Binnaz Abla

Tellwedeki canlı sohbet de batırıyor.

Arkadaslar biri kısa acıklama yapabılır mı cıkıyor mu nedir neyin nesidir bu falcı olayı ?? Kim biliyor bunlardan ve de internetten bakıyor herhalde ? İlk defa duydum :) ben eski usul cafelere giderim denk gelince de

1 ay erken olmustu dünde baktırdım gümüşsuyu falı yeni çıkmıs ben böyle karışık saçma bi fal daha görmedim yani degişiyormu bu falcılar anlamadım

Serüven bazen süper bakıyor, bazen kötü bakıyor. Benim son falım çok sallamaydı mesela.

Naira sumana kim baktirmisti? Ben begenmedim. An ve gecmis hakkinda dogru duzgun bir sey yazmamis. Sadece gelecek hakkinda yazmis. Olumlama calismalari icin dert ortagi bolumunden ona ulasabilirmisim. Facebook adresini vwrmis... Bu kadar reklamci mi bilemedim... Enerjimi tutmadi. Bu kadar cikarci oldugunu hissetmek hos degil...

Ben de begenmemistim benimki de cok sallamasyondu.

Serüven bazen süper bakıyor, bazen kötü bakıyor. Benim son falım çok sallamaydı mesela.

Ahahah bana son falda ne yapti biliyor musunuz; ben yeni y kisini sormusum, hatun bana falda eski x kisisini yazmis ismen. Beynimden vurulmusa dondum, dedim ben bu adami unuttum siz ismini cismini kariatirmissiniz resmen eski fali okiyup yeni fali yazarken isimleri karistirip eskinin ismini yazmis.

Eskisini okuyup onunla ilgili dediklerini mi yazmış

Son düzenleme:
Malesef bugün bi falcıya gidicem kocasinan selda diyorlar baya met etmişler olumsuzda konusuyormus bakalım o beni şaşırtcakmı bilenler varsa yazarsa sevinirim kızlar

Hiç bilmiyorum ama ismi çok ilginçmiş :) İstanbul da mı? fikirlerini bekleriz, umarım içine siner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…