSerüven bazen süper bakıyor, bazen kötü bakıyor. Benim son falım çok sallamaydı mesela.
Naira sumana kim baktirmisti? Ben begenmedim. An ve gecmis hakkinda dogru duzgun bir sey yazmamis. Sadece gelecek hakkinda yazmis. Olumlama calismalari icin dert ortagi bolumunden ona ulasabilirmisim. Facebook adresini vwrmis... Bu kadar reklamci mi bilemedim... Enerjimi tutmadi. Bu kadar cikarci oldugunu hissetmek hos degil...Serüven ve Naira Şuman' a 2016 nın ilk falımı attım kızlar bakalım nasıl gelişecek? benim bu arada ikisine de ilk falım...
Binnaz bende komple patladı lale hariç.
Binnaz fal konusunda en kötü ve pahalı site oldu bence. çünkü bu telefon, canlı sohbeti açtıklarından beri para basıyor adamlar...
Naira sumana kim baktirmisti? Ben begenmedim. An ve gecmis hakkinda dogru duzgun bir sey yazmamis. Sadece gelecek hakkinda yazmis. Olumlama calismalari icin dert ortagi bolumunden ona ulasabilirmisim. Facebook adresini vwrmis... Bu kadar reklamci mi bilemedim... Enerjimi tutmadi. Bu kadar cikarci oldugunu hissetmek hos degil...
Onu hic yapmadim... Ki telwede fal puani yuklemek sikintili...Tellwedeki canlı sohbet de batırıyor.
Serüven bazen süper bakıyor, bazen kötü bakıyor. Benim son falım çok sallamaydı mesela.
Ahahah bana son falda ne yapti biliyor musunuz; ben yeni y kisini sormusum, hatun bana falda eski x kisisini yazmis ismen. Beynimden vurulmusa dondum, dedim ben bu adami unuttum siz ismini cismini kariatirmissiniz resmen eski fali okiyup yeni fali yazarken isimleri karistirip eskinin ismini yazmis.
Icerik yeniye uygun ama bakmis fal, isimleri karistirmis ama fal dogru sayilir
Ben içerik sallama sandım söylediklerimi geri alcaktım ama alıntı yapmataydın iyiydi
Malesef bugün bi falcıya gidicem kocasinan selda diyorlar baya met etmişler olumsuzda konusuyormus bakalım o beni şaşırtcakmı bilenler varsa yazarsa sevinirim kızlarSerüven bazen süper bakıyor, bazen kötü bakıyor. Benim son falım çok sallamaydı mesela.
Malesef bugün bi falcıya gidicem kocasinan selda diyorlar baya met etmişler olumsuzda konusuyormus bakalım o beni şaşırtcakmı bilenler varsa yazarsa sevinirim kızlar
İstanbulda bahçelievlerde tamam mutlaka haber vericemHiç bilmiyorum ama ismi çok ilginçmiş :) İstanbul da mı? fikirlerini bekleriz, umarım içine siner.
Aylin ve serkan canim bildi nurbanu bazi konularda cok iyi ama bazi konularda bilemiyorKafam karisti kim bildi canim? Nurbanu ya baktirdim ben cikiyor mu hatun anda iyi herzaman ki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?